Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Emmi® termékeink hatékonyságát klinikai tesztek igazolják

Emmi® termékeink hatékonyságát klinikai tesztek igazolják

Emmi®-dent ultrahangos fogkeféinket több alkalommal is vizsgálta a német ORMED Institute. A kutatási eredményeket és számos további díjat és kitűntetést is megismerhetnek alábbi bejegyzésünkben.

ORMEDEmmi®-dent ultrahangos fogkeféinket 2011-ben, 2012-ban és 2018-ban is klinikai körülmények között tesztelte, és kiváló hatásmechanizmusukat elismerte a Németországban tevékenykedő ORMED Institute.

Kutatási eredmények 2011

Kutatási eredmények 2012

Kutatási eredmények 2018

 

 

Goethe EgyetemAz eszközök fejlesztésében és tökéletesítésében közreműködött a frankfurti Goethe Universität. Valamint ultrahangos termékeink megkapták az EURECERT® minőségi tanúsítványt is. 

Goethe Universität kutatása

 

 

 

 

FTTEmmi®-pet ultrahangos kutya fogkefénket 2016-ban, az Osztrák FTT (Állattenyésztési és Állatjóléti Központ) tudományos vizsgálatnak vetette alá, és "valóban hatékonyan működő, állatbarát eszköz"- ként ismerte el, majd 2019-ben a Global Health & Pharma által alapított Technology Award díjat ítélték oda termékeinknek.  

Osztrák FTT vizsgálati eredménye

Global Health & Pharma - Technology Award díja

A tanulmányok és kitüntetések sora folyamatosan bővül, de ami ennél is SOKKAL fontosabb, az a vásárlók pozitív visszajelzése. Az elégedett ügyfél a legjobb reklám - tartja mondás. Mi tovább megyünk, mert nem csak a legjobb reklám, de a legfontosabb elismerés is. A klinikai tesztek és hivatalos díja a szakma értékelését mutatják, míg az elmúlt 6 év során nálunk vásárolt készülékek száma, az elégedett és boldog vásárlók visszajelzései a felhasználói élményt mutatják.

 

Computer Bild  Technology Award

Az oldal tetejére