Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Milyen szempontok alapján vásároljunk fogkefe pótfejet?

Milyen szempontok alapján vásároljunk fogkefe pótfejet?

Az első és legfontosabb szempont, hogy az általunk forgalmazott ultrahangos készülékekhez kizárólag emmi®-dent márkájú fogkefefejet párosíthat. Nincs után gyártott, más cég által gyártott kompatibilis fogkefefej, ami egyezne az emmi®-dent vagy emmi®-pet készülékekkel.

Ha Ön egy emmi®-dent ultrahangos fogkefe boldog tulajdonosa, esetleg éppen most vásárolja meg első ilyen készülékét, amihez további pótfejeket szeretne beszerezni, a következő szempontokat kell figyelembe vennie:

1.       A legfontosabb: A fogkefe készülék és fej csatlakozási kialakítását figyelembe véve, két típust különböztethetünk meg. Az egyik a négy érintkező tüskével kapcsolódó fej. Ez a fejtípus a Platinum fogkefékhez (és csakis azokhoz) használható. Itt az érintkező tüskék a fogkefefejben találhatók, a készülékben pedig a fogadó lyukak láthatók. A két érintkező tüskével csatlakozó fogkefe fejek, a GO és Metallic készülékekhez, illetve a korábban árusított, de kereskedelmi forgalomban már nem kapható Professional fogkefékhez felelnek meg. Ezeknél a fogkeféknél az érintkező tüskék a készüléken találhatók, a fejekben pedig a fogadó lyukak vannak kialakítva.

 

Metallic ultrahangos fogkefe érintkezője  Platinum ultrahangos fogkefe érintkezője
 

 

Természetesen az teljesen mindegy, hogy egy Platinum, GO vagy Metallic készülék milyen színben vagy szettben kerül forgalomba, minden esetben a fenti szempontok, azaz az érintkező tüskék száma a meghatározó.
 

2.       Ha sikeresen beazonosítottuk a készülékünk típusát, jöhet a felhasználói igények szerinti fejválasztás. Eldönthetjük, hogy felnőtt vagy gyermek számára vásároljuk-e a fejet? A felhasználó visel-e fogszabályzót? Esetleg mennyire rendezett a fogsora?

 

 

Normál felnőtt fogkefe pótfej emmi®-dent ultrahangos fogkefékhez Gyermek méretű fogkefe pótfej emmi®-dent ultrahangos fogkefékhez Hullámos sörtéjű fogkefe pótfej emmi®-dent ultrahangos fogkefékhez Fogszabályzóhoz használható fogkefe pótfej emmi®-dent ultrahangos fogkefékhez

 

3.       Gazdaságossági szempontok: Gyártói ajánlás szerint, 3 havonta szükséges fogkefe fejet cserélnünk egy készüléken. (Ez különösebb magyarázatot nem igényel, 3 hónap alatt egy fej szennyeződik, elhasználódik, a sörték eldeformálódhatnak…)
Egy családon belül akár több személy is használhatja ugyanazt a készüléket, természetesen ki-ki a saját fogkefe fejével. A fentiek figyelembe vételével, érdemes lehet „4”-es jelölésű fejeket választani, ami a típus betűjele mellett pl „E” a csomagban található termékszámot mutatja. A példánknál maradva az „E4” a Metallic és GO készülékkel kompatibilis, 4 darabos csomagot jelöli. 

Bízunk benne, hogy Ön is mielőbb az elégedett emmi®-dent felhasználók, egyre népesebb csoportjához tartozik! Hiszen tudjuk: Az egészség a szájban kezdődik.

Az oldal tetejére