Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ultrahang, az új csodafegyver

Ultrahang, az új csodafegyver
A modern orvoslásban és higiéniai eljárások fejlesztésében, évről évre létrehoznak valamilyen forradalmi újítást, ami segíthet egészségesebbnek, szebbnek, fittebbnek  maradni. Nincs ez másképp az arc – és fogápolásban sem, amit komoly mértékben reformált meg az ultrahang technológia.

Mi az ultrahang?

Ultrahangnak azokat a nagyfrekvenciájú hanghullámokat nevezzük, amelyek 20 kHz-nél nagyobb frekvenciával rendelkeznek. E hangok az ember számára nem hallhatók, ám léteznek élőlények, amik érzékelni képesek az az ultrahangokat, sőt képezni is tudják őket, kommunikációs céllal.

 

Ultrahang hullámok

 

A kutatások során komoly gyakorlati hasznát fedezték fel főként az orvoslás és a diagnosztika területén. Míg a passzív felhasználás főként a gyógyászatban jellemző, addig az aktív és nagyobb intenzitású hullámok használata inkább a víz alatti távolságok mérésére, levegőtisztításra és rovar riasztásra alkalmazható.

 

Mire használjuk az ultrahangot otthon?

 

A már említett technológia mára már nem csak az orvosi rendelők ultrahang készülékeiben érhető el, hiszen a szorgos kutatásoknak és a komoly fejlesztéseknek köszönhetően az ultrahang pozitív hatása otthonunkban is megvetette a lábát.

Akár arcápolásról, akár fogtisztításról, akár otthoni légtisztításról van szó az ultrahangos készülékek minden területen tudtak újat mutatni.

 

emmi-skin ultrahangos bőrápoló

 

Az emmi®-skin Intense ultrahangos bőrápoló készülék például a többi kozmetikai arcápoló készülékkel szemben mélyen infundálja a vele együtt alkalmazott krémeket, így képes a mélyben lévő sejteket (hypodermis) is megújulásra késztetni. Az arc bőre sima és egészséges lesz, serken a kollagén képződés és megemelkedik a nedvességtatalom is.

 

emmi-dent ultrahangos fogkefe

 

E mellett létezik már emmi®-dent ultrahangos fogkefe is, amely súrolás és komolyabb fizikai behatás nélkül képes megtisztítani a fogakat, fogközöket és nyelvet a szennyeződésektől és káros baktériumoktól. A kíméletes tisztítás mellett a speciális fogkrémmel való használat üdévé teszi a leheletet és mérhető mértékben fehéríti a fogsort.

 

ultrahangos kutya fogkefe emmi-pet

 

Ez a technológia ugyanúgy segíthet a család hűséges háziállatainak is, hiszen az emmi®-pet kimondottan az ő igényeikre lett kialakítva. Az eszköz kíméletesen távolítja el a plakkokat és fogkövet a kutya vagy macska fogsoráról, így házikedvencünk fogai egészségesebbek lehetnek, míg a fogromlás következtében kialakult betegségek elkerülhetővé válnak.

 

emmi-air légfertőtlenítő, levegő tisztító

 

Végül de nem utolsó sorban érdemes megemlíteni az emmi®-air ionizáló és UV légtisztító gépét, amely képes otthonunk levegőjéből kiszűrni a vírusokat és baktériumokat úgy, hogy a kiáramló levegő pollen-, szag- és szennyező anyag mentes lesz. A készülék kiemelten jó hatással van az allergiások, asztmások és babák szervezetére.

 

Hol érdemes beszerezni az ultrahangos készülékeket?

 

HIVATALOS MAGYARORSZÁGI FORGALMAZÓ A PATIKATÁRS

 

Számos helyen fellelhetőek ultrahanggal működő készülékek, amelyek kétes eredetűek, így vásárlás előtt feltétlenül tájékozódjunk, nehogy futnunk kelljen a pénzünk után.

Szerencsére vannak megbízható helyek is, ahol komoly szakértelemmel és ügyfélközpontú tanácsadással találkozhatunk. Ilyen a Patikatárs webáruháza is, ahol a szakértői tanácsadás mellett csak ellenőrzött eredetű, prémium minőségű készülékekkel és kiegészítőkkel találkozhatunk.

Forrás: onlinePénztárca

Az oldal tetejére