Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A piacvezető Emmi-pet kutya fogtisztító hatásáról

A piacvezető Emmi-pet kutya fogtisztító hatásáról

kutya fogtisztító minden gazdi kelléktárának kötelező egysége, akinek fontos a kedvencének egészsége. Ahogy nálunk, embereknél is elsőbbséget élvez a megfelelő szájhigiénia a mindennapi teendőink során, úgy a négylábú barátaink szempontjából is fokozott relevanciát érdemel a téma.

Fogtisztítás az ultrahang erejével

A múlt fogtisztítása, vagyis a mechanikus dörzsölés bár hatékony, az effektivitása terén meg sem közelíti az innovatív technológián alapuló ultrahanggal operáló mikro-tisztítást. Ezen modern egységek nem a dörzsölés, súrolás útján távolítják el a szennyeződéseket a fogról, hanem az ultrahang rezgések erejével. A szóban forgó módszer közel tökéletes tisztaságot garantál és nemcsak a fogak külső felületéről, de a legkisebb résekben, sőt, magában a fogínyben is kifejti pozitív befolyását.

Emmi-pet kutya fogtisztító - hatékony megoldás a gyulladások elkerülésére

A fogorvosi rendelőben tett látogatás még az egyszerű kontrollvizsgálat esetén sem a kedvenc elfoglaltságunk. Az ebekre ez fokozottan igaz. A különbség viszont egyéb szempontból óriási: ami a számunkra egyszerű fogászati beavatkozás, a kedvencünknek a legtöbb esetben altatással járó, komoly procedúra, ami negatívan hat a várható élettartamukra. Így már érthető, miért olyan releváns a fogproblémák megelőzése az esetükben.

Nem rémíti meg a kutyusokat

A kutya fogtisztító, a gazdik és kedvencek körében nyert népszerűsége a felhasználóbarát alkalmazásának is betudható. Nem rezeg és nem ad ki hangot sem, nem rémíti meg az ebeket. Így a fogmosás nem várt nyűgből villámgyorsan kellemes élménnyé avanzsál, mindkét érintett félnek.

Az oldal tetejére