BLACK FRIDAY és FEHÉR PÉNTEK

BLACK FRIDAY és FEHÉR PÉNTEK

Ezek is mit ki nem találnak? Fehér Péntek? Bizony. A nap, amikor az akciós termékek mellé, extra ajándékot IS adunk onlinePénztárcájába!

Mit kezdjek a sok kedvezményponttal?
 

Az onlinePénztárcájába összegyűlt kedvezménypontokra, mint valós fizetőeszközre tekinthet, amit négyszáznál is több hazai webáruházban tud elkölteni. Köztük természetesen a patikatars.hu-n is.

Ha pedig túl sok kedvezménypontja halmozódott fel, - bár szerintünk a kedvezményből sosem lehet elég - vásároljon belőle online tombolát! A tombola felajánlások az onlinePénztárcát elfogadó webshopoktól érkeznek, és a karácsony előtt megtörténő sorsoláson valóban értékes és hasznos ajándékok találnak majd gazdára. A Patikatárs Kft. felajánlása például, egy emmi®-dent PLATINUM carbon fogkefe szett, ami az ultrahangos fogkefék „csúcsragadozója”.

Akkor nem is lesz idén Black Friday?
 

De igen. Valójában mi halmozzuk – ha nem is az élvezeteket, de – az akciókat és kedvezményeket. A FEHÉR PÉNTEK nyújtotta lehetőségeket mindössze egyetlen napig, azaz 2022. november 25-én tudják kihasználni vásárlóink. Ezen a napon megtömhetik „online pénztárcájukat” a vásárlások után járó, következő alkalommal levásárolható pontokkal. Ezzel párhuzamosan pedig mi is hirdetünk BLACK FRIDAY-t is, ami a várhatóan több napig is elérhető lesz. (Elsősorban az akcióban résztvevő készlet erejétől függ.) A kedvezményes emmi®-dent ajánlatokért figyelje hirdetéseinket az interneten, vagy látogasson vissza áruházunkba!

Valójában nem is akció az akció
 

Természetesen mi is tisztában vagyunk vele, hogy az eredeti, Egyesült Államokból induló Black Friday mindössze egyetlen napig tart, és valóban komoly kedvezményeket tartogat a vásárlóknak. Európában és persze hazánkban is ez gyakran nem így van. Számtalan alkalommal futhatunk bele „kamu kedvezményekbe”, az akció előtt megemelt, majd „visszaakciózott” ajánlatokba, nyár közepén hirdetett „Boxing Day” és „Black Friday” kampányokba. Mi nem ezt az utat követjük. Győződjön meg árainkról az év bármelyik időszakában, és hasonlítsa össze azokat akcióban hirdetett kínálatunkkal!

Vásárlásra fel! Várja Önt is a Fehér Péntek a patikatars.hu-n!

Az oldal tetejére