Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Emmi® BLOG

Ultrahangos fog- és szépségápolásról, levegő fertőtlenítésről... 
 A gyulladás kockázatai és megelőzésük

 A gyulladás kockázatai és megelőzésük

2024. 05. 15. 11:45:39

Fogorvosokkal és implantátummal rendelkező vásárlóinkkal folytatott beszélgetések alapján az alábbi ismeretekre tettünk szert. Az implantátumok beültetését tervezők és azok hosszú távú megtartását célzók számára is a legnagyobb hangsúly a gyulladással és fertőzéssel kapcsolatos kockázatok megelőzésének kell lennie. Míg a fogászati implantátumok megbízható és hatékony megoldást jelentenek a hiányzó fogak pótlására, elengedhetetlen, hogy tisztában legyünk a fertőzésekkel és gyulladásokkal kapcsolatos lehetséges kockázatokkal.

Kezelési útmutató a PET és PET 2.0 használatára kutyusok esetében

Kezelési útmutató a PET és PET 2.0 használatára kutyusok esetében

2023. 06. 08. 15:57:10

A kezelési útmutató nem helyettesíti a készülékhez biztosított használati útmutatót! A használati útmutató a készülék üzemeltetésére, a kezelési útmutató pedig a gyakorlatban történő alkalmazására vonatkozóan ad utasítást illetve tájékoztatást.

A kezelés megfelelő kiválasztása előtt fontos felismerni, hogy a kutya foga (fogköve) milyen típusú tisztítási, előkezelési lépéseket igényel.

Ultrahangos fogkefe tömésekhez, implantátumokhoz is

Ultrahangos fogkefe tömésekhez, implantátumokhoz is

2023. 05. 10. 05:17:00

Az emmi®-dent ultrahangos fogkefe innovatív tisztítási eljárásának köszönhetően hatékonyan megelőzi az olyan fogászati ​​betegségeket, mint a fogszuvasodás és fogínygyulladás. De mi történik akkor, ha már olyan fogászati ​​problémák merültek fel, amelyek fogorvosi kezelést igényeltek? Hogyan viselkedik az ultrahangos fogkefe tömésekkel, koronákkal és implantátumokkal? 

Milyen a jó elektromos fogkefe?

Milyen a jó elektromos fogkefe?

2023. 05. 03. 04:27:00

Életünk során, igyekszünk mindenből a legjobbat magunkénak tudni. Nincs ez másként akkor sem, amikor elektromos fogkefe beszerzése előtt állunk, és szeretnénk a lehető legjobb elektromos fogkefét megvásárolni.

Tisztítsa levegőjét otthon is!

Tisztítsa levegőjét otthon is!

2023. 04. 25. 08:30:00
A járványhelyzet számos ponton gyökeresen változtatta meg életünket. Olyan tevékenységek váltak a napi rutin részévé, amikre korábban egyáltalán nem gondoltunk. 
Az oldal tetejére