Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A home office diétáért kiált!

A home office diétáért kiált!

A monitor előtt ülve, amikor telefonhívás telefonhívást követ, nemigen figyelünk arra, mit és mikor eszünk reggelire... tízóraira… ebédre… uzsonnára. Csak egy kis snack… Meg az a kóla… A kilók pedig csendesen, alattomos módon, egymás után rakódnak ránk. Igen, mondhatjuk, hogy ez is az ülő munka velejárója, de nem kell így lennie.

Otthon nem lehet diétázni? Dehogynem!

A koronavírus járvány végérvényesen megváltoztatta az irodai munkavégzés rendjét. Számos nemzetközi beszámoló készült már a multinacionális cégeknél kialakult helyzetről, mely szerint a munkavállalók egyre nagyobb számban látják el feladataikat otthonról. Így persze sokkal nehezebb odafigyelni a napirend szerinti étkezésekre is. A munkaórák összefolynak, a főétkezések eltolódnak, és arra sem igazán figyelünk oda, mit dobunk be két telefon között. És ha már nem az irodában ülünk, belefér az a kis nassolás, igaz? Úgysem látja senki, majd leadjuk… Na de mikor majd?

Jobb lenne elébe menni a dolognak, és már akkor odafigyelni a megfelelő táplálkozásra, amikor még nincs nagy baj, és nincs nagy súlyfölösleg. Ha viszont ezen már túl vagyunk, és szeretnénk ismét a normál súlyunk mellett, elégedetten a tükörbe nézni, szükség lesz egy megfelelő diéta programra. Olyan diétára, ami mellett nem rágcsáljuk meg a telefont kínunkban, nem érezzük azt, hogy kilyukad a gyomrunk, na és az éhezéstől hisztérikus hangulatunkkal sem borzoljuk a környezetünkben lévők idegeit. Olyan hatékony fogyókúrára van szükség, ami egészséges, így megóvjuk szervezetünket a hiánybetegségek kialakulásától. Az sem hátrány, ha nem undorral vesszük magunkhoz a fogyókúrás terméket (vagy ételt), hiszen az eredményes diétának nem feltétele, hogy amivel fogyunk az rossz ízű vagy állagú legyen. Sőt!

Diétás shakek prémium minőségben

Igen, ez itt a reklám helye. De attól még nem jelenti azt, hogy ne lenne igaz! HA elhatározta, hogy az újévet fogyókúrával kezdi. HA valóban szeretne megszabadulni a felszedett plusz kilóktól. HA egészségesen szeretne fogyni. AKKOR diétás termékeink Önnek szólnak. Prémium minőségű diétás poraink egy sok-sok éve jól működő, komplett fogyókúra program során biztosítják Önnek, hogy rövid idő alatt, egészségkárosodás nélkül szabaduljon meg a fölöslegtől. HA most elkezdi a diétát, és betartja a programra vonatkozó előírásokat, tavaszra (plusz kilók függvényében nyárra) garantáltan meghozza a várt eredményt. És ami még jobb, a diéta után sem kell tartania a jojó effektustól, hiszen szervezete nem lesz tápanyagokra kiéheztetve.

Ismerje meg diéta programunkkal kapcsolatban leggyakrabban felmerülő kérdéseket és válaszokat (Klikk ide ! GYIK)

Vagy hívja telefonon Andreát, aki a diétaprogrammal kapcsolatban készséggel áll rendelkezésére: 06 20 266 5865

Igazolt vásárlások után leadott értékeléseink önmagukért beszélnek. Tájékozódjon!

Tartalomhoz tartozó címkék: diéta fogyókúra fogyókúrás shake
Az oldal tetejére