Viszonteladó Partnereket keresünk

VISZONTELADÓ PARTNEREKET KERESÜNK


A Patikatárs Kft. idén ünnepli 6. születésnapját. Ennek apropóján leendő Partnereinknek szeretnénk kedveskedni, ezért 2022.09.20 - 10.19. között már 100.000 Ft nettó rendeléssel tudnak csatlakozni viszonteladói hálózatunkhoz! Ez egy valóban nagyszerű lehetőség, amit kár lenne kihagyni.*

*Újonnan csatlakozó Partnereink első rendelésének nettó összege 500.000 Ft helyett - kizárólag a meghirdetett időszakban - a szabad helyek erejéig nettó 100.000 Ft kell csak legyen. A kedvezményes csatlakozáshoz feltétel, hogy az új Partner legalább nettó 40.000Ft értékben marketing anyagot vásároljon.

Olyan fizikai üzlettel - tehát nem webáruházzal - rendelkező Partnerek jelentkezését várjuk, akiknek fő profilja egészségügyi, higiéniai és/vagy műszaki termékek kiskereskedelmi forgalmazása, lakossági kiszolgálása. Legyen az Ön vállalkozása a Patikatárs regionális bázisa! Igen, ha Ön csatlakozott hozzánk, akkor azon a településen másnak már nem biztosítjuk a kiskereskedelmi jogot!

Kik vagyunk? Mit érdemes tudni rólunk?

A német Emmi Ultrasonic GmbH hivatalos magyarországi meghatalmazottjaként, a Patikatárs Kft forgalmazza hazánkban az emmi®-dentemmi®-petemmi®-skin és emmi®-air ultrahangos készülékeket és ezek kiegészítőit, illetve a felsorolt termékekhez szorosan kapcsolódó szakmai képzések, tréningek, workshopok... is cégünk szervezésében és/vagy jóváhagyásával bonyolíthatók le. Vállalkozásunkról bővebben ITT tájékozódhat!

Kereskedelmi tevékenységünk jelenleg webáruházi értékesítésre (emmi-dent.hu, patikatars.hu) és helyben történő (Gyömrő és vonzáskörzete) személyes vevőkiszolgálásra korlátozódik. Ugyanakkor saját tapasztalataink és a vásárlói visszajelzések alapján úgy véljük, komoly igény lenne termékeink helyben történő értékesítésére, legyen szó vidéki vagy fővárosi üzletekről. 

Viszonteladó partnereket keresünkMiért éri meg csatlakozni hozzánk?

Emmi®- termékeink magas minőségű, 25 éve Németországban fejlesztett és azóta is ott gyártott (Made in Germany), számos nemzetközi elismerést elnyert eszközök. Ezek a cikkek, kis méretük és zárt csomagolásuk miatt, nem igényelnek speciális tárolási módot. Ultrahangos készülékeinkre a gyártó 2 év garanciát biztosít, és garanciaidőn belül, illetve azon túl is gondoskodik a megfelelő alkatrész ellátásról és szerviz szolgáltatásról.

Komoly hazai raktárkészlettel rendelkezünk, az ellátás zavartalan, így az Ön áruházának nem szükséges több milliós árukészletet felhalmoznia. Természetesen egy minimális - üzletében is kézzel fogható - készlet megléte elengedhetetlen, hiszen ez a helyszíni értékesítés lényege.

Amit biztosítunk Partnereink számára

Nem célunk a kiskereskedelmi Partnerek közötti - esetlegesen kialakuló - árverseny, vagy a "megveszem a szomszéd üzletben" vásárlói szemlélet támogatása. Éppen ezért termékeink - a webáruházainkban is megtalálható - kötött áron, településenként 1-1 üzletben kerülnek ki a boltok polcaira, biztosítva az Ön garantált árrését és vásárlói forgalmát. Tudjuk azt is, hogy egy túj termék bevezetése, vásárlóink körében történő népszerűsítése nem mindig egyszerű feladat. Nagykereskedőként biztosítjuk a termékekhez kapcsolódó marketing anyagok (roll-up, szórólap, helyi kiadványokban megjelenő hirdetések...) előállításához szükséges képeket, termékleírásokat, stb.

A kiskereskedők csatlakozása folyamatos

Viszonteladói Partnerhálózatunk folyamatosan bővül, formálódik. Jelenleg is több településen keressük még a kizárólagos helyi képviseletünket.

Ha vállalkozása profiljától nem idegen az általunk forgalmazott termékpaletta, az értékesítés területén komoly tapasztalatokkal rendelkezik és szeretné kivenni a részét ebből az egyre növekvő tortából, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlapon, vagy a következő elérhetőségek valamelyikén:

Zsoldi Bálint
Ügyvezető

Tel: 06 20 949 4444
E-mail: zsoldi.balint@patikatars.hu


Az oldal tetejére