Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A szónikus fogkefe vagy az ultrahangos fogkefe a hatékonyabb?

A szónikus fogkefe vagy az ultrahangos fogkefe a hatékonyabb?

Maximálisan kielégítő szájhigiéniára vágysz, de nem tudod, hogy a szónikus fogkefe vs. ultrahangos fogkefe „párharcából” melyik módszert nyilvánítsd győztesnek? Ne aggódj, segítünk! Megkönnyítjük a dolgod azáltal, hogy rövid jellemzést adunk mind a szónikus fogkefe, mind az ultrahang erejével operáló készülék működési elvéről és hatékonyságáról.

Dörzsölés és súrolás: a régi szokások már mindig velünk maradnak?

A szájápolás „történelmében” kétségtelen, hogy a manuális fogtisztítás nyúlik vissza a legrégebbre. Az már viszont egészen más kérdés, hogy a hagyományos fogtisztítással járó súrolás, dörzsölés milyen hatékonysági fokkal operál. A technológia rohamléptékű fejlődésével napvilágot látott aztán az elektromos-, illetve a szónikus fogkefe is. Bár tagadhatatlan, hogy a manuális módszernél hatékonyabb eredményekre képes az említett két megoldás, nem mehetünk el szó nélkül a tény mellett, miszerint egyik sem képes a „háta” mögött hagyni a hagyományos fogmosással járó dörzsölést – erre egyedül az ultrahang erejével tisztító modern módszer képes!

A mikro-buborékok elképesztő szuperereje, vagy amire a szónikus fogkefe nem képes

A szónikus fogkefével szemben az ultrahangos készülék nem a szokásos kellemetlen, sőt, sokszor fájdalmas súrolással-dörzsöléssel tisztít, hanem aprócska mikro-buborékok által. A német márka, az emmi®-dent ultrahangos fogkeféi és fogkrémjei elkésztő eredményeket reprezentálnak. A fogkefék sörtéi percenként 96 millió ultrahangos rezgést produkálnak, amelyek „mozgósítják” a fogkrémben lévő buborékokat. A mikro-buborékok a legapróbb résekbe is bejutnak, így fejtve ki, verhetetlen tisztító-erejüket..

Az oldal tetejére