Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Facebook: emmi®-pet Magyarország

Facebook: emmi®-pet Magyarország

Hiszen kedvenceink is megérdemlik a SZAKÉRTŐ gondoskodást!

Alig néhány hónapja indult, de a cikk megírásának pillanatában már több mint 500 tagot számlál, a kutyafogápolással, szájhigiéniával, ultrahangos technológiával foglalkozó, nem kizárólag szakemberek számára ajánlott, nyilvános Facebook csoportunk, az „emmi®-pet Magyarország”.

A facebook.com/groups/emmipethungary címen elérhető csoport megnyitásának nem titkolt célja, hogy a naponta kutyákkal foglalkozó szakemberek és a téma iránt „csak” hobbi szinten érdeklődő kutyatartók számára is közelebb hozza a német fejlesztésű emmi®-pet ultrahangos készülékeket, és az alkalmazásukhoz szükséges szakmai fogásokat.

Az oldalra felkerülő cikkek, videók, promóciók mellett, a csoport ideális helyszínül szolgál a kötetlen eszmecserének, a tapasztalatok megosztásának, a témába vágó kérdezz-feleleknek is.

A német Emmi Ultrasonic GmbH hivatalos magyarországi meghatalmazottjaként és elkötelezett partnereként, kizárólag a Patikatárs Kft. szervezésében és jóváhagyásával zajlanak emmi®-pet készülékekkel végzett szájhigiéniai és fogápolási képzések. Az ezeken a Workshopokon résztvevő, majd sikeresen vizsgázó kutyakozmetikusok, képzettségük elismeréseként hivatalos – a német gyártó által is elismert – TANÚSÍTVÁNYT kapnak.

Oktatóink komoly tapasztalattal és számtalan szakmai elismeréssel rendelkeznek kutyakozmetikusként és szájhigiéniai szakemberként egyaránt. Az emmi®-pet Magyarország-hoz való csatlakozásuk lehetővé teszi a csoporttagok számára, hogy az esetlegesen később felmerülő kérdésekre is közvetlenül tőlük kérjenek választ.

Bízunk a technológiában, a jól képzett kutyakozmetikusokban, az innováció nyújtotta lehetőségekben… az emmi®-pet-ben.

Az oldal tetejére