Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A fogmosás forradalma

A fogmosás forradalma
Manapság sokszor hallhatunk hangzatos szlogeneket, amik legtöbbször valamilyen új találmány vagy technológia kapcsán ütik fel a fejüket a médiában. Sok esetben ezek a felfedezések nem váltják be a hozzájuk fűzött reményeket, ám a tudományosan megalapozott és kutatásokkal alátámasztottak rendre elérik céljukat.

Írásunkban egy olyan eszközről lesz szó, amely teljesen a feje tetejére forgatta a fogmosásról alkotott képet a fejünkben. A Patikatárs webáruházában beszerezhető emmi-dent ultrahangos fogkefék igazi forradalmat hozhatnak a szájhigiénia világába.

 

Mi is az emmi®-dent ultrahangos fogkefe?

 

Mi az az ultrahangos-fogkefe?

 

Sok fogkefével lehet találkozni a piacon, amelyek mind a mechanikai tisztítás alapelveit követik, ám az emmi-dent fogkeféje szakított ezzel a hagyománnyal. A készülék úgy lett kialakítva, hogy a súrolás nélkül is képes legyen a tökéletes tisztításra.

A mellett, hogy tisztít, a baktériumokat is tökéletesen el tudja távolítani a szájból, ráadásul a megfelelő fogkrém használatával kiváló fehérítést is elérhetünk vele.

 

Mi az előnye a többi fogmosási lehetőséggel szemben?

 

Az ultrahangos fogkefék előnyei

 

A hagyományos fogkefék kezünk által irányított mozgások során, mechanikus úton távolítják el a szennyeződéseket. Ezzel csupán az a probléma, hogy a nehezen elérhető fogközöket és fogínytasakokat nem tudjuk kellő mértékben megtisztítani.

Ennél egy fokkal jobbnak számítanak a különféle elektromos fogkefék, amelyek a kézi mozgás több ezerszeresét képesek rezegni másodpercenként, így hatékonyabbá téve a tisztítást.

Mindkét fogkefe esetében viszont a fogzománc és az íny olyan mechanikai behatásnak van kitéve, amely hosszú távon sérüléseket és érzékenységet okoz.

Az emmi-dent ultrahangos fogkefe ezzel szemben a mechanikai behatás nélkül, az ultrahang tisztító erejével a legelérhetetlenebb helyekről is képes száműzni a szennyeződéseket és a baktériumokat. E mellett preventív és gyógyító hatása is van, így meglévő gyulladásokat és fogínyérzékenységet is pár nap alatt képes teljesen megszűntetni.

 

Milyen fogkrémmel érdemes használni az ultrahangos fogkefét?

 

Ultrahangos fogkrémek az ultrahangos fogkefékhez

 

A készüléket célszerű egy speciális mikrobuborékos fogkrémmel használni, hiszen így érhető el a legtökéletesebb tisztítás. Az ultrahang hullámai a fogkefe sörtéin keresztül eljutnak a speciális fogkrémbe, amelyben mikorbunorékok milliói képződnek, amelyek a fogközök, repedések és fogínytasakok legmélyére is elérnek alakjukból és méretükből kifolyólag.

Ezek a mikrobuborékok olyan gyengéd tisztítást tesznek lehetővé, amit semmilyen más fogtisztítási eljárás nem képes nyújtani.

 

Hol lehet beszerezni az emmi-dent ultrahangos fogkefét?

 

Hol lehet beszerezni az emmi-dent termékekekt?

Az Emmi termékeket csakúgy, mint az emmi-dent ultrahangos fogkeféjét könnyedén megtalálod a Patikatárs webáruházában ahol a szájápolási termékeken kívül sok más egészségmegőrzést segítő cikket találsz, amelyek segítenek fittnek és boldognak maradni.

Forrás: onlinePénztárca

Az oldal tetejére