Rólunk

 Patikatárs Kft. 2017-ben kezdte meg nagykereskedelmi tevékenységét.

Termékkínálatunk két legfontosabb csoportját a Premium Diet, Premium Hepashake, Premium Goodcare diétás gyógyászati célú termékek, illetve a német, 100%-os ultrahangos technológiával működő,  Emmi-dent, Emmi-beauty, Emmi-Air és Emmi-pet készülékek alkotják. Termékválasztékunk folyamatosan bővül.

A Premium termékeket megbízható, hatékony és egészséges fogyókúrát biztosító megoldásként ismerte meg a hazai célközönség. A Hepashake májdiéta program európai szinten egyedülálló terápia. Vérképpel, ultrahanggal igazolhatóan megszünteti a zsírmájat és regenerálja az egész szervezetet.

Az ultrahangos termékek között ultrahangos fogkefék (Emmi-dent), ultrahangos arc- és bőrápoló (Emmi-skin), és kifejezetten házi kedvencek (kutyák, cicák) számára ideális ultrahangos termékek (Emmi-pet), valamint levegőfertőtlenítő készülékek és nanosilver maszkok  találhatók.


Viszonteladó partnereink
között fogorvosok, gyógyszerészek és kutyakozmetikák is szerepelnek.
Senior tanácsadónk, Andrea, több mint 2000 sikeres fogyókúra program támogatásában vett részt. Személyes és telefonos tanácsadással várja az érdeklődőket.

 


 R
eferenciáink: 

  • 2019-től a Patikatárs Kft a hivatalos magyarországi forgalmazója a német Emmi-Ultrasonic GmbH termékeinek.
  • 2020-ban kiérdemeltük a "Kiemelten megbízható webáruház" címet a BCP Magyarország Kft-től (cegcontrol.hu).
  • 2020-ban tagjai közé választott a Korrekt Magyar e-Kereskedők Közössége (onlinepenztarca.hu).
  • 2020-ban a BCP Magyarország Kft (cegcontrol.hu)  "Dinamikusan Fejlődő Vállalkozás"-nak minősítette a Patikatárs Kft-t.
     


Bízunk benne, hogy Önt is mielőbb annak a folyamatosan növekvő vásárlótábornak a tagjaként üdvözölhetjük, akik elégedetten használják termékeinket.


Zsoldi Bálint

ügyvezető