Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A kutya fogkrém segít egészségesen tartani kedvenced fogait

A kutya fogkrém segít egészségesen tartani kedvenced fogait

Mivel még nem találták fel a kutya műfogsort, fontos, hogy a kedvenced fogai sokáig erősek maradjanak és ehhez a kutya fogkrém nagyban hozzájárul. Szükség is van rá, hiszen az etetések után a fehérjében gazdag kutyatáp vagy nyers falatok a fogak köré lerakódnak, majd a maradványok bomlani kezdenek, végül lepedék alakul ki.

Megvédjük kedvenceink fogait, mint sajátunkat!

Ahogy a saját fogaidat véded, úgy kell megszabadítanod kutyád fogsorát is ettől a plakktól, hogy ne alakuljon ki fogkő és sokáig boldogan rágcsálhasson. Persze, neki nehéz lenne reggel és este is fogat mosni, de a lehető leggyakrabban meg kell tisztítanod kedvenced fogait, amire ideális a kutya fogkrém. A legjobb a napi egyszeri fogmosás lenne, de már a heti 2-3 alkalom is nagyban hozzájárul ahhoz, hogy kutyád ínye és fogai egészségesek legyenek. Ebben segít a kutya fogkrém, ami nemcsak a lepedéket távolítja el, demegszünteti a kellemetlen szájszagot és a fogágybetegség kialakulásáért felelős fogkő megjelenését is megakadályozhatja.

Mivel a hagyományos fogkefe nem hoz mindig tökéletes eredményt, érdemes inkább ultrahangos változatot használni, ami a hozzá kifejlesztett kutya fogkrémmel együtt hatásos igazán. Ez a fogkrém természetesen más, mint amit Te használsz, hiszen mentol helyett a kutyák számára vonzó aromával rendelkezik. Fontos, hogy soha ne használd a saját fogkrémedet, ha a kutyád fogait tisztítod, csak és kizárólag kutya fogkrémmel tedd! Az embereknek szánt termékek ugyanis fluort, xilitet és édesítőszereket is tartalmaznak, amelyek a kutyákra nézve mérgező vegyületek és egyszerűen elkerülhetetlen, hogy lenyeljék.

Az oldal tetejére