Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

fogyókúrás shake

A DIÉTA

2023. 06. 27. 13:31:00

Ha fogyni szeretnénk, ez egy igazán tökéletes termékcsalád, egyedülálló programmal. A fogyás könnyű, tartós, és egészséges. Orvosok közreműködésével összeállított, Németországban gyártott termékek, 13 féle ízesítésben.

Karcsúság elérése alvás közben - Hogyan használjuk jól az alvást diétánkhoz?

2023. 05. 03. 12:56:43
Milyen jó lenne, ha alvás közben is elérhetnénk álmaink alakját! Még ha nem is ilyen egyszerű, az elegendő és jó alvás döntő szerepet játszik a fogyásban, mert rendkívül fontos az anyagcserénk és a keringésünk jó működéséhez. A tartósan túl kevés alvás az elhízás, a zsírmáj, a 2-es típusú cukorbetegség és a szív- és érrendszeri betegségek döntő kockázati tényezője.

Irányított energiahiányos állapot - hogyan csináljuk?

2023. 04. 19. 11:50:21

A hatékony fogyókúra egyik alapja a szervezetben lezajló glükagon termelődés. A megfelelő glükagonszint eléréséhez szervezetünknek fehérjékre van szüksége, amit vagy külső eszközökkel (táplálékkal és étrend kiegészítőkkel) biztosítunk számára, vagy az izomszövetek bontásával jut hozzá.

Diétával gyógyítható a 2-es típusú diabétesz?

2022. 07. 04. 14:16:14
Ez a kérdés egyre többször merül fel a betegséggel küszködők, és a szakértők körében is. Az angol Roy Taylor kutatási eredményeiből kiderül, hogy a cukorbetegség sok esetben visszafordítható.

Fogyókúrás shake-ek ínycsiklandozó ízekben

2022. 06. 27. 11:34:00

Premium Diet fogyókúrás shake segítségével végre elérhetjük az áhított álomalakot, ráadásul lemondások és koplalás nélkül. Ha Neked is nehezedre esik elhinni az egészséges, hatékony fogyás ígéretét, nem hibáztatunk, ugyanis sajnos sok csodamódszernek kikiáltott diéta után érthető, ha időközben megcsappan a lelkesedés és a fogyókúrába vetett hit. A fogyókúrás shake viszont valóban más. Ezt már rövidtávon is megtapasztalhatod.

Hepashake - Világszerte egyedülálló terápia a máj elzsírosodásának kezelésére

2022. 04. 11. 08:38:39

Főként az elhízással összefüggő zsírmáj betegség és zsíranyagcsere-zavar (hiperkoleszterinémia) diétás kezelésére, a szervi zsírok csökkentésére és megszüntetésére alkalmazott készítmény.

Fogyókúra sikertörténetek - Napocska

2022. 03. 24. 11:02:02
Ebben a beszámolóban, egy teljes anonimitást kérő kedves ügyfelünk sikertörténetével ismerkedhetnek meg olvasóink, aki a májdiéta programmal ért el fantasztikus eredményeket. Habár a kedves ügyfél neve (Napocska) egy kitalált nick név, fogyásának történetét és annak minden más részletét - az általa leírtak szerint - változtatás nélkül adjuk közre. 

Fogyókúra sikertörténetek - Megyeri Krisztina

2022. 03. 18. 11:00:49
"...aztán rátaláltam az interneten a Premium Diet módszerre. Bejelentkeztem egy konzultációra. Ekkor 73,5kg voltam. A testzsírszázalékom 33%volt, ami nagyon megijesztett, elgondolkodtatott. Kissé szkeptikusan, de mégis elszántan belevágtam a diétába, hisz a súlyom mellett már az is motivált, hogy nehezebben lépcsőztem, nehezemre esett már dombnak felfelé mennem." -  Megyeri Krisztina (fogyókúra) sikertörténete.

A home office diétáért kiált!

2022. 01. 20. 10:08:04

A monitor előtt ülve, amikor telefonhívás telefonhívást követ, nemigen figyelünk arra, mit és mikor eszünk reggelire... tízóraira… ebédre… uzsonnára. Csak egy kis snack… Meg az a kóla… A kilók pedig csendesen, alattomos módon, egymás után rakódnak ránk. Igen, mondhatjuk, hogy ez is az ülő munka velejárója, de nem kell így lennie.

A legjobb fogyókúra egyben a legutolsó is

2021. 05. 12. 12:00:00

Ahhoz, hogy megtaláld, melyik a számodra legjobb fogyókúra, nincs szükség csodaszerekre. Egyszerűen helyesen kell táplálkoznod és eleget mozognod ahhoz, hogy több kalóriát égess el, mint amennyit a napi étkezésekkel beviszel. Ugye nem is hangzik nehéznek? Pedig néha nem könnyű elérni a célt.

Az oldal tetejére