Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Az emmi® ultrasonic kizárólagos joggal is rendelkező hivatalos magyarországi forgalmazója a Patikatárs Kft.

Az emmi® ultrasonic kizárólagos joggal is rendelkező hivatalos magyarországi forgalmazója a Patikatárs Kft.
A német Emmi Ultrasonic GmbH hivatalos magyarországi meghatalmazottjaként, a Patikatárs Kft. forgalmazza hazánkban az emmi®-dentemmi®-petemmi®-skin és emmi®-air termékeket. Valamint a felsorolt termékekhez szorosan kapcsolódó szakmai képzések, tréningek, workshopok... magyarországi lebonyolításához is kizárólagos jogot biztosít számunkra a német gyártó. Ennek megfelelően, bármilyen ide sorolható tevékenység a Patikatárs Kft. szervezésében és/vagy jóváhagyásával bonyolítható le.

A Patikatárs Kft. az Emmi Ultrasonic GmbH elkötelezett üzleti partnereként, 2016 óta forgalmazza az emmi® termékeket. A két cég közötti szoros együttműködés eredményeként, és "érdemeink elismeréseként" a Patikatárs Kft. kitüntetett figyelmet kapott a vállalat vezetésétől. Így lettünk a német gyártó hivatalos és kizárólagos magyarországi meghatalmazott Partnere. Köszönjük a bizalmat! Vielen Dank für Ihr Vertrauen!

 

Németországban az Emmi Ultrasonic GmbH ügyvezető igazgatójával, Cüneyt Emekci-vel.

Az emmi®-dent hivatalos hazai meghatalmazottja a Patikatárs Kft.  Németországban az Emmi Ultrasonic GmbH ügyvezető igazgatójával Cüneyt Emekci-vel

 

Referenciáink - Büszkék vagyunk elért eredményeinkre, üzleti sikereinkre! (Klikk!)

Akik már nálunk végeztek és hivatalos emmi® - Patikatárs tanúsítvánnyal rendelkeznek. (Klikk!)

 

 

DAS

A Patikatárs Kft.-t érő bármilyen jogsérelem esetén, jogi képviseletünket a DAS szervezete biztosítja.


Amennyiben a Patikatárs Kft. írásos jóváhagyása nélkül bárki olyan fogápolási, szájhigiéniai képzést szervez, ahol a gyakorlat során bárki (oktató vagy képzésen résztvevő) emmi®-PET ultrahangos készüléket használ, az ellen kártérítési eljárást indítunk és emmi®-PET készüléket használó résztvevőnként 1 millió forint kártérítési bírság kiszabását, valamint a teljes perköltség megfizettetését kezdeményezzük!

Az oldal tetejére