Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kiegészítők fogápoláshoz

A száj- és fogápolás nem merül ki a napi két- háromszori fogmosásban. Emmi-dent választékunkban, a fogkefék mellett számos más szájhigiéniai termék, mint például fogselyem, szájvíz, fogkőeltávolító eszköz, illetve az ezek szállítását és tárolását megkönnyítő utazótáska is megtalálható.

Rendezés:

Mentaízű fogselyem a hatékony fogápolás jegyében

Ha a szép és legfőképpen egészséges mosoly kialakítása a célod, valószínűleg egyetértesz a kijelentéssel, miszerint a megfelelő szájhigiénia jóval túlmutat a napi 2-3 fogmosáson. A fogápolás jegyében, a fogkefe és fogkrém mellett, szükséged lesz számos minőségi kialakítást élvező kiegészítőre is, mint a szájvíz vagy a fogselyem. A kérdés már csak az, honnan szerezhetnéd be ezeket a roppant releváns kellékeket úgy, hogy ne kelljen kételkedj az általuk képviselt minőségben? A Patikatárs webáruház mögött álló profi szakemberekre ezúttal is bátran rábízhatod magad. Azok az egészségtudatos személyek, akik a kompromisszumoktól mentes szájhigiéniás módszereket preferálják, a népszerű brand, az Emmi-dent termékeit ajánlják mindenkinek, aki hasonló módon vélekedik a száj- és fogápolásról. Természetesen a

Patikatárs színes spektrumon mozgó kínálatában megtalálhatod a szóban forgó márka nagyszerű produktumait, legyen szó az ultrahangos fogkefékről vagy a fogselyemről. Ez utóbbi produktumra érdemes néhány elismerő szóban kitérni. A tapasztalatok is azt mutatják, nehéz olyan fogselyemre bukkanni, ami nemcsak hatékony a tisztításban, de még felhasználóbarát is. Az Emmi-dent fogselyem megfelel minden általad támasztott kritériumnak, így garantáltan nem fogsz csalódni. A szájhigiéniai kiegészítő kényelmes használatot biztosít, könnyen a fogak közé csúszik. A gazdaságos kiszerelésben kapható, 50 méter hosszúságú fogselyem a fogtisztítást egy teljesen új szintre emeli, ráadásul az íze is mennyei. Igen, az Emmi-dent még erre is gondolt és a fogselymet friss, energetizáló mentaízesítéssel látta el.

Az oldal tetejére