Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ultrahangos fogkefe

Az emmi®-dent ultrahangos fogkefék, a súrolásmentes és kímélő fogtisztítás legújabb eszközei. Az ultrahangos fogkefe használatával Ön a hatékony megelőzés és kímélő fogfehérítés mellett dönt! Fogkeféink működésük során teljesen dörzsölés mentesen távolítják el a káros baktériumokat még a nehezen hozzáférhető területekről is. 

Rendezés:

A legjobb elektromos fogkefe az ultrahang erejével dolgozik

A legjobb elektromos fogkefe ismérve, hogy gyakorlatilag kiváltja az évente egyszer amúgy ajánlatos, professzionális, fogorvos által vezényelt fogtisztítást. Ahelyett ugyanis, hogy egy esztendőben egyszer rászánnád magad a beavatkozásra, folyamatosan, nap mint nap kimagasló minőségű szájhigiéniát teremthetsz. Az ultrahangos technológia egyszerre megelőző és gyógyászati hatású. A különböző gyulladások prevencióján túl, a már meglévő problémák fájdalmak nélkül orvosolhatóak, pusztán a technika hatékonyságának köszönhetően. Azon túl, hogy ilyen módon, már az első használatok után jól érzékelhetően friss, üde szájhigiénia varázsolható, a fogak épsége, ragyogó fehérsége is garantálható. A legjobb elektromos fogkefe működése kíméletes. Erőteljes fizikai behatás nélkül teszi rendbe a fogínyt, a fogíny tasakokat, a fognyakakat és természetesen önmagukban a fogakat.

Az ultrahang hullámok hatására képződő mikrobuborékok a mikrotisztítás sztárjai. A rezgések és a fogkrém (a nyállal) bejutnak még a nehezen kezelhető fogközökbe is, amiknek az elérése, mechanikus formában gyakorlatilag kivitelezhetetlen. A terméket idősek, fiatalok egyaránt alkalmazhatják, ellenjavallata nem ismert. Szívritmuszavar (sőt szívbillentyű) esetén sem okoz problémát, lévén a hagyományos elektromos (motoros) kefékkel szemben itt nincsen váltakozó irányú elektromágneses tér. Az ultrahang a sörtéken keresztül a speciális fogkrémbe jut, ahol mikro méretű buborékok képződnek. A buborékok gyors növekedése és kipukkanása hatékonyan tünteti el a lepedéket, a szennyeződéseket és a fogfelszín barázdáiba makacsul beragadt mikro méretű ételmaradékokat is. Eközben a legjobb elektromos fogkefe ultrahang hullámai pozitívan befolyásolják a száj egészét: a fogínyt, a szájpadlást és a nyelvet. Azaz a komplex szájhigiénia megteremtése otthoni körülmények között is gyerekjátékká válhat.

Az oldal tetejére