Pajzsokat fel! Már most kezd el az immunerősítést!

Pajzsokat fel! Már most kezd el az immunerősítést!
Rendkívül fontos még időben elkezdeni az immunerősítést, egy jól megtámogatott szervezet ellenáll a már ősszel elkezdődő vírushullámnak!

A napsütés általában feledteti a betegségeket, ezért kevésbé figyelünk oda a vitaminok, ásványi anyagok szinten tartására. Egy-egy nyári vírus emlékeztet minket, hogy azért, mert jó idő van, a szervezetnek még ugyanúgy szüksége van megfelelő minőségű tápanyagokra. Ahogy beköszönt az ősz, hűvösebbé válik az idő, elkezdődik az iskola, óvoda, elindul a betegséghullám, ami sokszor a szülőket sem kíméli. Kevesen tehetik meg, hogy otthon maradjanak, ápolják a családot és utána még magukat is. A mostani feszült helyzetben még a köhintéssel is óvatosnak kell lennünk, nem hogy egy komolyabb lázas betegséggel. Iskola, óvoda még megfázás esetén sem látogatható szeptembertől, és a gyógyulástól számított 10. napon térhetnek csak vissza a gyerekek. A családok számára ez most kifejezetten nehéz időszak lesz, hiszen sokan már elhasználták idei szabadságukat, pontosan ezért, most még nagyobb jelentősége van a megelőzésnek, a felkészült immunrendszernek.

Depositphotos_10909874_xl-2015.jpg

Vannak, akik bevásárolnak 5-6 féle vitaminból, és úgy érzik, ezzel mindent megtettek az egészségükért. Mint minden másnál, az étrend-kiegészítőknél is a tudatos vásárlás a célravezető. Érdemes az OGYEI által bevizsgált készítményeket vásárolni, különösen, ha azok gyógyászati célú élelmiszer besorolást kapnak (ilyen a Premium termékcsalád). Lényeges az összetett, többféle hatóanyag tartalom, amik egymást kiegészítve, támogatva épülnek be a szervezetbe. A legpraktikusabb, ha egy készítmény tartalmazza mindazt, amire egy adott időszakban szükségünk van, így optimális lehet a vitaminok felszívódása és nem kell arra figyelni, hogy elfelejtettünk-e valamit bevenni a nap folyamán.

Depositphotos_22021683_xl-2015.jpg

Ősszel az emberek többsége fáradtsággal küzd, hajlamosabbak depresszióra, bélproblémákra. A Premium Goodcare Optimum az egyik legjobb választás, hogy feltöltsük, megerősítsük immunrendszerünket. Ez az étrend-kiegészítő számos vitamint és aminosavat tartalmaz, amik hiánya nem csak a szervezet, de bizonyos szervek megbetegedéséhez is vezethet. A benne lévő zabrost, jó hatással van a bélrendszerre. Egy jól működő bélből a vitamin is jól szívódik fel.  Az Optimum rostban, és fehérjében gazdag por, ami minőségi, jól felszívódó aminosavakat és vitaminokat tartalmaz. A legyengült, fáradt szervezetet feltölti, a bélrendszert támogatja, az immunrendszert erősíti.

Készüljön fel Ön is az őszre a lehető legoptimálisabban!

 

goodcare_optimum.jpg

 

Mi azzal támogatjuk céljában, hogy a Premium Goodcare Optimum MOST féláron megvásárolható.

Tartalomhoz tartozó címkék: Általános tájékoztatás