Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kutyakozmetikusok találkozója 2022. január 12.

Kutyakozmetikusok találkozója 2022. január 12.

Az elmúlt hétvégén a kiskunhalasi Sóstó Csárda és Motel adott otthont a kutyák hazai szerelmeseinek. Nem, ezúttal nem egy kutyakiállításról volt szó, hanem a Magyar Kutyakozmetikus Móka Egyesület szervezésében életre hívott, kimondottan kutyakozmetikusok számára rendezett előadásokkal és gyakorlati bemutatókkal tarkított rendezvényről.

Kutyakozmetikusok találkozója - Patikatárs Kft előadása


Az emmi®-pet és ami mögötte van

A szervezők köszöntője és kedves felvezetése után, a Patikatárs Kft ügyvezetője Zsoldi Bálint tartotta meg a rendezvény első előadását, melynek címe mi más is lehetett volna, mint „Ultrahangos fogápolás kedvenceinknek”? A prezentációból a hallgatóság megismerte vállalkozásunkat, betekintést kapott emmi®-pet ultrahangos termékeinkre, az azokkal kapcsolatos tapasztalatainkra. Szó esett az ultrahangos kutyafogápolás jövőjére vonatkozó változásokról, az emmi®-pet termékekkel történő, üzletszerűen végzett tevékenységek egységesítéséről és szabályozásáról is.

 

Kutyakozmetikusok találkozója - Kiskunhalas


A nap folyamán, nem kizárólag elméleti előadásokat, de gyakorlati bemutatókat is megtekinthettek a résztvevők. Sőt! A látnivalók mellett, a felállított standokon kutyaápolási eszközöket, kiegészítőket is vásárolhattak az érdeklődő kutyakozmetikusok.

 

Magyar Kutyakozmetikus Móka Egyesület szervezésében

Ezúton is köszönjük a szervező Magyar Kutyakozmetikus Móka Egyesület felkérését, mindig jó érzéssel tölt el bennünket, amikor ilyen mértékű érdeklődést tapasztalunk termékeink és szolgáltatásaink iránt.

Az oldal tetejére