Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Modern kutya fogkefe, avagy az ultrahangos fogtisztításé a jövő!

Modern kutya fogkefe, avagy az ultrahangos fogtisztításé a jövő!

A felelősségteljes gazdik repertoárjából nem hiányozhat az ultrahang erejével működő kutya fogkefe és az azzal kompatibilis fogkrém sem. A szóban forgó eszköz segíthet a fogkő kialakulásának megelőzésében, az egészséges fogak és fogíny minőségi állapotának kialakításában és fenntartásában.

Nem mehetünk el szó nélkül azon tény mellett sem, hogy az ultrahangos kutya fogkefe a fogmosás rutinját is nagyban leegyszerűsíti. Nos, kutyatulajdonosként valószínűleg Te is tapasztaltad már, hogy az ebek kedvenc elfoglaltságai között nem szerepel a fogmosás. Nem is lehet ezen csodálkozni, hiszen a hagyományos fogápolás keretein belül nem kerülhető el a dörzsölös. A modern elektromos fogkefék pedig hangosak, illetve rezegnek, ami megrémítheti a kutyusokat. Ezzel ellentétben, az Emmi-pet kutya fogkefe nem ad ki hangot, nem rezeg, sőt, semmilyen dörzsöléssel nem jár a használata. A fogkefe, illetve az ahhoz tartozó ultrahangos fogrém a mikro-tisztítás élharcosainak számítanak.

Nemcsak a fogak felületét, illetve az azok között lévő réseket tisztítják meg, de az ultrahang a fogíny belsejébe is behatol, így segítve például a gyulladások enyhítését. A kutya fogkefe rendszeres használatával elkerülhető a fogkő kialakulása is. A fogkő a kutyák szempontjából sokkal komolyabb jelenség, mint nálunk, embereknél. A mi esetünkben a fogkő egy szimpla fogorvosi látogatás során eltávolítható. A kutyák szempontjából a fogkő eltávolítása valóságos tortúra, arról nem is beszélve, hogy altatással jár, ami viszont megrövidítheti a kedvencünk életét. Az ultrahangos kutya fogkefe segítségével azonban mindez megelőzhető.

Az oldal tetejére