Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
55.900 Ft
Egységár: 55.900,00 Ft/szett

​Az emmi®-dent METALLIC ultrahangos fogkefe szett tartalma: 

1 db metálkék emmi®-dent Metallic nyél
1 db emmi®-dent Metallic ultrahangos fogkefefej - felnőtt
1 db emmi®-dent 100-240B típusú hálózati töltő
1 db emmi®-dent ultrahangos fogkrém (75ml)
1 db emmi®-dent védőkupak

Saját, magyarországi szervizünk által cserélhető lithium-ion akkumulátorral!

Garancia:
​A vásárlástól számítva a készülékre 24 hónapos gyártói garancia él.
Az akkumulátorra a vásárlástól számítva 6 hónap a garancia.

Várható szállítás: 2024. február 23.

Figyelem!

HIVATALOS MAGYARORSZÁGI FORGALMAZÓ a   Patikatárs Kft.

GARANCIA kizárólag az általunk értékesített termékekre biztosított!

Megbízható üzletek és webáruházak listája itt!
 

Emmi®-dent METALLIC ultrahangos fogkefe szett - metálkék

55.900 Ft
Kívánságlistára teszem
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás és Paraméterek

Emmi®-dent Metallic ultrahangos fogkefe szett - metálkék

A fogápolás fejlődéstörténete​Az emmi®-dent METALLIC ultrahangos fogkefe szett tartalma: 

1 db metálkék emmi®-dent Metallic nyél
1 db emmi®-dent Metallic ultrahangos fogkefefej - felnőtt
1 db emmi®-dent 100-240B típusú hálózati töltő
1 db emmi®-dent ultrahangos fogkrém (75ml)
1 db emmi®-dent védőkupak

Saját, magyarországi szervizünk által cserélhető lithium-ion akkumulátorral!

Garancia:
​A vásárlástól számítva a készülékre 24 hónapos gyártói garancia él.
Kérem a Háztól-házig kényelmi szolgáltatást!
Az akkumulátorra a vásárlástól számítva 6 hónap a garancia
Kiterjesztett garanciát kérek!

100% valódi ultrahang a tökéletes szájhigiéniáért és a ragyogóan fehér fogakért.
 

 • Tartós hatással és kíméletesen tisztítja a fogak felületét, a fogközöket, a fogínytasakokat és repedéseket. Visszaadja a fogak eredeti fehér fényét, tisztaságát.
   
 • Megelőző hatású, mivel az ultrahang elpusztítja a baktériumokat, gátolja a fogkő kialakulását, így nem alakulhat ki gyulladás sem.
   
 • Gyógyászati hatású is, mert a már meglévő gyulladások (mint pl. a parodontózis, az afta)  néhány napos használat után elmúlhatnak. A gyulladást okozó baktériumok megsemmisülnek. Az ultrahang a fogínyben is hat, ahol 12 mm mélységig elpusztítja a baktériumokat.
   
 • Szájhigiéniára gyakorolt hatása már az első használat után érezhető.
   
 • Az emmi®-dent fogkefe mindössze 0,2 watt-tal működik. Az UH hullámok teljesítményét és biztonságosságát fogorvosok és implantológusok tesztelték. A sokéves tesztelés során soha nem tapasztaltak negatív hatásokat, koronák, pótlások, implantátumok vagy fogékszerek esetén sem. Szívritmusszabályzó (pacemaker) mellett is biztonságosan használható.Fogorvosok és tudósok évi legalább egyszeri professzionális fogtisztítást javasolnak, amit fogorvosi rendelőkben asszisztensek vagy dentálhigiénikusok végeznek el.
 

A már említett tisztítási eljárással szemben (makro-tisztítás – mechanikus mozgások, 20-30.000 rezgés percenként) az új mikro-tisztítás (max. 96.000.000 rezgés percenként) egy teljesen más, mozgás-, szinte érintés nélküli technológiára épít.  Hatalmas előnye, hogy a szájüregben olyan helyeket is tud tisztítani, ahol nincs makro-tisztítási folyamat, ahol a fogselyem vagy az interdentális fogkefe sem bizonyul hatékonynak.
 

Az ultrahanghullámok behatolnak a fogak közti legkisebb résekbe, a fogszabályzóknál és az implantátumoknál is. Mechanikus nyomás nélkül hatékonyan és kitartóan tisztítja a fogakat, fogközöket, réseket és fogínytasakokat.

 


 


Hatásmechanizmus

 

Az emmi®-dent ultrahangos készülékei a szájhigiénia és a fogápolás legújabb és leghatékonyabb módszerét (mikor-fogtisztítás) alkalmazzák, melyet német mérnökök fejlesztettek ki a legújabb tudományos felismerések alapján.

Ezek az ultrahangos készülékek nem úgy működnek, mint a hagyományos fogkefék (makro-fogtisztítás) – melyeknek a fogak mechanikus dörzsölése és a fogkrémben lévő dörzsanyagok segítségével kellene hatniuk - , hanem a modern ultrahang technológia tulajdonságait hasznosítják.

Az ultrahang-technikát már több évtizede hasznosítja az orvostudomány több területen és nagy sikerrel, pl. az agy-, szem-, magzati-, és gyomorvizsgálatoknál, stb.

A fogak ápolásához és tisztításához kifejlesztett ultrahang-készüléket használhatják idősek és fiatalok, akár szívritmus-szabályozó készülékkel bíró emberek is, mert senkire sem káros. Tudományosan igazolt, hogy az ultrahang 50 Wattig az emberi szervezetre teljesen ártalmatlan. Az Emmi-dent készülék csak 0,2 Watt teljesítményű. Az ultrahang hullámok hatékonyságát és biztonságosságát fogorvosok és implantológusok is megvizsgálták. Hosszú évek tapasztalati értékei – koronák, hidak, implantátumok esetén – nem mutatták a legkisebb negatív hatást sem.

Az ultrahang-hullámokat a sörtéken keresztül az ultrahang-fogkrémbe vezetik, ahol mikrobuborékok milliói képződnek, melyek mikroméretük / formájuk által behatolnak a legkisebb fogak közötti résekbe, a fog legapróbb repedéseibe, a fogínyen lévő tasakokba is. Ezek a mikrobuborékok (pl. implantátumoknál, vagy fogszabályzók esetén is) minden mechanikus nyomás, dörzsölés vagy egyéb igénybevétel nélkül hatolnak be és alaposan tisztítanak a legparányibb helyeken is.

A mikrobuborékok gyors összezsugorodása következtében a szennyeződéseket – mint a lepedék, ételmaradékok, baktériumok, stb. – alaposan eltávolítják.

Ezzel egyidejűleg az ultrahang-hullámok pozitívan hatnak a fogínyre, a szájpadlásra és a nyelvre is.

Az ultrahangos kezelés pozitív hatásainak alapja többek között a test saját energiáinak felszabadítása, a nyirokrendszer működésének támogatása, és a vérkeringés pozitív befolyásolása, mivel az ultrahang-hullámok a fogíny legmélyebb rétegéig hatolnak.

A fogtisztítás és a szájhigiénia megelőző és terápiás hatása főként azon a tényen alapul, hogy az ultrahang a baktériumokat és a kórokozókat nem csak a fogakon és a fogínyen, hanem a fogínyben is megsemmisíti.
 


Az ultrahangos fogkefék főbb jellemzői:

 

 • Eltávolítják a lepedéket és a plakkot.
 • A 100% valódi ultrahang hatására a speciális ultrahangos fogkrémben keletkező mikrobuborékok, (melyek berobbannak, újraképződnek, újra berobbannak) gondoskodnak a fogak, a fogíny és a fogínytasakok alapos és hosszantartó tisztításáról.
 • Növelik a fogíny vérellátását, elősegítve ezzel a gyógyulási folyamatokat. Hatékonyak a fogínygyulladás és vérzés, a parodontózis (fogágybetegség) és a herpesz kezelésében.
 • Az ultrahang és az ultrahangos fogkrém mikrobuborékai rövid időn belül megszüntetik a fogak elszíneződését, így a fogfehérítés erős vegyszerek nélkül történik.
 • Az emmi®-dent fogkefék 12 órán keresztül friss leheletet biztosítanak.  Tartósan hatásosak a szájszag ellen.
 • Lágyan, dörzsölés mentesen tisztítanak. Így elkerülhető a fogzománc sérülése és a fogíny irritációja.
 • Megoldás érzékeny vagy visszahúzódott fogíny esetében, amelyeknél a súrolás fájdalmat okoz, ezért javasolt fogínysorvadás esetén is alkalmazni. 
 • A fogkefék által generált ultrahang 12mm mélységig képes behatolni a fogínybe, így ott is hatékonyan pusztítja el a baktériumokat - akárcsak  a fogak között, a fogínyen és mélyen a fogínytasakokban.       
 • Ideálisak érzékeny fogíny, implantátumok és fogszabályozók esetén.   
 • Az emmi®-dent ultrahangos fogkefék használata során sok szokásos fogprobléma megszűnik! Hatékonyabbak, mint az elektromos fogkefék! 
 • Ideálisak gyermekek számára is, akik nem szeretik a fogaik súrolását.
 • Tökéletesek implantátumot, koronát, hidakat viselőknek.
 • A fogszabályzót viselők számára is előnyős használatuk, hiszen a kapcsok alatt megbújó baktériumokat is elpusztítják.
   


TERMÉKJELLEMZŐK - emmi®-dent Metallic ultrahangos fogkefe:

 

 • Az emmi®-dent Metallic nyélen két csatlakozó tüske került kialakításra a fogkefe-fejek csatlakoztatásához.
 • A fogtisztítás idejének optimális ellenőrzése intelligens akusztikus és rezgő időzítővel -  a 6-másodpercenkénti hangjelzésnek köszönhetően.
 • A rezgés és hangjelzés, a bekapcsoló gomb folyamatos nyomva tartásával (a LED fényjelzés felvillanásáig) ki- és bekapcsolható.
 • Akkumulátor kímélő rendszer - A készülék 6 perc után automatikusan kikapcsol.
   

Az emmi®-dent az eredeti német fejlesztésű és gyártású ultrahangos fogkefe, mely a méréseken is bizonyítja egyedülálló hatékonyságát.
  

Napi használat:
 

A fogakat naponta kétszer körülbelül 3-6 percig ajánlott tisztítani.
 

 1. Öblögessen egyet.
   
 2. A fej sörtéit használat előtt rövid ideig nedvesítse meg folyóvíz alatt. 
   
 3. Tegyen a sörtékre 2 borsószemnyi fogkrémet.
  Kizárólag emmi®-dent ultrahangos fogkrémet használjon, csak ebben garantált a mikrobuborékok megfelelő mennyisége (körülbelül 3 millió mikrobuborék köbcentiméterenként).
   
 4. A fogkrémet az ultrahangos fej sörtéivel gyengéden, egyenletesen hordja fel a fogak külső, belső és rágó felületére.
   
 5. Ezután kapcsolja be a készüléket. A sörtéket – anélkül, hogy rányomná vagy mozgatná – gyengéden érintse a fogak belső, külső és rágó felületére. Tartsa az adott ponton mindenhol körülbelül 3-6 másodpercig. A fej sörtéi 2-3 fogat fednek le egyszerre.

  A tényleges tisztítási idő a fogak szennyeződésének mértékétől függ. 
   
 6. Az ultrahangos fogtisztítás után söprögesse le – az ínytől távolodva – a fellazított szennyeződéseket.
   
 7. Öblítse ki a száját vízzel vagy szájöblítővel.
   
 8. Akut probléma esetén (fogínygyulladás, fogínytasakok, fogínysorvadás, stb.) az érintett terület kezelése szakaszonként minimum 15-20 másodpercig tartson. Ez segítheti a gyógyulási folyamatot.

  A készüléket bátran használhatja hosszabban is, hiszen a készülék lágy ultrahanggal működik, így használata semmilyen káros hatással nem jár. Minél gyakrabban vagy hosszabb ideig kezel egy területet, annál gyorsabb lehet a gyógyulás.

  További részletekért tekintse meg tanulmányunkat az alábbi linken: https://patikatars.hu/emmi-blog/emmi-klinikai-tesztek
   
 9. A fogtisztítás befejezése után – még bekapcsolt állapotban – a sörtéket folyóvíz alá tartva öblítse le. Csak a fogkefefejet tegye folyóvíz alá! Tartsa a pótfejet a folyó csapvíz alatt körülbelül 10 másodpercig, ezalatt - az ultrahangnak köszönhetően – a sörték sterillé válnak.
   
 10. Kapcsolja ki a készüléket.
  A nyelet nedves kézzel tisztítsa meg, erős vízsugár alá ne helyezze!
  A nyelet törölje szárazra.
  A sörtéket ne törölje le, mert baktériumok kerülhetnek rá.
   
 11. A mikro-fogtisztítás befejeztével a készüléket (kikapcsolt állapotban), az ultrahangos fejjel együtt tárolhatja a kikapcsolt töltőn (ne legyen áram alatt).
  A készüléket csak akkor töltse, ha a készülék már lemerült.
   
 12. Napi kétszeri használat esetén, 3 hónap után a pótfejet cserélni kell.
  A fejben lévő chip, ami az ultrahangot generálja elfárad a használat során, berepedezik, elpattanhat, így az ultrahangot már nem tudja megfelelően továbbítani.


 

Az emmi®-dent METALLIC ultrahangos fogkefe szett tartalma: 
 

Cserélhető lithium-ion akkumulátorral!
 

Garancia

A készülékre 24 hónapos garancia van, a vásárlás dátumától számítva. Az akkumulátorra 6 hónap. A termék higiéniai terméknek minősül!
 

Vélemények

5.00
26 értékelés
5
26
4
0
3
0
2
0
1
0
2023. 04. 22. -
Két éve használom, plusz két barátom is megvásárolta már lassan 1 éve. Mindannyian nagyon elégedettek vagyunk.
2022. 08. 29. -
Jó véleményem van, de az igazi véleményt a következő fogorvosi látogatás után tudom megtenni.
2022. 05. 28. -
Két hete használom, de már érzem a pozitív hatást. Kiválóan tisztít. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Nagyon jó termék.
2021. 11. 18. -
Az ultrahangos fogkefét múlt héten vásároltam meg, péntek óta használom. Mai napra jelentős javulás állt be az ínyem állapotában. Megszünt az ínygyulladás, a tasakok összementek, az ínyem kifeszült. Sokkal jobb érzés van a számban. Eddig rengeteg pénzt költöttem évek alatt különböző szájvizekre, elektromos fogkefékre, szájzuhanyra, de jelentős javulást nem tudtam elérni. Most egy hét alatt bekövetkezett a csoda. Mindenkinek tudom ajánlani. Tegnap az ügyfélszolgálatos högytől nagyon sok segítséget kaptam a fogkefe használatával kapcsolatban, segítségét és kedvességét megköszönöm.
2021. 09. 02. -
Kitűnő termék, hat éve használom naponta, azóta nincs probléma a fogaimmal. Figyelmes, személyre szabott kiszolgálás.
2021. 06. 05. -
Igazolt vásárlás
Fél éve nézegetem ezt a fogkefét. Bizony drága. Végre megrendeltem, 3. napja használom, és tényleg leszedi a fogkövet. Nekem fogínysorvadásom van kb. 5 éve, de mivel rendszeresen járok fogkő leszedésre, szinten tartható, még javult is. De pótlásoknál lehetnek olyan fogkövek a foggyökérnél, amik nem is látszódnak. Most azért döntöttem a fogkefe mellett, mert tartok attól, hogy előbb, utóbb védettségi igazolvány kell az orvosokhoz. Ezt nem akartam megvárni és tökéletes döntés volt, mert a kezembe vettem a fogkőtlenítést is. Nagyon hálás vagyok, köszönöm!
2021. 03. 10. -
Igazolt vásárlás
Már évek óta terveztem a vásárlást, de nem bántam meg. Már első alkalom után klasszisokkal tisztábbnak éreztem a fogaimat mint hagyományos fogmosás után. Egy hét elteltével pedig a fogköveim nagy részétől sikerült teljesen megszabadulnom! Mindenkinek teljes szívemből ajánlom.
2021. 02. 25. -
Igazolt vásárlás
Nagyon jó..
2021. 02. 25. -
Igazolt vásárlás
Nagyon jó.
2021. 02. 15. -
Igazolt vásárlás
Különleges a különlegesek között. Napok alatt oldott meg olyan problémákat, amelyeket hetek - hónapok alatt nem sikerült más eszközökkel.
Ha tehetném, mindenkinek azt javasolnám: Felejtse el az elektromos fogkeféket,
mert az csak a mechanikai műveletben hoz könnyebbséget. Itt viszont konkrét problémamegoldás születik.
S ha ez még nem lenne elegendő.. Andrea és Bálint szakmai felkészültsége a garancia arra, hogy egyetlen kérdés sem marad megválaszolatlanul.
Szívből ajánlom mindenkinek nem csak az Emmi - Dent fogkefét, hanem a mögötte álló Patikatárs csapatot is.

2021. 01. 08. -
Régi forgófejes fogkeféről váltottam az Emmi-Dent Metallic utlrahangos fogkefére. Rengeteg adatgyűjtés előzte meg a döntésemet, míg végül november végén megrendeltem a készüléket. Egy heti használat után már éreztem, hogy tökéletes volt a választásom. Napról napra tisztábbnak éreztem a fogaim felületét, ami a következő fogmosásig kitartott. Pár hét használat után a fogaim mellett a fogközeim is elkezdtek megtisztulni mindenféle fogselyem és egyéb eszköz használata nélkül.
Csak ajánlani tudom mindenkinek a terméket, aki kicsit is odafigyel a szájhigiéniájára!
Külön köszönet Andreának és Bálintnak az észrevételemmel kapcsolatosan tanúsított ügyfélkezelésért és segítőkészségért!
Emmi termékeket csak Tőlük!!!!
2021. 01. 05. -
Igazolt vásárlás
Egy heti használat után már láthatóan fehérebbek lettek a fogaim a csomagban lévő fogkrémtől, pedig az még nem is a fogfehérítős. Majd azt is használni fogom, ha ez elfogyott.
A hagyományos fogkefével verzett a fogínyem. Egy hét ultrahangos fogkefe használat után újra elővettem a hagyományos fogkefémet. Egy picit még verzik a fogíny, de klasszisokkal jobb lett, mint volt. Szerintem pár hét és teljesen jó lesz. Majd beszámolok, ha elfogyott a fehérítős fogkrém is.

Nem utolsó sorban kiemelném én is az ügyfélbarát, udvarias kiszolgálást, tájékoztatást annak ellenére, hogy az év utolsó napján, záráskor “estünk be” az üzletbe. Ajánlom mindenkinek a céget és a terméket.
2021. 01. 02. -
Igazolt vásárlás
Szuper termek, szuper értékesítőktől!!! Csak így tovább!!! Köszönöm!!
2020. 12. 31. -
Igazolt vásárlás
Kitűnő termék. Ajánlom mindenkinek.
2020. 12. 11. -
Igazolt vásárlás
A legelső értékelésemnél automatikusan a két csillag volt bejelölve. Elfelejtettem az utolsó/kitűnő/ értékelést kijelölni,ezért javítottam.

A termék véleményem szerint valóban kitűnő, mind a tisztítási mechanizmus, mind a fehérítő hatás nagyon jó.
2020. 12. 11. -
Igazolt vásárlás
Tökéletesen tisztít és fehéríti a fogakat.
2020. 11. 16. -
Igazolt vásárlás
Még csak néhány napja használom, de már érezhető a pozitív változás. Nagyon elégedett vagyok. Mindenkinek ajánlom.
2020. 08. 24. -
Igazolt vásárlás
Néhány hete használom. Könnyű a fogkefe, alkalmas a hosszabb ideig tartó használatra.
2020. 08. 03. -
Két heti használat alapján elégedett vagyok. A vérző íny probléma megszűnt, a fogak színe valóban világosabbá vált. Bízom benne, hogy a fogaim jelenlegi állapotát hosszú ideig meg tudom őrizni!
2020. 06. 28. -
Igazolt vásárlás
Kiválóan tisztít. A gyulladt fogíny látványosan gyógyítja. Nagyon meg vagyok elégedve.
2020. 05. 05. -
Igazolt vásárlás
Működik - az eredmény talán később lesz látható és érezhető.
2020. 02. 19. -
Fogorvos vagyok. Használjuk egy hónapja a fogkefét, gondoltam, írok a tapasztalatról.
A javasolt 6 perces fogmosási idő soknak tűnhet a páciensektől kapott információk alapján, de én magam eddig 10-15 percet szántam az alapos fogmosásra. Most erre már elég a 6 perc is.
Meg kell mondjam, hogy a fogkefe nagyon szépen tisztít. Én magam esténként szánom rá a 6 percet, reggelente csak 2-3 perces fogmosásra használom. Így is tökéletes számomra.
Van egy aftákkal küzdő betegem, neki már említettem, kíváncsi vagyok kipróbálja-e, segít-e neki...
Ár/érték arányban is maximálisan elégedett vagyok a készülékkel.
Üdvözlettel, Attila
2020. 01. 28. -
A családunk használja a Platinum,a Profession és a Metalic készüléket is!Mi ebben a sorrendben vásároltunk minden felnőttnek saját fogkefét.Nem csak tökéletesen tisztít ,hanem védi a száj nyálkahártyáját,az esetleges aftákat ,sebeket rövid időn belül begyógyítja! Örülök,hogy rátaláltam,mindenkinek pozitív tapasztalatok alapján ajánlom az Emmi-dent ultrahangos fogkeféket!
2020. 01. 20. -
3 napja használok egy kölcsön készüléket és már láthatóan lejjebb vitte azt a komoly gyulladást, amire eddig nem találtam megoldást. Annyira örülök, hogy ennyire csodálatosan működik, hogy magamnak is rendeltem egy készüléket. Mindenkinek csak ajánlani tudom, nagyon örülök, hogy rátaláltam.
2020. 01. 09. -
Igazolt vásárlás
Csak ajánlani tudom mindenkinek
Nagyon jó termék, öröm vele a fogmosás és alapos
2019. 12. 09. -
Köszönöm a fogkefét, nagyon jó, szeretem használni. Már néhány nap után éreztem, ez teljesen más, sokkal jobb, csak ajánlani tudom mindenkinek.

Youtube videók

Az oldal tetejére