Termékek Menü

Emmi-beauty

Emmi-beauty kategóriánkban minden olyan arcápolási termék megtalálható, ami a hölgyek és urak ápolt és igényes megjelenéséhez hozzájárulhat. Ultrahangos bőrápoló készülékünket és az ezzel használható hyaluron-, kollagén- és szilicium krémeket elsősorban - de nem kizárólag - a hölgy vásárlóinknak ajánljuk, míg a 0.0.7. -es borotva készleteinre az urak figyelmét hívjuk fel.

Ultrahangos bőrápoló készülék Ultrahangos bőrápoló készülék
Sokéves kutatássorozat eredményeként jött létre az Emmi-skin Intense ultrahangos arcápoló készülék. Az Emmi-skinnel Ön egy kompakt szépségápolási rendszert és gyógyászati kezelésre is alkalmas rendszert (SPA-rendszert) kap, melyet bárhol és bármikor egyszerűen használhat.
Ultrahangos krémek Ultrahangos krémek
Az ultrahangos kollagén-, hyaluron- és szilicium krémek elsősorban (de nem kizárólag) a hölgyek körében népszerű termékeink. Használatukkal csökkenthetjük az arcbőr öregedését, és a mindennapi igénybevétel okozta elváltozásokat. Felvitelükhöz az Emmi-Intense ultrahangos készülék használata szükséges.
Kiegészítők bőrápoláshoz Kiegészítők bőrápoláshoz
Kiegészítő termékeink az ultrahangos arcápolás mind egyszerűbb megvalósításához.
Emmi 0.0.7. - borotva Emmi 0.0.7. - borotva
A német laboratóriumokban kifejlesztett 6+1 pengés Emmi 0.0.7 borotva, az egymáshoz ideális távolságra elhelyezett pengéinek köszönhetően csökkenti a bőrre gyakorolt ​​nyomást, és lehetővé teszi különösen alapos és kényelmes borotválkozást. A borotvafej hátsó élén elhelyezett +1 penge segítségévela nehéz elérhető területeket is meg tudjukközelíteni.