Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kutya fogkő eltávolítás – a megoldás kulcsa a megelőzés

Kutya fogkő eltávolítás – a megoldás kulcsa a megelőzés

kutya fogkő eltávolítás tipikusan az a kategória, amitől egyaránt rettegnek a procedúrát elszenvedő felek, vagyis az ebek és a kedvenceiket rajongásig szerető gazdik. A fogkő eltávolítása számunkra „csupán” kellemetlen, az ebeknél viszont ennél jóval komolyabb a tét. Az eljárás ugyanis az esetükben szinte mindig altatással jár együtt, ami viszont megrövidítheti néhány évvel a kutyusaink várható élettartamát.

Nem mindegy, hogy a megelőzés melyik módját választjuk

Az világos, hogy szerető, lelkiismeretes kutyabarátként nem kívánjuk kitenni a kedvenceinket a fogorvosi kezelésnek. Az egyetlen járható út a kutya fogkő eltávolításban a megelőzés, vagyis a megfelelő fogápolási technikai alapjainak letétele. Igen ám, de aki próbálta már a hagyományos fogmosást kutyák esetében kivitelezni, tudja jól, a tevékenység minden, csak nem zökkenőmentes.

Kutya fogkő eltávolítás profi körülmények között

Szerencsére van kiút ebből a kilátástalannak tűnő helyzetből, méghozzá a professzionális ultrahanggal működő egységek formájában. A modern kor e nagyszerű vívmánya, az ultrahangos fogkefe és fogrém a szájhigiénia egy teljesen új szintjével ismereti meg a kutyákat és a gazdikat is.

Miért olyan hatékony a módszer?

A dörzsölésmentes fogápolási technika az ultrahang erejével közel tökéletes tisztaságot garantál. Nemcsak a fogak felületéről távolítja el a baktériumokat, de a fogínybe bejutva a gyulladáscsökkentésben is élen jár és megelőzheti a kutya fogkő eltávolítás szükségességét.

A kutyák új kedvence

Kétségtelen, hogy új kedvencet avatnak a modern eszközben, hiszen annak csendes, rezgésmentes működése nem zavarja meg az ebek nyugalmát.

Az oldal tetejére