Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
78.900 Ft
Egységár: 78.900,00 Ft/szett

A fogtisztítás és szájhigiénia területén az emmi®-dent legmodernebb, innovatív ultrahangos technológiája.

​Az emmi®-dent PLATINUM ultrahangos fogkefe csomag tartalma: 

1 db fehér emmi®-dent Platinum nyél
1 db emmi®-dent Platinum ultrahangos fogkefefej - felnőtt
1 db emmi®-dent 100-240B típusú hálózati töltő
1 db emmi®-dent ultrahangos fogkrém (75ml)
1 db emmi®-dent védőkupak 

Saját, magyarországi szervizünk által cserélhető lithium-ion akkumulátorral!

Garancia:
​A vásárlástól számítva a készülékre 24 hónapos gyártói garancia él.
Az akkumulátorra a vásárlástól számítva 6 hónap a garancia.

Várható szállítás: 2024. július 19.

Figyelem!

HIVATALOS MAGYARORSZÁGI FORGALMAZÓ a   Patikatárs Kft.

GARANCIA kizárólag az általunk értékesített termékekre biztosított!

Megbízható üzletek és webáruházak listája itt!
 

Emmi®-dent PLATINUM ultrahangos fogkefe szett - fehér

78.900 Ft
Kívánságlistára teszem
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás és Paraméterek

Emmi®-dent Platinum kék ultrahangos fogkefe - fehér

A fogápolás fejlődéstörténeteA fogtisztítás és szájhigiénia területén az emmi®-dent legmodernebb, innovatív ultrahangos technológiája.

​Az emmi®-dent PLATINUM ultrahangos fogkefe csomag tartalma: 

1 db fehér emmi®-dent Platinum nyél
1 db emmi®-dent Platinum ultrahangos fogkefefej - felnőtt
1 db emmi®-dent 100-240B típusú hálózati töltő
1 db emmi®-dent ultrahangos fogkrém (75ml)
1 db emmi®-dent védőkupak 

Saját, magyarországi szervizünk által cserélhető lithium-ion akkumulátorral!

Garancia:
​A vásárlástól számítva a készülékre 24 hónapos gyártói garancia él.
Kérem a Háztól-házig kényelmi szolgáltatást!
Az akkumulátorra a vásárlástól számítva 6 hónap a garancia
Kiterjesztett garanciát kérek! 

100% valódi ultrahang a tökéletes szájhigiéniáért és a ragyogóan fehér fogakért.

 • Tartós hatással és kíméletesen tisztítja a fogak felületét, a fogközöket, a fogínytasakokat és repedéseket. Visszaadja a fogak eredeti fehér fényét, tisztaságát.
   
 • Megelőző hatású, mivel az ultrahang elpusztítja a baktériumokat, gátolja a fogkő kialakulását, így nem alakulhat ki gyulladás sem.
   
 • Gyógyászati hatású is, mert a már meglévő gyulladások (mint pl. a parodontózis, az afta)  néhány napos használat után elmúlhatnak. A gyulladást okozó baktériumok megsemmisülnek. Az ultrahang a fogínyben is hat, ahol 12 mm mélységig elpusztítja a baktériumokat.
   
 • Szájhigiéniára gyakorolt hatása már az első használat után érezhető.
   
 • Az emmi®-dent fogkefe mindössze 0,2 watt-tal működik. Az UH hullámok teljesítményét és biztonságosságát fogorvosok és implantológusok tesztelték. A sokéves tesztelés során soha nem tapasztaltak negatív hatásokat, koronák, pótlások, implantátumok vagy fogékszerek esetén sem.
  Szívritmusszabályzó (pacemaker) mellett is biztonságosan használható.


   

  Fogorvosok és tudósok évi legalább egyszeri professzionális fogtisztítást javasolnak, amit fogorvosi rendelőkben asszisztensek vagy dentálhigiénikusok végeznek el.

  A már említett tisztítási eljárással szemben (makro-tisztítás – mechanikus mozgások, 20-30.000 rezgés percenként) az új mikro-tisztítás (max. 96.000.000 rezgés percenként) egy teljesen más, mozgás-, szinte érintés nélküli technológiára épít.  Hatalmas előnye, hogy a szájüregben olyan helyeket is tud tisztítani, ahol nincs makro-tisztítási folyamat, ahol a fogselyem vagy az interdentális fogkefe sem bizonyul hatékonynak.

  Az ultrahanghullámok behatolnak a fogak közti legkisebb résekbe, a fogszabályzóknál és az implantátumoknál is. Mechanikus nyomás nélkül hatékonyan és kitartóan tisztítja a fogakat, fogközöket, réseket és fogínytasakokat.


Miért válasszuk az emmi®-dent Platinum ultrahangos fogkefét?Csúcstechnika a fogápolásban

Hatékony szájhigiénia – ultrahangos fogkefével – dörzsölés nélkül !

Az emmi®-dent Platinum az egyetlen világszabadalommal rendelkező szájhigiéniás - a fogak tökéletes tisztaságát biztosító - rendszer, ami 100% ultrahanggal működik, klinikailag tesztelt, melynek hatékonyságát több, mint 100.000 elégedett felhasználó bizonyítja.

Mit jelent a 100%-ban ultrahangos fogmosás?

Ultrahangnak a 20.000 Hz feletti hullámhosszú hanghullám számít, azaz 1.2 millió rezgés percenként. A legtöbb új fogápolási eszközben ezt a magas rezgésszámot arra használják, hogy a dörzsanyagot tartalmazó fogkrémeket a fogfelszínen rendkívül nagy sebességgel mozgassák. Ezzel érve el a tisztító hatást. Mondhatjuk, hogy ebben az esetben a dörzsölés gyorsaságán (polírozáson) kívül semmilyen technológiai váltás nem történt, ugyanaz mintha hagyományos fogkefével mosnánk a fogunk, csak rendkívül gyorsan. 

Ezzel szemben az emmi®-dent ultrahangos fogkefe 96 millió percenkénti rezgése teljesen más célt szolgál. Ez utóbbi esetben ugyanis a fogkrém az ultrahangra építve fejti ki tisztító hatását. Nem tartalmaz semmilyen dörzsanyagot, hiszen nincsen rá szükség. Az ultrahang hatására mikrobuborékok milliói képződnek a speciális emmi®-dent fogkrémekben és a fogfelszínnel találkozva kipukkannak. Így gyengéden, de rendkívül hatékonyan tisztítják meg a fogfelszínt a lerakódott szennyeződésektől.

A tökéletes szájhigiénia elérésében - a fogkrém működése mellett - nagy szerepe van a szabadalmaztatott 96 milliós percenkénti rezgésnek. Ezen a frekvencián az emberi sejtek finom masszírozásban részesülnek, mely serkenti a vérkeringést. A baktériumok számára viszont végzetes. Így a 100%-os ultrahangos fogmosás egyszerre tisztít és fertőtlenít.
 

Az emmi®-dent ultrahangos fogkefe megoldás lehet

 • Az otthoni fogfehérítésre
 • A fogkőképződés megelőzésére
 • A szájszag megszüntetésére
 • Fogínysorvadás esetén
 • Fogínygyulladás és vérzés esetén
 • Implantátumok esetén
 • Koronát, hidat, fogszabályzót viselőknek
 • Érzékeny fogak, fogíny számára


Emmi®-dent Platinum – A Prémium modell a 100% valódi ultrahanggal történő fogtisztításhoz.

SIKERTÖRTÉNET:
Az emmi®-dent Professional 2011-es, az emmi®-dent Metallic 2014-es piacra kerülése után, 2016-ban az emmi®-dent Platinum került piaci bevezetésre .


TERMÉKJELLEMZŐK

Az emmi®-dent PLATINUM ultrahangos fogkefe PLUSZ TULAJDONSÁGAI az emmi®-dent Metallic típushoz képest:

A világszabadalommal védett fogkefe-fejben elhelyezett piezo-chip fejleszti az ultrahangot és percenként akár 96 millió levegőrezgéssel vezeti azt közvetlenül az ultrahangos fogkrémbe. Mikrobuborékok keletkeznek és tisztítják meg alaposan dörzsölés nélkül fogait és védik fogínyét. Az eredmény - érezhetően sima fogak. A baktériumok elpusztulnak és a szájüreg a fogtisztítás után hosszú ideig tartósan friss marad.

 • Új fejlesztésű négy tüskével csatlakozó fogkefe-fejek 4-szer hatékonyabb teljesítményt érnek el. Az emmi®-dent Platinum cserélhető fejek talpába 4 érintkező került beépítésre az emmi®-dent Platinum nyélhez történő csatlakozáshoz. Így a rezgést létrehozó elektromos impulzusok 4 csatlakozó között megosztva 4-szer hatékonyabb teljesítményt érnek el.
 • A nyél csatlakozójának kialakítása megkönnyíti a fejek helyes rögzítését. A fej felhelyezése és eltávolítása is könnyebbé válik.
 • Teljesen digitális SMD technológia a hosszabb élettartamért.
 • Új fejlesztésű lítium-akkumulátor a még hosszabb használhatóságért. Napi 2 x 3 perc használat mellett az akkumulátor 15 napot bír.
 • Alumínium-ház a jobb megjelenésért és stabilitásért.


A Platinum készülék további jellemzői

 • A fogtisztítás idejének optimális ellenőrzése intelligens akusztikus és rezgő időzítővel -  a 6-másodpercenkénti hangjelzésnek köszönhetően.
 • A rezgés és hangjelzés, a bekapcsoló gomb folyamatos nyomva tartásával (a LED fényjelzés felvillanásáig) ki- és bekapcsolható.
 • Akkumulátor kímélő rendszer - A készülék 6 perc után automatikusan kikapcsol.


Az emmi®-dent Platinum készülékhez passzoló fejek az emmi®-dent M2 Platinum, emmi®-dent M4 Platinum és az emmi®-dent S2 Platinum

Az emmi®-dent 100%  ultrahangos fogkefék, a súrolásmentes és egyben kímélő, védő fogtisztítási trendet képviselik. Ez hatékony megelőzést és kímélő fogfehérítést jelent, teljesen dörzsölés mentesen. Így távolíthatja el a káros baktériumokat még a nehezen hozzáférhető területekről is. 

Az emmi®-dent fogkefék a kefébe integrált ultrahang-mikrochip segítségével generálnak ultrahangot. Világszerte egyedülálló találmány. Ez a chip 96 millió ultrahang-impulzust (rezgést) gerjeszt percenként és ezeket a sörtéken keresztül továbbítja. A speciálisan kifejlesztett mikrobuborékos-fogkrémmel együtt fejti ki hatását a fogakra és mélyen a fogínyben.
Az emmi®-dent végső soron ultrahangos fogtisztítás otthonában. Ez a kedvelt és ugyanakkor forradalmi módszer messze túlmutat a hagyományos elektromos és szonikus fogkeféken és fogainak egyedülálló tisztítását teszi lehetővé. 


Lágyan, dörzsölésmentesen tisztít

Már egyetlenegy kezelés után érezhető az ultrahang hatása. A különlegesen sima fogfelületen több órán keresztül nem tudnak a baktériumok megtapadni.
Kiváló fogápolás és optimális védelem a fogak, az íny, a szájpadlás, az implantátumok, a koronák, a hidak és fogszabályzók számára!

 

Az emmi®-dent az eredeti német fejlesztésű és gyártású ultrahangos fogkefe, mely a méréseken is bizonyítja egyedülálló hatékonyságát.
 


​Az emmi®-dent PLATINUM ultrahangos fogkefe csomag tartalma: 

Fogkeféink cserélhető lithium-ion akkumulátorral készülnek!


A fogközök tisztításához - ahogyan eddig is - javasoljuk segédeszközök, mint fogselyem, fogköztisztító kefe és szájvíz használatát is.


Garancia

A készülékre 2 év műszaki garanciát vállal a gyártó cég, az akkumulátorra 6 hónapot.
A termék higiéniai terméknek minősül!

Az emmi®-dent Platinum  rendszeres használatának három előnye:

1.    Az emmi®-dent Platinum tartós hatással és kíméletesen tisztítja a fogak felületét, a fogínytasakokat és repedéseket.

2.    Az emmi®-dent Platinum megelőző hatású – az ultrahang antibakteriális hatású, eltávolítja a lepedéket, megelőzi a fogkő kialakulását, így nem alakulhat ki gyulladás.

3.    Az emmi®-dent Platinum gyógyászati hatású is – azaz a már meglévő gyulladások, mint pl. a parodontózis, afta néhány napos használat után elmúlhatnak, mivel a gyulladást okozó baktériumokat eltávolítja.Az emmi®-dent Platinum szájhigiéniára gyakorolt hatása már az első használat után érezhető. Fogai olyanok lesznek, mintha éppen professzionális fogtisztításon járt volna!

Az emmi®-dent Platinum, a fogkefébe integrált ultrahang-mikrochip segítségével generál ultrahangot. Világszerte egyedülálló találmány. 
Ez a chip 96 millió ultrahang-impulzust (rezgést) gerjeszt percenként és ezeket a sörtéken keresztül továbbítja. A speciálisan kifejlesztett nanobuborékos-fogkrémmel együtt fejti ki hatását a fogakra és mélyen a fogínyben. A parányi buborékok apró méretük miatt eljutnak a legkisebb résekbe is. Ott „robbannak”, ezáltal eltávolítják a szennyeződéseket, mint az ételmaradék, fogkő, lepedék, baktériumok, stb. Az ultrahangos rezgés szállítja aztán a szennyeződéseket kifelé.

A veszélytelen „lágy-ultrahang” energiája ugyan csak 0,2 W, de a magas rezgésszámmal mégis elegendő ahhoz, hogy a baktériumokat elpusztítsa, anélkül, hogy kikezdené a protézis anyagát. Az ultrahangos fogtisztítás nem károsítja a koronákat és a hidakat.

Az emmi®-dent Platinum fogkefe segít a fogínyvérzés, az ínygyulladás és  egyéb fogágybetegségek esetén is. Ha fogait rendszeresen emmi®-dent Platinumal tisztítja, a baktériumok száma állandóan csökken. Az ultrahangos fogtisztítás a csírákat és baktériumokat nemcsak a fogszövetben pusztítja el akár 12 mm mélységben és azon kívül is, hanem a nyelvről is.
A gyulladások elmúlnak vagy drasztikusan csökkennek.

Az emmi®-dent Platinum fogkefe azokat a helyeket is tisztítja, ahová nem érnek el a sörték, mélyen a fogínytasakokban, aktiválja az ínyben a vérkeringést, így segíti elő a gyógyulási folyamatot.
Az emmi®-dent Platinum elpusztítja a lepedéket és megelőzi a fogkő kialakulását.
Az emmi®-dent Platinum azokat a helyeket is tisztítja, melyeket a hagyományos fogkefe csak nehezen érne el.

Tovább tartó friss lehelet

A baktériumok eltávolításával lehelete akár 12 órán keresztül is friss és kellemes marad.
A legtöbb esetben a rossz lehelet több tényező összejátszása miatt alakul ki: 
• baktériumok a nyelv felületén
• gingvitis (fogínygyulladás)
• parodontózis (fogágybetegség)

A rossz lehelet (szájszag) oka általában a fehérjék bakteriális lebomlás a szájban és a torokban. Az ételmaradékokból vagy szövetek halott sejtjeiből származó proteinek lebomlása vezet bizonyos szagos melléktermékek, pl. kéntartalmú sav (más szóval rothadt tojás) felszabadulásához. Az ultrahang elpusztítja az érintett baktériumokat, így letiltja azokat a biokémiai reakciókat, melyek a rossz lehelet okozzák.

Fogfehérítés

Rendszeresen iszik kávét vagy dohányzik? Teát vagy bort iszik? Akkor biztosan ismeri a fogak elszíneződésének problémáját. Az emmi®-dent Platinum ultrahangos fogkefe lehetővé teszi, hogy eltávolítsa a fogain levő elszíneződéseket.

Az apró színes részecskék (pl. kávé, tea, nikotin vagy bor) okozta elszíneződések nem távolíthatóak el egyszerű fogmosással és hagyományos fogkrémmel. Itt csak a mi „nano-buborékaink” kínálnak hihetetlen lehetőségeket, melyek ezerszer kisebbek, mint a hagyományos fogkrém buborékjai. Ezek a nano-buborékok annyira kicsik, hogy képesek a fogzománc apró repedéseiből is eltávolítani a legkisebb részecskéket is. Fogai már néhány nap elteltével fehérebbek lesznek.

Az emmi®-dent Platinum fogkefe a milliszekundumonként keletkező és kitörő milliónyi nano-buborékkal működik. Ez a folyamat távolítja el a fogzománc mikroszkópikus repedéseiből is a legkisebb részecskéket. Visszatér eredeti természetes fogszíne és meg is marad, amíg az emmi®-dent Platinum-et és nano-buborékos fogkrémünket alkalmazza.
A vegyszeres fogfehérítés gyakran gyengíti a fogzománcot, míg az emmi®-dent Platinum vegyszerek nélkül adja vissza a fogak természetes fehérségét. Kíméletes és védi a fogzománcot.


Fog- és szájhigiéné fogszabályzóval élőknek

Számos fogszabályozóval élő ember küszködik azzal, hogy a hagyományos fogkefe segítségével nem fér hozzá a sok réshez és nehezen elérhető területhez. Ennek eredménye a fogszuvasodás, fogkő és a fogínysorvadás. A speciálisan szabadalmaztatott emmi®-dent Platinum ultrahangos technológia és a speciálisan fogszabályozóval élők részére kifejlesztett kefe-fejegység a nehezen hozzáférhető területeken is megsemmisíti a baktériumokat és kórokozókat – akár 12 mm mélységig , és ezzel rendkívül jó tisztítási eredményt tesz lehetővé.


Egyszerű fogtisztítás gyermekeknek

A fogtisztítás a gyermekek számára nem feltétlenül a legkellemesebb élmény. Sokszor megerőltető megtanulni a helyes mozdulatokat, ami nem igazán szórakoztató számukra. Az emmi®-dent Platinum ultrahangos fogkefével fölöslegessé válik minden dörzsölés és súrolás. A mikroszkópikus buborékok milliárdjai elpusztítják a káros lerakódásokat, a lepedéket és a fogkövet.

Az antibakteriális és gyógyászati hatás megelőzi a fogszuvasodást és így nem kell többé félni a fogorvosi vizsgálattól! Ezzel a fogtisztítás nem csak játszi könnyedséggé válik, de egyúttal biztosított az egészséges száj- és foghigiéné.


Fogvesztés esélyének csökkentése

A gingvitis csak egy gyulladás a fogínyben, a parodontózis (fogágybetegség) egy későbbi stádium, amely aztán az íny, az állcsont és a gyökerek károsodásához vezethet. Ha a fogakat nem tisztítjuk elég alaposan, megnő a lepedék és fogkő lerakódásának veszélye. A fogíny szélein lerakódó lepedék gyakran okoz ínygyulladást. Ennek jele a fogmosáskor fellépő ínyvérzés . Ez a gingvitis első fázisa.


A fogínytasakokban megsokszorozódik a baktériumok száma és néhány nap után kialakul a gyulladás. A fogínytasakok szinte ideális környezetet biztosítanak a baktériumok és lepedék ijesztően gyors növekedéséhez. A helyzet egyre rosszabb és rosszabb lesz, ha nem teszünk semmit a baktériumok ellen.

Ha nem teszünk semmit a gyulladás első fázisában (gingvitis), a helyzet még rosszabb lesz és kialakul a második fázis, a parodontózis. A fogínytasakok lefelé növekednek, egy bizonyos mélység elérése után a baktériumok közvetlenül támadják a fogágyat és a környező gyökerek rendszerét. Az eredmény: a fogak meglazulhatnak és kieshetnek. Felnőtteknél még mindig a parodontózis a leggyakoribb oka a fogak elvesztésének.

Az emmi®-dent Platinum új eszköz ez ellen a széles körben elterjedt egészségügyi probléma ellen.
 

Főbb jellemzők

•    Eltávolítja a foglepedéket
•    Megszünteti a kellemetlen szájszagot
•    Véd a fogágybetegségtől (parodontitis)
•    Gondoskodik a ragyogó fehér fogakról és az egészséges fogínyről
•    Elpusztítja a csírákat és baktériumokat
•    Dörzsölés és nyomás nélkül tisztít

Az emmi®-dent Platinum végső soron ultrahangos fogtisztítás az otthonunkban!


Napi használat

A fogakat naponta kétszer körülbelül 3-6 percig ajánlott tisztítani.
 

 1. Öblögessen egyet.
   
 2. A fej sörtéit használat előtt rövid ideig nedvesítse meg folyóvíz alatt. 
   
 3. Tegyen a sörtékre 2 borsószemnyi fogkrémet.
  Kizárólag emmi®-dent ultrahangos fogkrémet használjon, csak ebben garantált a mikrobuborékok megfelelő mennyisége (körülbelül 3 millió mikrobuborék köbcentiméterenként).
   
 4. A fogkrémet az ultrahangos fej sörtéivel gyengéden, egyenletesen hordja fel a fogak külső, belső és rágó felületére.
   
 5. Ezután kapcsolja be a készüléket. A sörtéket – anélkül, hogy rányomná vagy mozgatná – gyengéden érintse a fogak belső, külső és rágó felületére. Tartsa az adott ponton mindenhol körülbelül 3-6 másodpercig. A fej sörtéi 2-3 fogat fednek le egyszerre.

  A tényleges tisztítási idő a fogak szennyeződésének mértékétől függ. 
   
 6. Az ultrahangos fogtisztítás után söprögesse le – az ínytől távolodva – a fellazított szennyeződéseket.
   
 7. Öblítse ki a száját vízzel vagy szájöblítővel.
   
 8. Akut probléma esetén (fogínygyulladás, fogínytasakok, fogínysorvadás, stb.) az érintett terület kezelése szakaszonként minimum 15-20 másodpercig tartson. Ez segítheti a gyógyulási folyamatot.

  A készüléket bátran használhatja hosszabban is, hiszen a készülék lágy ultrahanggal működik, így használata semmilyen káros hatással nem jár. Minél gyakrabban vagy hosszabb ideig kezel egy területet, annál gyorsabb lehet a gyógyulás.

  További részletekért tekintse meg tanulmányunkat az alábbi linken: https://patikatars.hu/emmi-blog/emmi-klinikai-tesztek
   
 9. A fogtisztítás befejezése után – még bekapcsolt állapotban – a sörtéket folyóvíz alá tartva öblítse le. Csak a fogkefefejet tegye folyóvíz alá! Tartsa a pótfejet a folyó csapvíz alatt körülbelül 10 másodpercig, ezalatt - az ultrahangnak köszönhetően – a sörték sterillé válnak.
   
 10. Kapcsolja ki a készüléket.
  A nyelet nedves kézzel tisztítsa meg, erős vízsugár alá ne helyezze!
  A nyelet törölje szárazra.
  A sörtéket ne törölje le, mert baktériumok kerülhetnek rá.
   
 11. A mikro-fogtisztítás befejeztével a készüléket (kikapcsolt állapotban), az ultrahangos fejjel együtt tárolhatja a kikapcsolt töltőn (ne legyen áram alatt).
  A készüléket csak akkor töltse, ha a készülék már lemerült.
   
 12. Napi kétszeri használat esetén, 3 hónap után a pótfejet cserélni kell.
  A fejben lévő chip, ami az ultrahangot generálja elfárad a használat során, berepedezik, elpattanhat, így az ultrahangot már nem tudja megfelelően továbbítani.

Vélemények

5.00
3 értékelés
5
3
4
0
3
0
2
0
1
0
2022. 11. 06. -
Igazolt vásárlás
VEDD MEG!!! NE GONDOLKODJ.
ÚJRA SZERETNI FOGOD A FOGAIDAT! NEKEM S.O.S. SEGÍTSÉGRE VOLT SZÜKSÉGEM, MERT. SOK FOGHÚZÁST ÉS INPLANTOT TERVEZTEK A KÖVETKEZŐ EGY ÉVEMBEN KI-BE PAKOLNI A SZÁMBAN.

NEMET MONDTAM AZ EGY ÉVES FOGÁSZATI KEZELÉSEM TERVEIRE ÉS ELKEZDTEM MINDEN ESTE TV NÉZÉS KÖZBEN HASZNÁLNI EZT A CSODA ESZKÖZT!.
GYULLADT ÍNY, MOZGÓ SÁRGÁS, FOGAK, SOK-SOK FOGKŐ, AMIVEL PRÓBÁRA TETTEM.. TÉNYLEG ISZONYAT TEMPÓBAN ÉS ÓRÁKIG HASZNÁLTAM MINDEN ESTE!, AMIG BÍRTA SZUSZZAL. ÚJRA FELTÖLTÖMMEM ÉS MEGINT TURBÓ ÜZEMIDŐVEL HASZNÁLTAM.
A FOGKÖVEIM, AHOGY KEZDEK ELTÜNNI AZ ÍNYEM AZONNAL VISSZAFOGLALTA A FELSZABADULT RÉGI HEYÉT ÉS VISSZAKAPTA AZ EGÉSZSÉGÉT. ELTÜNT A PIROSSÁG, FELSZÍVÓDOTT A TÁLYOG ÉS A FOGAIMAT NAPRÓL NAPRA FEHÉREBBNEK, FÉNYESEN, SIMÁBBNAK LÁTTAM. NEM HASZNÁLOM A HAGYOMÁNYOS FOGKEFÉMET, CSAK, HA NAGYON HÍRTELEN KELL ROHANNOM ÉS FELFRISSÍTEM VELE A LEHELLETEMET, AMI AZ ULTRAHANGOS FOGKEFÉM HAZSNÁLATA ÓTA SZINTE SOHASEM KELLEMETLEN.
AZT GONDOLOM A LEGJOBB BEFEKTETÉS VOLT SAJÁT MAGAM SZÁMÁRA.
BIZTOSAN NEM HAGYOM ABBA A HASZNÁLATÁT, HISZEN A FOLYAMATOS HASZNÁLATTAL, SZINTE MINDEN FOGÁSZATI PROBLÁMÁM MEGSZÜNT ÉS MÁRCSAK SZINTEN KELL TARTANOM.
KIVÁNCSI VAGYOK, MIT SZÓL, MAJD MINDEHHEZ A FOGORVOSOM, AKI SZINTÉN ULTRAHANGGAL SZEDTE LE A FOGKÖVEIMET, DE SOHASEM AJÁNLOTTA, HOGY VEGYEK MAGAMNAK VALAMI HASONLÓT. SZERINTEM TUDTA, HOGY SAJÁT MUNKÁJÁT IKTATNÁ KI, HA AJÁNLANA NEKEM EGY ILYEN ESZKÖZT. .... DE MIKOR FOGOK VELE BESZÉLNI ERRŐL. HA NINCS FOGÁSZATI PROBLÉMÁM??!!! :)
SZÓVAL, VAGYONOKAT SPÓROLSZ, HA EZT HASZNÁLOD ÉS EZ NEM KAMU!, BOLDOG MOSOLYT MINDENKINEK!!! :)

2022. 10. 25. -
Igazolt vásárlás
A készülék mindennapos használata már 5 nap után jelentős, látványos változást, javulást eredményezett. Kifejezetten ajánlom a készüléket,nagyon elégedett vagyok az eredménnyel.
2021. 12. 20. -
Igazolt vásárlás
Tisztelt Vásárlótársaim!

Itt van a XXII. század!
A nyár elején vettem a fiamnak - aki már hosszú évek óta megelégedéssel használta az elektromos fogkeféjét - egy EMMI-DENT Metallic fogkefét. Már egy-két használat után szemmel látható volt a különbség, ami nagyon jó, mert neki nagyon fontos az egészsége és elengedhetetlen a munkájához a hibátlan és esztétikus fogazat.
Most pedig a páromnak és magamnak vettem egy EMMI-DENT Platinum fogkefét, ami remek választás az idősebbeknek is. És a bónusz: nagyon komoly árengedménnyel lehetett hozzájutni! Mindenkit bátorítok, aki az utolsó pillanatra hagyta a karácsonyi ajándékvásárlást, rendeljen most, ha egy fantasztikus ajándékot szeretnének adni családtagjaiknak.
Az oldal tetejére