Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Implantátum beültetés előtt áll?

Implantátum beültetés előtt áll?

Bármilyen fogpótlás esetén fontos, hogy megfelelően kerüljön kiválasztásra a pótlás színe. Nincs annál rosszabb, mint mikor a saját fogak fehérebbekké válnak, mint a pótlás. Igen ám, de mi a helyzet a kávé, vörösbor, cigaretta okozta elszíneződésekkel? Van olyan eszköz, mely állandó megoldást nyújt ahhoz, hogy a fogaink eredeti fehérségükben ragyogjanak?

 


Hogyan érdemes implantátum tervezésekor a fogainkból előhozni természetes fehérségüket az implantátum színének levétele előtt?


Komolyabb fogászati beavatkozások (implantátum, korona, híd) előkészítési fázisában nagyon fontos a megfelelő szájhigiénia és a fogak eredeti fehérségének beállítása. Ennek több lehetséges módja van. Az általunk javasolt megoldás egyszerre több célt is szolgál:

- az 1.6MHz-es (96 millió percenkénti) rezgés sejtmasszírozó hatásának köszönhetően a mikroerekben javul a keringés, aminek köszönhetően a sejtek tápanyag ellátása és az erek tisztán tartása javul, valamint a sejtmasszírozó hatásnak köszönhetően javul a sejtek aktivitása. Mindezen körülmények a szervezet öngyógyító folyamatait erősítik. Így a szervezetünk hatékonyan és gyorsan képes leküzdeni a gyulladásokat, begyógyítani a műtéti sebet.

- Ugyanez az ultrahang frekvencia a baktériumok számára végzetes, azok eltérő sejtméretéből adódóan. Így egyszerre szüntethetjük meg a gyulladások és a szuvasodás kiváltó okát, a baktériumokat és javíthatjuk a saját sejtjeink életkörülményeit.

- Az ultrahang hatására a fogkrémben található mikrobuborékok felszíne vibrálni kezd és ez képes tisztítani a fogak felszínét. Mindezt a víz és a buborékok felszíni vibrációjának köszönhetően rendkívül lágyan és kíméletesen teszik. Ugyanakkor a másodpercenkénti 1.6 millió impulzusnak köszönhetően rendkívül intenzíven és hatékonyan. Ezért elegendő, hogy egyszerűen hozzá érintjük a fogak felszínéhez a sörtéket és nincsen szükség sem dörzsanyagra, sem sikáló mozdulatokra. Csupán 3-6 másodperc türelemre szakaszonként a plakk mértékétől függően

- A Platinum készüléket a saját fogkrémjével használva visszaállíthatjuk a fogak eredeti fehér fényét. Így a fogpótlás színének levétele előtt javasoljuk, hogy két hétig napi 3 alkalommal (3-6 perc / alkalom), mosson fogat az emmi®-dent Whitening fogkrémmel a legjobb eredmény elérése érdekében. Természetesen bármelyik emmi®-dent Platinum ultrahangos fogkefe tökéletes választás.

 

 

Így megoldható, hogy minden elszíneződés eltűnjön és fogai eredeti színét tudják a fogpótlás számára is biztosítani.


Fogászati kezelések után, a tömések és implantátumok fokozott figyelmet igényelnek a fogmosás alkalmával. Itt különösen fontos lehet az ultrahangos fogkefe napi használata, hiszen dörzsölésmentesen, de hatékonyan tisztít! Ugyanakkor az általánosságban elmondható, hogy a töméssel, pótlással ellátott fogak felszíne sérülékenyebb, így a dörzsölésmentes tisztítás hosszú távon teszi lehetővé, hogy a fogpótlások eredeti szépségükben megőrizhetőek legyenek.További kérdések melyekhez rövidesen megtalálja a válaszokat:

  • Melyik készüléket válasszam, ha: implantátumot szeretnék, vagy már ültettek be.
  • Hogyan készítheti elő optimálisan a szájhigiéniáját, hogy az implantátum beültetése a lehető legsikeresebb legyen?
  • Beültetést követően hogyan küszöbölhető ki a legnagyobb kockázat, amely akár kényszereltávolítást vagy kilökődést is eredményezhet?
  • Hogyan őrizhetjük meg egyszerűen az implantátum beültetéskori fényét a lehető legtovább?
  • Milyen megoldás van arra, hogy a lehető legtovább őrizhesse meg saját fogait?

 

Ismerje meg az implantátum megóvásának forradalmi módszerét. Gondoskodjon saját fogairól és fogpótlásairól, hogy azokat élete végéig örömmel használhassa. Előzze meg – vagy szüntesse meg – a gyulladásos problémákat, és csökkentse minimálisra a kilökődés és a szuvasodás kockázatát!

Az oldal tetejére