Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szakmai elismerés emmi®-pet fogkeféinknek

Szakmai elismerés emmi®-pet  fogkeféinknek

emmi®-pet ultrahangos fogkeféink 2019-ben elnyerték a Global Health & Pharma magazin által alapított Technology Award díjat. Az Egyesült Királyságban kiosztott elismerést olyan termékek és vállalatok kapják, melyek innovatív fejlesztéseikkel hozzájárulhatnak az eredményes betegellátáshoz és egészségmegőrzéshez.

Katherine Benton, a díj koordinátora a következő szavakkal jelentette be a 2019-es év nyerteseit: „Ezek a díjak minden kétséget kizáróan rávilágítanak arra, hogy nyerteseink fejlesztései túlmutatnak egy egyszerű megmérettetésen. Díjazottjaink elkötelezett munkát folytatnak azért, hogy megfelelő minőségű termékeket és szolgáltatásokat biztosítsanak a felhasználók számára, és talán ez az egyik legfontosabb kritérium az egészségügyi- és gyógyszerpiac területén.”

 

Global Health & Pharma magazin által alapított Technology Award díj

 

Az emmi®-pet és emmi®-dent ultrahangos fogkefék forgalmazójaként szívből gratulálunk a németországi gyártónak, és habár eddig is őszintén hittünk termékeink minőségében, ez a díj tovább erősítette ebbéli meggyőződésünket.

Ha további információkat szeretne a díjat alapító Global Health & Pharma magazinról, úgy látogasson el honlapjára: www.ghp-news.com

Az oldal tetejére