Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tisztítsa levegőjét otthon is!

Tisztítsa levegőjét otthon is!
A járványhelyzet számos ponton gyökeresen változtatta meg életünket. Olyan tevékenységek váltak a napi rutin részévé, amikre korábban egyáltalán nem gondoltunk. 

Kulcsfontosságúvá vált otthonunk tisztasága és otthonossá tétele, hiszen sokunk keveredett abba a helyzetbe, hogy a mindennapi teendők és a munka is a négy fal közé szorult.

Levegő fertőtlenítés otthon

 

Márpedig az ember, ha sokat van otthon, hamarabb észreveszi a hiányosságokat, a javítanivalókat és a hiányzó részeket. E tényezők vezettek ahhoz, hogy sokkal kritikusabbak lettünk életterünket illetően, amelynek egyik legsarkalatosabb pontja a levegő, amit beszívunk.

Mikor már harmadszorra is kiporszívóztunk és mindent leportalanítottunk észrevehetjük, hogy a por és a különböző apró szennyeződések milyen hamar találják meg újra a tiszta felületeket, főleg akkor, ha nagyvárosban vagy forgalmas út mellett élünk.

 

emmi-air levegő fertőtlenítő

Persze a rendszeres takarításon és a felületek kezelésén kívül vannak még praktikák, amivel otthonunk levegőjét tisztábbá és üdébbé tehetjük. Ekkor lesz érdemes először beszélni az otthon használható légtisztító berendezésekről.

Manapság már léteznek olyan komplex légtisztító berendezések, amelyek tisztítják, frissítik és fertőtlenítik a levegőt. A legtöbb ilyen készülék emellett hatékonyan szűri ki a port a levegőből és képes megkötni az olyan mikroszkopikus szennyeződéseket, mint a pollen.

Az UV fény baktériumölő és fertőtlenítő hatása ez esetben is érvényesül, míg a készülék tartályában lévő víz könnyedén meg tudja szűrni az átforgatott levegőt. Az innovatív ionizációs folyamat pedig friss és üde kiáramló levegőt tesz lehetővé, így javítva közérzetünket és egészségünket.

Forrás: onlinePénztárca

Az oldal tetejére