Emmi® BLOG

Ultrahangos fog- és szépségápolásról, levegő fertőtlenítésről... 
Nagyszerű verseny, gyönyörű eredmények

Nagyszerű verseny, gyönyörű eredmények

2022. 11. 28. 11:18:57

Lezajlott a III. OhmyDog online kutyakozmetikus verseny.  Büszkék vagyunk rá, hogy a Patikatárs Kft-vel és az EMMI®-PET Magyarországgal is együttműködő kutyafogápolási szakemberek ilyen szépen helyt álltak, és tovább öregbítették szakmai hírnevüket.

Karácsonyi ajándék ötletek

Karácsonyi ajándék ötletek

2022. 11. 25. 09:54:51

Kevesebb, mint egy hónapunk maradt a karácsonyi meglepetések beszerzésére. Ha valódi örömet akarunk szerezni, nem mindig egyszerű a vásárlás. Kinek mi legyen az ajándék? Minek örülne igazán? Jó ha szép, de még jobb ha hasznos is! Ajándék ötletek az egészséges mosoly szerelmeseinek.

Mitől más egy hivatalos emmi®-PET képzés?

Mitől más egy hivatalos emmi®-PET képzés?

2022. 11. 10. 11:53:17

Rendszeresen visszatérő kérdés, hogy a mások által szervezett általános, ultrahangos készülékekkel végzett kutyafogtisztítási workshopokhoz képest, az emmi®-PET készülékekhez elérhető – gyártó által jóváhagyott – hivatalos képzés miben nyújt többet?

Készülék "meghibásodás" esetén

Készülék "meghibásodás" esetén

2022. 11. 07. 14:10:33
Amennyiben emmi® ultrahangos készüléke nem a tőle megszokott módon teszi a dolgát, például nem rezeg, nem ad fény- vagy hangjelzéseket, esetleg a töltés alkalmával jelentkezik probléma, felmerülhet Önben a gondolat: valami meghibásodott! Mielőtt azonban bármit (visszaküldés, reklamáció, házi barkácsolás stb.) tenne a készülékkel, olvassa el figyelmesen az alábbi bejegyzést!
Kutyabaj: Fogínygyulladás és annak legfőbb okozója

Kutyabaj: Fogínygyulladás és annak legfőbb okozója

2022. 11. 03. 09:24:00
Házi kedvenceink nem megfelelő szájhigiéniája olyan gyulladásos elváltozásokat eredményezhetnek, amik hatással lehetnek nem csak az állat táplálkozási szokásaira, de károsíthatják veséit, a máját, de akár a szívizomzatát is.
Az oldal tetejére