Figyelem!

HIVATALOS MAGYARORSZÁGI FORGALMAZÓ a   Patikatárs Kft.

GARANCIA kizárólag az általunk értékesített termékekre biztosított!

Megbízható üzletek és webáruházak listája itt!
 

Emmi-dent Metallic ultrahangos fogkefe szett - metálkék

51.900 Ft
36.900 Ft
29%
Egységár: 36.900,00 Ft/szett

​Az emmi®-dent Metallic ultrahangos fogkefe szett tartalma: 

 • 1 db metálfényű, kék színű emmi®-dent Metallic nyél
 • 1 db átlátszó emmi®-dent Metallic ultrahangos cserélhető fej felnőtteknek
 • 1 db emmi®-dent 100-240B típusú hálózati töltő
 • 1 db emmi®-dent ultrahangos fogkrém (75ml)
 • 1 db védőkupak


Garancia
​A készülékre 24 hónapos garancia van, a vásárlás dátumától számítva. 

Várható szállítás: 2021. augusztus 03.

Leírás és Paraméterek

Emmi-dent Metallic

ultrahangos fogkefe szett - metálkék 


 

100% valódi ultrahang a tökéletes szájhigiéniáért és a ragyogóan fehér fogakért.

 • Tartós hatással és kíméletesen tisztítja a fogak felületét, a fogközöket, a fogínytasakokat és repedéseket. Visszaadja a fogak eredeti fehér fényét, tisztaságát.
 • Megelőző hatású, mivel az ultrahang elpusztítja a baktériumokat, gátolja a fogkő kialakulását, így nem alakulhat ki gyulladás sem.
 • Gyógyászati hatású is, mert a már meglévő gyulladások (mint pl. a parodontózis, az afta)  néhány napos használat után elmúlhatnak. A gyulladást okozó baktériumok megsemmisülnek. Az ultrahang a fogínyben is hat, ahol 12 mm mélységig elpusztítja a baktériumokat.
 • Szájhigiéniára gyakorolt hatása már az első használat után érezhető.Fogorvosok és tudósok évi legalább egyszeri professzionális fogtisztítást javasolnak, amit fogorvosi rendelőkben asszisztensek vagy dentálhigiénikusok végeznek el.

A már említett tisztítási eljárással szemben (makro-tisztítás – mechanikus mozgások, 20-30.000 rezgés percenként) az új mikro-tisztítás (max. 96.000.000 rezgés percenként) egy teljesen más, mozgás-, szinte érintés nélküli technológiára épít.  Hatalmas előnye, hogy a szájüregben olyan helyeket is tud tisztítani, ahol nincs makro-tisztítási folyamat, ahol a fogselyem vagy az interdentális fogkefe sem bizonyul hatékonynak.

Az ultrahanghullámok behatolnak a fogak közti legkisebb résekbe, a fogszabályzóknál és az implantátumoknál is. Mechanikus nyomás nélkül hatékonyan és kitartóan tisztítja a fogakat, fogközöket, réseket és fogínytasakokat.


 


 

Hatásmechanizmus
 

Az Emmi-dent ultrahangos készülékei a szájhigiénia és a fogápolás legújabb és leghatékonyabb módszerét (mikor-fogtisztítás) alkalmazzák, melyet német mérnökök fejlesztettek ki a legújabb tudományos felismerések alapján.

Ezek az ultrahangos készülékek nem úgy működnek, mint a hagyományos fogkefék (makro-fogtisztítás) – melyeknek a fogak mechanikus dörzsölése és a fogkrémben lévő dörzsanyagok segítségével kellene hatniuk - , hanem a modern ultrahang technológia tulajdonságait hasznosítják.

Az ultrahang-technikát már több évtizede hasznosítja az orvostudomány több területen és nagy sikerrel, pl. az agy-, szem-, magzati-, és gyomorvizsgálatoknál, stb.

A fogak ápolásához és tisztításához kifejlesztett ultrahang-készüléket használhatják idősek és fiatalok, akár szívritmus-szabályozó készülékkel bíró emberek is, mert senkire sem káros. Tudományosan igazolt, hogy az ultrahang 50 Wattig az emberi szervezetre teljesen ártalmatlan. Az Emmi-dent készülék csak 0,2 Watt teljesítményű. Az ultrahang hullámok hatékonyságát és biztonságosságát fogorvosok és implantológusok is megvizsgálták. Hosszú évek tapasztalati értékei – koronák, hidak, implantátumok esetén – nem mutatták a legkisebb negatív hatást sem.

Az ultrahang-hullámokat a sörtéken keresztül az ultrahang-fogkrémbe vezetik, ahol mikrobuborékok milliói képződnek, melyek mikroméretük / formájuk által behatolnak a legkisebb fogak közötti résekbe, a fog legapróbb repedéseibe, a fogínyen lévő tasakokba is. Ezek a mikrobuborékok (pl. implantátumoknál, vagy fogszabályzók esetén is) minden mechanikus nyomás, dörzsölés vagy egyéb igénybevétel nélkül hatolnak be és alaposan tisztítanak a legparányibb helyeken is.

A mikrobuborékok gyors összezsugorodása következtében a szennyeződéseket – mint a lepedék, ételmaradékok, baktériumok, stb. – alaposan eltávolítják.

Ezzel egyidejűleg az ultrahang-hullámok pozitívan hatnak a fogínyre, a szájpadlásra és a nyelvre is.

Az ultrahangos kezelés pozitív hatásainak alapja többek között a test saját energiáinak felszabadítása, a nyirokrendszer működésének támogatása, és a vérkeringés pozitív befolyásolása, mivel az ultrahang-hullámok a fogíny legmélyebb rétegéig hatolnak.

A fogtisztítás és a szájhigiénia megelőző és terápiás hatása főként azon a tényen alapul, hogy az ultrahang a baktériumokat és a kórokozókat nem csak a fogakon és a fogínyen, hanem a fogínyben is megsemmisíti.

 
 

Az emmi-dent az eredeti német fejlesztésű és gyártású ultrahangos fogkefe, mely a méréseken is bizonyítja egyedülálló hatékonyságát.
 

 
 

Az ultrahangos fogkefék főbb jellemzői:
 

 •  Eltávolítják a lepedéket és a plakkot.
  A 100% valódi ultrahang hatására a speciális ultrahangos fogkrémben keletkező mikrobuborékok, (melyek berobbannak, újraképződnek, újra berobbannak) gondoskodnak a fogak, a fogíny és a fogínytasakok alapos és hosszantartó tisztításáról.
   
 • Növelik a fogíny vérellátását, elősegítve ezzel a gyógyulási folyamatokat. Hatékonyak a fogínygyulladás és vérzés, a parodontózis (fogágybetegség) és a herpesz kezelésében.
   
 • Az ultrahang és az ultrahangos fogkrém mikrobuborékai rövid időn belül megszüntetik a fogak elszíneződését, így a fogfehérítés erős vegyszerek nélkül történik.
   
 • Az Emmi-dent fogkefék 12 órán keresztül friss leheletet biztosítanak.  Tartósan hatásosak a szájszag ellen.
   
 • Lágyan, dörzsölés mentesen tisztítanak. Így elkerülhető a fogzománc sérülése és a fogíny irritációja.
   
 • Megoldás érzékeny vagy visszahúzódott fogíny esetében, amelyeknél a súrolás fájdalmat okoz, ezért javasolt fogínysorvadás esetén is alkalmazni. 
   
 • A fogkefék által generált ultrahang 12mm mélységig képes behatolni a fogínybe, így ott is hatékonyan pusztítja el a baktériumokat - akárcsak  a fogak között, a fogínyen és mélyen a fogínytasakokban. 
        
 • Ideálisak érzékeny fogíny, implantátumok és fogszabályozók esetén.
     
 • Az Emmi-dent ultrahangos fogkefék használata során sok szokásos fogprobléma megszűnik! Hatékonyabbak, mint az elektromos fogkefék! 
   
 • Ideálisak gyermekek számára is, akik nem szeretik a fogaik súrolását.
   
 • Tökéletesek implantátumot, koronát, hidakat viselőknek.
   
 • A fogszabályzót viselők számára is előnyős használatuk, hiszen a kapcsok alatt megbújó baktériumokat is elpusztítják.
 
 

TERMÉKJELLEMZŐK - emmi-dent Metallic ultrahangos fogkefe:
 

 • Az emmi-dent Metallic nyélen két csatlakozó tüske került kialakításra a fogkefe-fejek csatlakoztatásához.
 • A fogtisztítás idejének optimális ellenőrzése intelligens akusztikus és rezgő időzítővel -  a 6-másodpercenkénti hangjelzésnek köszönhetően.
 • A rezgés és hangjelzés, a bekapcsoló gomb folyamatos nyomva tartásával (a LED fényjelzés felvillanásáig) ki- és bekapcsolható.
 • Akkumulátor kímélő rendszer - A készülék 6 perc után automatikusan kikapcsol.
   Napi használat:

A fogakat naponta kétszer kb. 3-6 percig ajánlott tisztítani.
 

 1. A fej sörtéit használat előtt rövid ideig nedvesítse meg folyóvíz alatt.
   
 2. Kizárólag ultrahangos fogkrémet használjon (csak ezzel működik a mikrobuborékok millióinak képződése) kb. 2 borsószemnyi fogkérmet tegyen a sörtékre.
   
 3. A fogkrémet az ultrahangos fej sörtéivel gyengéden, egyenletesen hordja fel a fogak külső és belső felületére.
   
 4. Azután a sörtéket – anélkül, hogy rányomná vagy mozgatná – gyengéden helyezze a fogak belső, külső és felső (rágó) felületére, és tartsa mindenhol kb. 5-10 másodpercig. A fej sörtéi 2-3 fogat fednek be egyszerre. 
  A készülék csak halk zümmögő hanggal működik, az ultrahangnak köszönhetően a sörték egyidejűleg fertőtlenítődnek is. 
  A tényleges tisztítási idő a fogak szennyeződésének mértékétől függ. 
   
 5. A fogtisztítás befejezése után – még bekapcsolt állapotban – a készüléket és a sörtéket röviden folyóvíz alá tartva öblítse le. Majd kapcsolja ki a készüléket és törölje szárazra. A sörtéket ne, mert az ultrahang automatikusan fertőtleníti.
   
 6. A mikro-fogtisztítás befejeztével a készüléket (kikapcsolt állapotban), akár az ultrahangos fejjel együtt is visszahelyezheti a töltőre. 24 órás töltés után – pl. egy utazás alatt – kb. 10 napig tudja használni a készüléket utántöltés nélkül.
   
 7. Napi kétszeri használat esetén, 3 hónap után ajánlatos az elhasznált fejet újra cserélni.


 

Az emmi-dent Metallic ultrahangos fogkefe szett tartalma: 

 • 1 db metálfényű, kék színű emmi®-dent Metallic nyél
 • 1 db átlátszó emmi®-dent Metallic ultrahangos cserélhető fej felnőtteknek (E2)
 • 1 db emmi®-dent 100-240B típusú hálózati töltő
 • 1 db emmi®-dent ultrahangos fogkrém (75ml)
 • 1 db védőkupak
   

Garancia

A készülékre 24 hónapos garancia van, a vásárlás dátumától számítva. Az akkumulátorra 6 hónap. A termék higiéniai terméknek minősül!

Vélemények

5.00
21 értékelés
(21)
(0)
(0)
(0)
(0)
|
Igazolt vásárlás
2021. 06. 05.
Fél éve nézegetem ezt a fogkefét. Bizony drága. Végre megrendeltem, 3. napja használom, és tényleg leszedi a fogkövet. Nekem fogínysorvadásom van kb. 5 éve, de mivel rendszeresen járok fogkő leszedésre, szinten tartható, még javult is. De pótlásoknál lehetnek olyan fogkövek a foggyökérnél, amik nem is látszódnak. Most azért döntöttem a fogkefe mellett, mert tartok attól, hogy előbb, utóbb védettségi igazolvány kell az orvosokhoz. Ezt nem akartam megvárni és tökéletes döntés volt, mert a kezembe vettem a fogkőtlenítést is. Nagyon hálás vagyok, köszönöm!
|
Igazolt vásárlás
2021. 03. 10.
Már évek óta terveztem a vásárlást, de nem bántam meg. Már első alkalom után klasszisokkal tisztábbnak éreztem a fogaimat mint hagyományos fogmosás után. Egy hét elteltével pedig a fogköveim nagy részétől sikerült teljesen megszabadulnom! Mindenkinek teljes szívemből ajánlom.
|
Igazolt vásárlás
2021. 02. 25.
Nagyon jó..
|
Igazolt vásárlás
2021. 02. 25.
Nagyon jó.
|
Igazolt vásárlás
2021. 02. 15.
Különleges a különlegesek között. Napok alatt oldott meg olyan problémákat, amelyeket hetek - hónapok alatt nem sikerült más eszközökkel.
Ha tehetném, mindenkinek azt javasolnám: Felejtse el az elektromos fogkeféket,
mert az csak a mechanikai műveletben hoz könnyebbséget. Itt viszont konkrét problémamegoldás születik.
S ha ez még nem lenne elegendő.. Andrea és Bálint szakmai felkészültsége a garancia arra, hogy egyetlen kérdés sem marad megválaszolatlanul.
Szívből ajánlom mindenkinek nem csak az Emmi - Dent fogkefét, hanem a mögötte álló Patikatárs csapatot is.

|
2021. 01. 08.
Régi forgófejes fogkeféről váltottam az Emmi-Dent Metallic utlrahangos fogkefére. Rengeteg adatgyűjtés előzte meg a döntésemet, míg végül november végén megrendeltem a készüléket. Egy heti használat után már éreztem, hogy tökéletes volt a választásom. Napról napra tisztábbnak éreztem a fogaim felületét, ami a következő fogmosásig kitartott. Pár hét használat után a fogaim mellett a fogközeim is elkezdtek megtisztulni mindenféle fogselyem és egyéb eszköz használata nélkül.
Csak ajánlani tudom mindenkinek a terméket, aki kicsit is odafigyel a szájhigiéniájára!
Külön köszönet Andreának és Bálintnak az észrevételemmel kapcsolatosan tanúsított ügyfélkezelésért és segítőkészségért!
Emmi termékeket csak Tőlük!!!!
|
Igazolt vásárlás
2021. 01. 05.
Egy heti használat után már láthatóan fehérebbek lettek a fogaim a csomagban lévő fogkrémtől, pedig az még nem is a fogfehérítős. Majd azt is használni fogom, ha ez elfogyott.
A hagyományos fogkefével verzett a fogínyem. Egy hét ultrahangos fogkefe használat után újra elővettem a hagyományos fogkefémet. Egy picit még verzik a fogíny, de klasszisokkal jobb lett, mint volt. Szerintem pár hét és teljesen jó lesz. Majd beszámolok, ha elfogyott a fehérítős fogkrém is.

Nem utolsó sorban kiemelném én is az ügyfélbarát, udvarias kiszolgálást, tájékoztatást annak ellenére, hogy az év utolsó napján, záráskor “estünk be” az üzletbe. Ajánlom mindenkinek a céget és a terméket.
|
Igazolt vásárlás
2021. 01. 02.
Szuper termek, szuper értékesítőktől!!! Csak így tovább!!! Köszönöm!!
|
Igazolt vásárlás
2020. 12. 31.
Kitűnő termék. Ajánlom mindenkinek.
|
Igazolt vásárlás
2020. 12. 11.
A legelső értékelésemnél automatikusan a két csillag volt bejelölve. Elfelejtettem az utolsó/kitűnő/ értékelést kijelölni,ezért javítottam.

A termék véleményem szerint valóban kitűnő, mind a tisztítási mechanizmus, mind a fehérítő hatás nagyon jó.
|
Igazolt vásárlás
2020. 12. 11.
Tökéletesen tisztít és fehéríti a fogakat.
|
Igazolt vásárlás
2020. 11. 16.
Még csak néhány napja használom, de már érezhető a pozitív változás. Nagyon elégedett vagyok. Mindenkinek ajánlom.
|
Igazolt vásárlás
2020. 08. 24.
Néhány hete használom. Könnyű a fogkefe, alkalmas a hosszabb ideig tartó használatra.
|
2020. 08. 03.
Két heti használat alapján elégedett vagyok. A vérző íny probléma megszűnt, a fogak színe valóban világosabbá vált. Bízom benne, hogy a fogaim jelenlegi állapotát hosszú ideig meg tudom őrizni!
|
Igazolt vásárlás
2020. 06. 28.
Kiválóan tisztít. A gyulladt fogíny látványosan gyógyítja. Nagyon meg vagyok elégedve.
|
Igazolt vásárlás
2020. 05. 05.
Működik - az eredmény talán később lesz látható és érezhető.
|
2020. 02. 19.
Fogorvos vagyok. Használjuk egy hónapja a fogkefét, gondoltam, írok a tapasztalatról.
A javasolt 6 perces fogmosási idő soknak tűnhet a páciensektől kapott információk alapján, de én magam eddig 10-15 percet szántam az alapos fogmosásra. Most erre már elég a 6 perc is.
Meg kell mondjam, hogy a fogkefe nagyon szépen tisztít. Én magam esténként szánom rá a 6 percet, reggelente csak 2-3 perces fogmosásra használom. Így is tökéletes számomra.
Van egy aftákkal küzdő betegem, neki már említettem, kíváncsi vagyok kipróbálja-e, segít-e neki...
Ár/érték arányban is maximálisan elégedett vagyok a készülékkel.
Üdvözlettel, Attila
|
2020. 01. 28.
A családunk használja a Platinum,a Profession és a Metalic készüléket is!Mi ebben a sorrendben vásároltunk minden felnőttnek saját fogkefét.Nem csak tökéletesen tisztít ,hanem védi a száj nyálkahártyáját,az esetleges aftákat ,sebeket rövid időn belül begyógyítja! Örülök,hogy rátaláltam,mindenkinek pozitív tapasztalatok alapján ajánlom az Emmi-dent ultrahangos fogkeféket!
|
2020. 01. 20.
3 napja használok egy kölcsön készüléket és már láthatóan lejjebb vitte azt a komoly gyulladást, amire eddig nem találtam megoldást. Annyira örülök, hogy ennyire csodálatosan működik, hogy magamnak is rendeltem egy készüléket. Mindenkinek csak ajánlani tudom, nagyon örülök, hogy rátaláltam.
|
Igazolt vásárlás
2020. 01. 09.
Csak ajánlani tudom mindenkinek
Nagyon jó termék, öröm vele a fogmosás és alapos
|
2019. 12. 09.
Köszönöm a fogkefét, nagyon jó, szeretem használni. Már néhány nap után éreztem, ez teljesen más, sokkal jobb, csak ajánlani tudom mindenkinek.