Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Emmi-dent

Az emmi®-dent ultrahangos szájhigiéniai termékeink között minden olyan eszközt megtalál, amire szüksége lehet a napjainkban egyre népszerűbb, ultrahangos száj- és fogápolási módszerek elsajátításához, kialakításához.  Az emmi®-dent szájápolási termékek jóval alaposabb és kíméletesebb tisztítást tesznek lehetővé, mint a hagyományos elektromos fogkefék. Nincs szükség dörzsölésre és sikálásra, a fogmosás nem károsítja a fogzománcot, nem sérti fel a fogínyt, és biztonságosan használhatják a koronát, implantátumot vagy fogszabályzót viselő felnőttek és gyerekek is. 

Az elektromos fogkefe gyerekeknek szinte már élménnyé varázsolja a fogápolást

Az elektromos fogkefe gyerekeknek arra hivatott, hogy kötelességből örömmel teljesíthető feladattá változtassa a mindennapos fogápolást. A gyermekek többsége eléggé hamar megunja a fogak dörzsölését. Pedig az optimális szájhigiéné megteremtése és a fogak rendszeres, alapos karbantartása elengedhetetlenül fontos. A helyzetet egy az egyben átalakíthatja az elektromos fogkefe gyerekeknek. Az ultrahangos technológia ismeri a titkát az örömteli fogmosásnak. A közbenjárásával a hosszadalmas suvickolásnak lejár az ideje. A folyamatos, erőteljes fizikai behatások helyett, az ultrahang rezgései intézik el a „piszkos munkát”. A különbség a kétféle fogtisztítási módszer között óriási.

Az ultrahang olyan részeket is áthat a szájon belül, ahova a hagyományos fogkefe a legnagyobb jóindulattal sem ér el. A fogközök, a fogíny, a fognyak körüli rész egyaránt nem maradnak ki a törődésből. A tisztítás semmiféle rázó vagy kényelmetlen hatással nem jár együtt, ellentétben a tradicionális, komoly rezgéssel dolgozó fogkefékkel. A folyamat rövid ideig tart, ugyanakkor már pár használat után megpillantható a vakítóan fehér végeredmény. A mindennapos fogmosás ilyen körülmények között izgalmassá, sőt, várva-várttá alakulhat. Hiszen nem jelent semmiféle kihívást, kényelmetlenséget és még az eredménye is érzékelhető, látható. Az elektromos fogkefe gyerekeknek és felnőtteknek egyformán javasolható. Így a család minden egyes tagja átadhatja magát a könnyed, ugyanakkor kíméletesen precíz fogtisztításnak. Még a házi kedvenc is csatlakozhat a szórakozáshoz, külön fogkefével, természetesen.

Az oldal tetejére