Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
50.000 Ft

Egy ajándékutalvány mindig hasznos és praktikus ajándék, hiszen a meglepett személy tudja csak igazán, mire van szüksége, minek örülne a leginkább.

A digitális formában megvásárolt ajándékutalványnak nincs kezelési költsége - a befizetett összeg teljes értéke felhasználható, bármilyen Patikatárs Kft. által forgalmazott termékre.

Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt

Ajándékutalvány 50.000Ft értékben

50.000 Ft
Kívánságlistára teszem
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás és Paraméterek

Ajándékutalvány 50.000 Ft értékben
 

Egy ajándékutalvány mindig hasznos és praktikus ajándék, hiszen a meglepett személy tudja csak igazán, mire van szüksége, minek örülne a leginkább. Ezzel elkerülhető, hogy két egyforma színű fogkefe legyen a családban, vagy a már meglévő készülékkel nem kompatibilis kiegészítő kerüljön a meglepetés csomagba.

A digitális formában megvásárolt ajándékutalványnak nincs kezelési költsége - a befizetett összeg teljes értéke felhasználható, bármilyen Patikatárs Kft. által forgalmazott termékre.

Válasszon egy vagy akár több ajándékutalványt, 10.000, 20.000 vagy 50.000 Ft értékben. Az utalvány egyszerűen és gyorsan levásárolható, és a rajta található egyedi azonosító kód garantálja, hogy azt csakis a tulajdonosa használhassa fel.

Az ajándékutalvány beváltásakor, az utalványon feltüntetett teljes összeg felhasználásra kerül. Részleges beváltásra nincs lehetőség! Amennyiben az ajándékkártya teljes értéke nem kerül felhasználásra a rendelés leadásakor, a fennmaradó összeg elvész! Természetesen, egy nagyobb értékű vásárlás esetén, az utalványon feltüntetett összeg kiegészíthető.

A megvásárolt ajándékutalvány a megrendelés dátumától számított 12 hónapig érvényes. Az ajándékutalvány megvásárlásának nincs kezelési költsége - a befizetett összeg teljes értéke felhasználható, bármilyen Patikatárs Kft. által forgalmazott termékre.
 

Figyelem! 

Az ajándékutalvány készpénzre NEM váltható vissza.

Az informatikai rendszer egyidejűleg csak 1 ajándékutalvány levásárlását teszi lehetővé. DE! Amennyiben Ön egy vásárlás alkalmával több utalványt is be szeretne váltani, vegye fel velünk a kapcsolatot! (Megoldjuk.)
 

Igény esetén a megvásárolt utalvány(oka)t fotópapírra - magas minőségben - kinyomtatva, A5-ös méretben, postán is eljuttatjuk a megrendelő által kért címre. Ebben az esetben az utalványok nyomtatási (materializálási) költsége, van, ami az utalvány vásárlási értéken felül fizetendő összeg: 3.500Ft / utalvány + a kiszállítás díja.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére