Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ismerjétek meg a fogtisztítás új szintjét!

Ismerjétek meg a fogtisztítás új szintjét!

A fogaink épsége, így a megfelelő fogtisztítás is, nemcsak nekünk, embereknek fontos, de a kedvenceink szempontjából is nagy relevanciával bír a megfelelő szájhigiénia. Míg mi „csupán" az elfogyasztani kívánt táplálék megrágására használjuk a fogainkat, addig a négylábú barátaink esetében jóval több funkciót tölthetnek be. Gondolj csak a játékra, a vadászatra vagy a tisztálkodásra! Éppen ezért, felelősségteljes gazdiként nem hanyagolhatod el a kutyusod fogainak rendszeres ápolását!

A fogkő kialakulásának megelőzése

A fogkő, ha már egyszer kialakult, kizárólag orvosi beavatkozással volt eltüntethető. Nos, a fogorvosi rendelőben tett látogatásnál, valószínűleg Te is el tudsz képzelni sokkal kellemesebb dolgokat. Míg Neked a fogkő eltávolítás kellemetlen eljárás, addig a kedvencednek maga a horror. Sajnos az altatás mindig indokolt, ami viszont megkurtíthatja a négylábú barátod előtt álló éveket. Idősebb kutyusoknál pedig kifejezetten nagy a kockázat. A megfelelő fogtisztítással azonban mindez jó eséllyel elkerülhető! Emmi-PET 2.0 segítségével néhány kezelés alkalmával eltávolítható altatás nélkül minden fogkő. Több kutyakozmetika sikeresen alkalmazza. A vállalkozó kedvű gazdik maguk is bátran használhatják a készüléket a kutyus fogainak tisztán tartására.

Ultrahangos fogtisztítás a házi kedvenceknek is

Az ultrahangos mikro-tisztítással járó előnyökről csak szuperlatívuszokban beszélhetünk. A rezgés-, hanghatás- és dörzsölésmentes eljárás nem zavarja meg az állatok nyugalmát, így könnyen rutinfeladattá válik a mindennapokban. A modern technológián alapuló fogtisztítással nem marad esélye a fogak között lévő szennyeződéseknek, sem a fogkőnek.

Mire lesz szükség?

Ahhoz, hogy megtapasztalhassátok a fogtisztítás egyik legmagasabb szintjét, nem lesz másra szükségetek, mint az Emmi-pet (2.0) alapcsomagra, ami nemcsak a korszerű fogkefét, de a speciális összetételű fogkrémet is tartalmazza.

Az oldal tetejére