Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A kutya fogtisztító segítségével a megfelelő szájhigiéné borítékolható

A kutya fogtisztító segítségével a megfelelő szájhigiéné borítékolható

A kutya fogtisztító rendszeres alkalmazásra és ezzel együtt eredményességre született. A fogkő jelentős probléma a négylábú kedvencek életében, hiszen látszólag lehetetlen védekezni ellene. Bár a fogakat megpróbáló, erőteljes rágást kívánó jutalomfalatok adásával a lepedékek nagy része eltüntethető, de a kényesebb helyeken így sem zárható ki a fogkő képződés és lerakódás.

Ez a fránya jelenség nemcsak rontja a fogak állapotát, de az erős szájszag egyik fő okozója is. Súlyos esetben műtéti úton oldható meg az eltávolítása, ideiglenes bódítással. A kutya fogtisztító ellenben altatástól, kellemetlenségektől mentes kiutat kínál a fogkőképződés labirintusából. A hagyományos fogkefés tisztítás minden csak nem kíméletes. Ráadásul még a legtermészetesebb fogkrém sem túlságosan egészséges nagy mennyiségben lenyelve. A dörzsölést pedig, érthető módon, kifejezetten rosszul viselik a kutyák, pláne hogy a szájukat sem szívesen tartják hosszú ideig nyitva.

Az ultrahangos technológia azonban leegyszerűsíti és hatékonyságban a csúcsra emeli a fogak ápolásának módját. Egyrészt a fogkő ténylegesen eltávolítható mindenféle konkrét fizikai ráhatás nélkül. Másrészt a folyamat gyors, eredményes és fájdalommentes. Ami a kedvencnek és a gazdinak egyaránt óriási ajándék. A kutya fogtisztító használatával a száj higiéniája nemcsak visszaállítható, de meg is őrizhető. A bódító szájszag ugyanúgy a múlt homályába száműzhető, mint a fogakat romboló fogkő. A technológia teljesen ártalmatlan. Az alkalmazása semmiféle kényelmetlenséget nem jelent. A végeredmény pedig magáért beszél.

Az oldal tetejére