Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
3.500 Ft

Egy ajándékutalvány mindig hasznos és praktikus ajándék, hiszen a meglepett személy tudja csak igazán, mire van szüksége, minek örülne a leginkább. 

A digitális formában megvásárolt ajándékutalványnak nincs kezelési költsége - a befizetett összeg teljes értéke felhasználható, bármilyen Patikatárs Kft. által forgalmazott termékre. DE! Amennyiben szeretné, megvásárolt utalványát kézzelfogható formában juttatjuk el Önhöz. Ezzel időt és energiát spórolunk Önnek, és nem kell otthon bajlódnia az ajándéknak szánt utalvány nyomtatásával.

Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt

Ajándékutalvány nyomtatása, laminálása

3.500 Ft
Kívánságlistára teszem
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás és Paraméterek

Ajándékutalvány nyomtatása (materializálása)
 

Egy ajándékutalvány mindig hasznos és praktikus ajándék, hiszen a meglepett személy tudja csak igazán, mire van szüksége, minek örülne a leginkább. Ezzel elkerülhető, hogy két egyforma színű fogkefe legyen a családban, vagy a már meglévő készülékkel nem kompatibilis kiegészítő kerüljön a meglepetés csomagba.

A Patikatárs Kft. a fenntartható fejlődés jegyében szervezi tevékenységét. Környezetünk megóvása, a fák védelme, a fölösleges papír és festékhasználat elkerülése érdekében, egyedi azonosító kóddal ellátott ajándékutalványaink digitális formában jutnak el vásárlóinkhoz. Így a vásárló tudja eldönteni, szükséges-e egyáltalán a kézzel fogható forma. De! A környezetvédelmi szempontok mellett, a vásárlói igények is fontosak. Tisztában vagyunk vele, hogy egyes helyzetekben – például nászajándék – nem elegendő egy e-mailben elküldött kód. Így lehetőséget biztosítunk az ajándékutalványok minőségi hordozóra kinyomtatott, fóliázott változatának megvásárlására is.

Amennyiben szeretné, megvásárolt utalványát kézzelfogható formában juttatjuk el Önhöz. Ezzel időt és energiát spórolunk Önnek, és nem kell otthon bajlódnia az ajándéknak szánt utalvány nyomtatásával.
 Igény esetén a megvásárolt utalvány(oka)t fotópapírra - magas minőségben - kinyomtatva, A5-es méretben, postán is eljuttatjuk a megrendelő által kért címre. Ebben az esetben az utalványok nyomtatási (materializálási) költsége van, ami az utalvány vásárlási értéken felül fizetendő összeg: 3.500Ft / utalvány + a kiszállítás díja


Figyelem! 

Az ajándékkártya felhasználási módja nem egyezik meg a kedvezmény kuponok felhasználási módjával! A levásárlás alkalmával, még a megrendelés véglegesítése, - azaz a "Megrendelem" gomb lenyomása - előtt, a "Megjegyzés" mezőbe kell beírni a felhasználónak a kupon egyedi azonosító kódját!

Az informatikai rendszer egyidejűleg csak 1 ajándékutalvány levásárlását teszi lehetővé. DE! Amennyiben Ön egy vásárlás alkalmával több utalványt is be szeretne váltani, vegye fel velünk a kapcsolatot! (Megoldjuk.)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére