Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Levegőfertőtlenítés

Frissíti, tisztítja, fertőtleníti a levegőt.

  • Elpusztítja a vírusokat, baktériumokat.
  • Kiszűri a port, a pollent, a szagokat és a szennyező anyagokat a levegőből.
  • Ionizált, tisztított, friss levegőt biztosít.​

Esztétikus megjelenésének és kis tömegének köszönhetően bármikor, bárhová könnyen szállítható, elhelyezhető.

Rendezés:

Mit nyerünk a légtisztító áráért cserébe?

A légtisztító ár kulcsszavakra gyakorta keresnek rá az interneten azok, akik az első készülék megvásárlása előtt állnak. Benned is megérett az elhatározás a környezeted egészségesebbé, igényesebbé tételére? Akkor valószínűleg számodra is érdekes a téma. Nos, az igazság az, hogy a légtisztító ár kifejezésre keresve, a legolcsóbb termékről utólag, a fenntartási költségeknél derül ki, hogy sokkal drágább más megoldásoknál. A készülékek áránál érdemes a 2 éves fenntartási költséget is figyelembe venni. Hiszen a javasolt szűrőcserék kihagyása sokkal betegebbé tehet minket, mintha egyáltalán nem is használnák levegő fertőtlenítőt.

A modern kor egyik leghasznosabb vívmánya

A légtisztító ár találatai közül megfelelőt választva, olyan készülék lehet a tulajdonodban, ami élhetőbbé teszi a környezetedet, legyen szó az otthonodról vagy a munkahelyedről. A körülöttünk lévő levegő ugyanis hemzseg a szemnek láthatatlan baktériumoktól, vírusoktól, különféle káros szennyeződésektől. Ezeket belélegezve az egészségünknek teszünk rosszat. Sajnos a rendszeres szellőztetés sem oldja meg a problémát, hiszen a szabadból is áramolhatnak a belső terekbe olyan anyagok, amelyek veszélyesek a szervezetre, például a pollen.

Költséghatékony megoldás

Vízpárás levegő tisztítás: a fenntartási költséget csökkenti le erőteljesen az Emmi®-AIR rendkívül kreatív fejlesztése, ami a vizet használja a levegőben lévő szennyeződések szűrésére. Mindennap tiszta, vadonatúj szűrőbetét 1,5 liter csapvíz árából! Napi 8-10 órában tiszta levegő otthon vagy az irodában 1,5 liter víz segítségével. (Mindennapos használat esetén, 1 év alatt: 548 liter víz. Ami alig több, mint fél köbméter. Tehát 2 év alatt kevesebb, mint 1.000 Ft a mindennap új szűrőbetét összes költsége.) Tudsz ennél higiénikusabbat és olcsóbbat?

Ionizált levegő, ami energetizál is

Az allergiától szenvedőknek különösen ajánlott az a berendezés, ami ionokkal dúsítja a levegőt. Miért jó ez? A nyári zivatarok után valószínűleg tapasztaltad, hogy mennyire frissnek, üdének érzed magad odakint a szabadban. Ez a levegő a szálló portól, szennyeződéstől, pollentől esőcseppekkel átmosott mivoltának és magas ionkoncentrációjának tudható be. Az Emmi-Air ionizáló és UV légtisztító ezt a minőségi, egészséges környezetet biztosítja számodra a mindennapok során. Amint azt láthatod, a légtisztító ára igazán gyorsan megtérül, tekintve az okoskészülék számtalan felbecsülhetetlen értékű jótékony befolyását és alacsony fenntartási költségét.

Az oldal tetejére