Termékek Menü

Premium Diet Brownie

Amennyiben diétás étrendet folytat, bátran válassza Premium Diet Brownie szeleteket! A Brownie szeletekben minden fontos vitamin, ásványi anyag és nyomelem megtalálható, amit egy főétkezésnek tartalmaznia kell. A Premium Diet Brownie szeletek jelenleg háromféle ízben biztosítják a diéta programban résztvevők egészséges fogyókúráját.

Rendezés:
Nézet:
Raktáron
1.289 Ft

A Premium Diet Brownie étkezéshelyettesítő karamellás szelet kalóriaszegény, és minden fontos tápanyag (vitamin, ásványi anyag és nyomelem) megtalálható benne, amit egy főétkezésnek tartalmaznia kell.

Kiszerelés: 1 db (55 g)

Raktáron
1.289 Ft

A Premium Diet Brownie étkezéshelyettesítő csokoládé szelet kalóriaszegény, és minden fontos tápanyag (vitamin, ásványi anyag és nyomelem) megtalálható benne, amit egy főétkezésnek tartalmaznia kell.

Kiszerelés: 1 db (70 g)

Raktáron
1.289 Ft

A Premium Diet Brownie étkezéshelyettesítő málnás-meggyes szelet kalóriaszegény, és minden fontos tápanyag (vitamin, ásványi anyag és nyomelem) megtalálható benne, amit egy főétkezésnek tartalmaznia kell.

Kiszerelés: 1 db (60 g)

Raktáron
1.289 Ft

A Premium Diet Brownie étkezéshelyettesítő cappuccinós szelet kalóriaszegény, és minden fontos tápanyag (vitamin, ásványi anyag és nyomelem) megtalálható benne, amit egy főétkezésnek tartalmaznia kell.

Kiszerelés: 1 db (60 g)