78.900 Ft
Egységár: 78.900,00 Ft/szett

A fogtisztítás és szájhigiénia területén az emmi®-dent legmodernebb, innovatív ultrahangos technológiája.

​Az emmi®-dent PLATINUM ultrahangos fogkefe csomag tartalma: 

1 db metálkék emmi®-dent Platinum nyél
1 db emmi®-dent Platinum ultrahangos fogkefefej - felnőtt
1 db emmi®-dent 100-240B típusú hálózati töltő
1 db emmi®-dent ultrahangos fogkrém (75ml)
1 db emmi®-dent védőkupak 

Saját, magyarországi szervizünk által cserélhető lithium-ion akkumulátorral!

Garancia:
​A vásárlástól számítva a készülékre 24 hónapos gyártói garancia él.
Az akkumulátorra a vásárlástól számítva 6 hónap a garancia

Várható szállítás: 2022. december 06.

Figyelem!

HIVATALOS MAGYARORSZÁGI FORGALMAZÓ a   Patikatárs Kft.

GARANCIA kizárólag az általunk értékesített termékekre biztosított!

Megbízható üzletek és webáruházak listája itt!
 

Emmi®-dent PLATINUM ultrahangos fogkefe szett - kék

78.900 Ft
Kívánságlistára teszem
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás és Paraméterek

Emmi®-dent Platinum kék ultrahangos fogkefe - szett

 
 

MIÉRT VÁLASSZUK AZ EMMI®-DENT PLATINUM  ULTRAHANGOS  FOGKEFÉT?
 


Csúcstechnika a fogápolásban:

 

Hatékony szájhigiénia – ultrahangos fogkefével – dörzsölés nélkül !
Az emmi®-dent Platinum az egyetlen világszabadalommal rendelkező szájhigiéniás - a fogak tökéletes tisztaságát biztosító - rendszer, ami 100% ultrahanggal működik, klinikailag tesztelt, melynek hatékonyságát több, mint 100.000 elégedett felhasználó bizonyítja.


Mit jelent a 100%-ban ultrahangos fogmosás?

Ultrahangnak a 20.000 Hz feletti hullámhosszú hanghullám számít, azaz 1.2 millió rezgés percenként. A legtöbb új fogápolási eszközben ezt a magas rezgésszámot arra használják, hogy a dörzsanyagot tartalmazó fogkrémeket a fogfelszínen rendkívül nagy sebességgel mozgassák. Ezzel érve el a tisztító hatást. Mondhatjuk, hogy ebben az esetben a dörzsölés gyorsaságán (polírozáson) kívül semmilyen technológiai váltás nem történt, ugyanaz mintha hagyományos fogkefével mosnánk a fogunk, csak rendkívül gyorsan. 

Ezzel szemben az emmi®-dent ultrahangos fogkefe 96 millió percenkénti rezgése teljesen más célt szolgál. Ez utóbbi esetben ugyanis a fogkrém az ultrahangra építve fejti ki tisztító hatását. Nem tartalmaz semmilyen dörzsanyagot, hiszen nincsen rá szükség. Az ultrahang hatására mikrobuborékok milliói képződnek a speciális emmi®-dent fogkrémekben és a fogfelszínnel találkozva kipukkannak. Így gyengéden, de rendkívül hatékonyan tisztítják meg a fogfelszínt a lerakódott szennyeződésektől.

A tökéletes szájhigiénia elérésében - a fogkrém működése mellett - nagy szerepe van a szabadalmaztatott 96 milliós percenkénti rezgésnek. Ezen a frekvencián az emberi sejtek finom masszírozásban részesülnek, mely serkenti a vérkeringést. A baktériumok számára viszont végzetes. Így a 100%-os ultrahangos fogmosás egyszerre tisztít és fertőtlenít.

ENNEK KÖSZÖNHETŐEN:

 • Tartós hatással és kíméletesen tisztítja a fogak felületét, a fogközöket, a fogínytasakokat és repedéseket. Visszaadja a fogak eredeti fehér fényét, tisztaságát.
 • Megelőző hatású, mivel az ultrahang elpusztítja a baktériumokat, gátolja a fogkő kialakulását, így nem alakulhat ki gyulladás sem.
 • Gyógyászati hatású is, mert a már meglévő gyulladások (mint pl. a parodontózis, az afta)  néhány napos használat után elmúlhatnak. A gyulladást okozó baktériumok megsemmisülnek. Az ultrahang a fogínyben is hat, ahol 12 mm mélységig elpusztítja a baktériumokat.
 • Szájhigiéniára gyakorolt hatása már az első használat után érezhető.
 • Az emmi®-dent fogkefe mindössze 0,2 watt-tal működik. Az UH hullámok teljesítményét és biztonságosságát fogorvosok és implantológusok tesztelték. A sokéves tesztelés során soha nem tapasztaltak negatív hatásokat, koronák, pótlások, implantátumok vagy fogékszerek esetén sem. Szívritmusszabályzó (pacemaker) mellett is biztonságosan használható.
 
 

Az emmi®-dent ultrahangos fogkefe megoldás lehet:

 • Az otthoni fogfehérítésre
 • A fogkőképződés megelőzésére
 • A szájszag megszüntetésére
 • Fogínysorvadás esetén
 • Fogínygyulladás és vérzés esetén
 • Implantátumok esetén
 • Koronát, hidat, fogszabályzót viselőknek
 • Érzékeny fogak, fogíny számára


Emmi®-dent Platinum – A Prémium modell a 100% valódi ultrahanggal történő fogtisztításhoz.

SIKERTÖRTÉNET:
Az emmi®-dent Professional 2011-es, az emmi®-dent Metallic 2014-es piacra kerülése után, 2016-ban az emmi®-dent Platinum került piaci bevezetésre .TERMÉKJELLEMZŐK:

Az emmi®-dent PLATINUM ultrahangos fogkefe PLUSZ TULAJDONSÁGAI az emmi®-dent Metallic típushoz képest:

A világszabadalommal védett fogkefe-fejben elhelyezett piezo-chip fejleszti az ultrahangot és percenként akár 96 millió levegőrezgéssel vezeti azt közvetlenül az ultrahangos fogkrémbe. Mikrobuborékok keletkeznek és tisztítják meg alaposan dörzsölés nélkül fogait és védik fogínyét. Az eredmény - érezhetően sima fogak. A baktériumok elpusztulnak és a szájüreg a fogtisztítás után hosszú ideig tartósan friss marad.

 • Új fejlesztésű négy tüskével csatlakozó fogkefe-fejek 4-szer hatékonyabb teljesítményt érnek el.
  - Az emmi®-dent Platinum cserélhető fejek talpába 4 érintkező került beépítésre az emmi®-dent Platinum nyélhez történő csatlakozáshoz. Így a rezgést létrehozó elektromos impulzusok 4 csatlatkozó között megosztva 4-szer hatékonyabb teljesítményt érnek el.
 • A nyél csatlatkozójának kialakítása megkönnyíti a fejek helyes rögzítését. A fej felhelyezése és eltávolítása is könnyebbé válik.
 • Teljesen digitális SMD technológia a hosszabb élettartamért.
 • Új fejlesztésű lítium-akkumulátor a még hosszabb használhatóságért. Napi 2 x 3 perc használat mellett az akkumulátor 15 napot bír.
 • Alumínium-ház a jobb megjelenésért és stabilitásért.


A Platinum készülék további jellemzői:

 • A fogtisztítás idejének optimális ellenőrzése intelligens akusztikus és rezgő időzítővel -  a 6-másodpercenkénti hangjelzésnek köszönhetően.
 • A rezgés és hangjelzés, a bekapcsoló gomb folyamatos nyomva tartásával (a LED fényjelzés felvillanásáig) ki- és bekapcsolható.
 • Akkumulátor kímélő rendszer - A készülék 6 perc után automatikusan kikapcsol.


Az emmi®-dent Platinum készülékhez passzoló fejek az emmi®-dent M2 Platinum, emmi®-dent M4 Platinum és az emmi®-dent S2 Platinum

 
 


Az emmi®-dent 100%  ultrahangos fogkefék, a súrolásmentes és egyben kímélő, védő fogtisztítási trendet képviselik. Ez hatékony megelőzést és kímélő fogfehérítést jelent, teljesen dörzsölés mentesen. Így távolíthatja el a káros baktériumokat még a nehezen hozzáférhető területekről is. 

Az emmi®-dent fogkefék a kefébe integrált ultrahang-mikrochip segítségével generálnak ultrahangot. Világszerte egyedülálló találmány. Ez a chip 96 millió ultrahang-impulzust (rezgést) gerjeszt percenként és ezeket a sörtéken keresztül továbbítja. A speciálisan kifejlesztett mikrobuborékos-fogkrémmel együtt fejti ki hatását a fogakra és mélyen a fogínyben.
Az emmi®-dent végső soron ultrahangos fogtisztítás otthonában. Ez a kedvelt és ugyanakkor forradalmi módszer messze túlmutat a hagyományos elektromos és szonikus fogkeféken és fogainak egyedülálló tisztítását teszi lehetővé. 

Lágyan, dörzsölésmentesen tisztít.

Már egyetlenegy kezelés után érezhető az ultrahang hatása. A különlegesen sima fogfelületen több órán keresztül nem tudnak a baktériumok megtapadni.
Kiváló fogápolás és optimális védelem a fogak, az íny, a szájpadlás, az implantátumok, a koronák, a hidak és fogszabályzók számára!

 
 

Az emmi®-dent az eredeti német fejlesztésű és gyártású ultrahangos fogkefe, mely a méréseken is bizonyítja egyedülálló hatékonyságát.

 
 

​Az emmi®-dent PLATINUM ultrahangos fogkefe csomag tartalma: 

Fogkeféink cserélhető lithium-ion akkumulátorral készülnek!


A fogközök tisztításához - ahogyan eddig is - javasoljuk segédeszközök, mint fogselyem, fogköztisztító kefe és szájvíz használatát is.


Garancia

A készülékre 2 év műszaki garanciát vállal a gyártó cég, az akkumulátorra 6 hónapot.
A termék higiéniai terméknek minősül!

 
 
 

Az emmi®-dent Platinum  rendszeres használatának három előnye:

1.    Az emmi®-dent Platinum tartós hatással és kíméletesen tisztítja a fogak felületét, a fogínytasakokat és repedéseket.

2.    Az emmi®-dent Platinum megelőző hatású – az ultrahang antibakteriális hatású, eltávolítja a lepedéket, megelőzi a fogkő kialakulását, így nem alakulhat ki gyulladás.

3.    Az emmi®-dent Platinum gyógyászati hatású is – azaz a már meglévő gyulladások, mint pl. a parodontózis, afta néhány napos használat után elmúlhatnak, mivel a gyulladást okozó baktériumokat eltávolítja.Az emmi®-dent Platinum szájhigiéniára gyakorolt hatása már az első használat után érezhető. Fogai olyanok lesznek, mintha éppen professzionális fogtisztításon járt volna!

Az emmi®-dent Platinum, a fogkefébe integrált ultrahang-mikrochip segítségével generál ultrahangot. Világszerte egyedülálló találmány. 
Ez a chip 96 millió ultrahang-impulzust (rezgést) gerjeszt percenként és ezeket a sörtéken keresztül továbbítja. A speciálisan kifejlesztett nanobuborékos-fogkrémmel együtt fejti ki hatását a fogakra és mélyen a fogínyben. A parányi buborékok apró méretük miatt eljutnak a legkisebb résekbe is. Ott „robbannak”, ezáltal eltávolítják a szennyeződéseket, mint az ételmaradék, fogkő, lepedék, baktériumok, stb. Az ultrahangos rezgés szállítja aztán a szennyeződéseket kifelé.

A veszélytelen „lágy-ultrahang” energiája ugyan csak 0,2 W, de a magas rezgésszámmal mégis elegendő ahhoz, hogy a baktériumokat elpusztítsa, anélkül, hogy kikezdené a protézis anyagát. Az ultrahangos fogtisztítás nem károsítja a koronákat és a hidakat.

Az emmi®-dent Platinum fogkefe segít a fogínyvérzés, az ínygyulladás és  egyéb fogágybetegségek esetén is. Ha fogait rendszeresen emmi®-dent Platinumal tisztítja, a baktériumok száma állandóan csökken. Az ultrahangos fogtisztítás a csírákat és baktériumokat nemcsak a fogszövetben pusztítja el akár 12 mm mélységben és azon kívül is, hanem a nyelvről is.
A gyulladások elmúlnak vagy drasztikusan csökkennek.

Az emmi®-dent Platinum fogkefe azokat a helyeket is tisztítja, ahová nem érnek el a sörték, mélyen a fogínytasakokban, aktiválja az ínyben a vérkeringést, így segíti elő a gyógyulási folyamatot.
Az emmi®-dent Platinum elpusztítja a lepedéket és megelőzi a fogkő kialakulását.
Az emmi®-dent Platinum azokat a helyeket is tisztítja, melyeket a hagyományos fogkefe csak nehezen érne el.TOVÁBB TARTÓ FRISS LEHELET!

A baktériumok eltávolításával lehelete akár 12 órán keresztül is friss és kellemes marad.
A legtöbb esetben a rossz lehelet több tényező összejátszása miatt alakul ki: 
• baktériumok a nyelv felületén
• gingvitis (fogínygyulladás)
• parodontózis (fogágybetegség)

A rossz lehelet (szájszag) oka általában a fehérjék bakteriális lebomlás a szájban és a torokban. Az ételmaradékokból vagy szövetek halott sejtjeiből származó proteinek lebomlása vezet bizonyos szagos melléktermékek, pl. kéntartalmú sav (más szóval rothadt tojás) felszabadulásához. Az ultrahang elpusztítja az érintett baktériumokat, így letiltja azokat a biokémiai reakciókat, melyek a rossz lehelet okozzák.FOGFEHÉRÍTÉS

Rendszeresen iszik kávét vagy dohányzik? Teát vagy bort iszik? Akkor biztosan ismeri a fogak elszíneződésének problémáját. Az emmi®-dent Platinum ultrahangos fogkefe lehetővé teszi, hogy eltávolítsa a fogain levő elszíneződéseket.

Az apró színes részecskék (pl. kávé, tea, nikotin vagy bor) okozta elszíneződések nem távolíthatóak el egyszerű fogmosással és hagyományos fogkrémmel. Itt csak a mi „nano-buborékaink” kínálnak hihetetlen lehetőségeket, melyek ezerszer kisebbek, mint a hagyományos fogkrém buborékjai. Ezek a nano-buborékok annyira kicsik, hogy képesek a fogzománc apró repedéseiből is eltávolítani a legkisebb részecskéket is. Fogai már néhány nap elteltével fehérebbek lesznek.

Az emmi®-dent Platinum fogkefe a milliszekundumonként keletkező és kitörő milliónyi nano-buborékkal működik. Ez a folyamat távolítja el a fogzománc mikroszkópikus repedéseiből is a legkisebb részecskéket. Visszatér eredeti természetes fogszíne és meg is marad, amíg az emmi®-dent Platinum-et és nano-buborékos fogkrémünket alkalmazza.
A vegyszeres fogfehérítés gyakran gyengíti a fogzománcot, míg az emmi®-dent Platinum vegyszerek nélkül adja vissza a fogak természetes fehérségét. Kíméletes és védi a fogzománcot.FOG- ÉS SZÁJHIGIÉNÉ FOGSZABÁLYOZÓVAL ÉLŐKNEK

Számos fogszabályozóval élő ember küszködik azzal, hogy a hagyományos fogkefe segítségével nem fér hozzá a sok réshez és nehezen elérhető területhez. Ennek eredménye a fogszuvasodás, fogkő és a fogínysorvadás. A speciálisan szabadalmaztatott emmi®-dent Platinum ultrahangos technológia és a speciálisan fogszabályozóval élők részére kifejlesztett kefe-fejegység a nehezen hozzáférhető területeken is megsemmisíti a baktériumokat és kórokozókat – akár 12 mm mélységig , és ezzel rendkívül jó tisztítási eredményt tesz lehetővé.EGYSZERŰ TISZTÍTÁS GYERMEKEKNÉL

A fogtisztítás a gyermekek számára nem feltétlenül a legkellemesebb élmény. Sokszor megerőltető megtanulni a helyes mozdulatokat, ami nem igazán szórakoztató számukra. Az emmi®-dent Platinum ultrahangos fogkefével fölöslegessé válik minden dörzsölés és súrolás. A mikroszkópikus buborékok milliárdjai elpusztítják a káros lerakódásokat, a lepedéket és a fogkövet.

Az antibakteriális és gyógyászati hatás megelőzi a fogszuvasodást és így nem kell többé félni a fogorvosi vizsgálattól! Ezzel a fogtisztítás nem csak játszi könnyedséggé válik, de egyúttal biztosított az egészséges száj- és foghigiéné.FOGVESZTÉS ESÉLYÉNEK CSÖKKENTÉSE!

A gingvitis csak egy gyulladás a fogínyben, a parodontózis (fogágybetegség) egy későbbi stádium, amely aztán az íny, az állcsont és a gyökerek károsodásához vezethet. Ha a fogakat nem tisztítjuk elég alaposan, megnő a lepedék és fogkő lerakódásának veszélye. A fogíny szélein lerakódó lepedék gyakran okoz ínygyulladást. Ennek jele a fogmosáskor fellépő ínyvérzés . Ez a gingvitis első fázisa.

A fogínytasakokban megsokszorozódik a baktériumok száma és néhány nap után kialakul a gyulladás. A fogínytasakok szinte ideális környezetet biztosítanak a baktériumok és lepedék ijesztően gyors növekedéséhez. A helyzet egyre rosszabb és rosszabb lesz, ha nem teszünk semmit a baktériumok ellen.

Ha nem teszünk semmit a gyulladás első fázisában (gingvitis), a helyzet még rosszabb lesz és kialakul a második fázis, a parodontózis. A fogínytasakok lefelé növekednek, egy bizonyos mélység elérése után a baktériumok közvetlenül támadják a fogágyat és a környező gyökerek rendszerét. Az eredmény: a fogak meglazulhatnak és kieshetnek. Felnőtteknél még mindig a parodontózis a leggyakoribb oka a fogak elvesztésének.

Az emmi®-dent Platinum új eszköz ez ellen a széles körben elterjedt egészségügyi probléma ellen.


 

FŐBB JELLEMZŐK:

•    Eltávolítja a foglepedéket
•    Megszünteti a kellemetlen szájszagot
•    Véd a fogágybetegségtől (parodontitis)
•    Gondoskodik a ragyogó fehér fogakról és az egészséges fogínyről
•    Elpusztítja a csírákat és baktériumokat
•    Dörzsölés és nyomás nélkül tisztít

Az emmi®-dent Platinum végső soron ultrahangos fogtisztítás az otthonunkban!

 

Napi használat:

A fogakat naponta kétszer kb. 3-6 percig ajánlott tisztítani.
 

 1. A fej sörtéit használat előtt rövid ideig nedvesítse meg folyóvíz alatt.
   
 2. Kizárólag ultrahangos fogkrémet használjon (csak ezzel működik a mikrobuborékok millióinak képződése) kb. 2 borsószemnyi fogkrémet tegyen a sörtékre.
   
 3. A fogkrémet az ultrahangos fej sörtéivel gyengéden, egyenletesen hordja fel a fogak külső és belső felületére.
   
 4. Azután a sörtéket – anélkül, hogy rányomná vagy mozgatná – gyengéden helyezze a fogak belső, külső és felső (rágó) felületére, és tartsa mindenhol kb. 5-10 másodpercig. A fej sörtéi 2-3 fogat fednek be egyszerre. 
  A készülék csak halk zümmögő hanggal működik, az ultrahangnak köszönhetően a sörték egyidejűleg fertőtlenítődnek is. 
  A tényleges tisztítási idő a fogak szennyeződésének mértékétől függ. 
   
 5. A fogtisztítás befejezése után – még bekapcsolt állapotban – a készüléket és a sörtéket röviden folyóvíz alá tartva öblítse le. Majd kapcsolja ki a készüléket és törölje szárazra. A sörtéket ne, mert az ultrahang automatikusan fertőtleníti.
   
 6. A mikro-fogtisztítás befejeztével a készüléket (kikapcsolt állapotban), akár az ultrahangos fejjel együtt is visszahelyezheti a töltőre. 24 órás töltés után – pl. egy utazás alatt – kb. 15 napig tudja használni a készüléket utántöltés nélkül.
   
 7. Napi kétszeri használat esetén, 3 hónap után ajánlatos az elhasznált fejet újra cserélni.

Vélemények

5.00
18 értékelés
5
18
4
0
3
0
2
0
1
0
2022. 10. 24. -
Igazolt vásárlás
Vásárlásom előtt már használtunk a férjemmel Emmi-dent fogkefét, és elégedettek voltunk a fogkefével, de akkor még bonyolult, nehézkes volt a beszerzés. Hiszen folyamatosan szükség van kiegészítő termékekre, pl. fogkrémre, szájvízre. Kb. 3 év használat után, amikor már úgy tapasztaltuk, hogy az ultrahang erőssége gyengébb lett, úgy ítéltük, hogy nem érdemes azt a tortúrát az újabb beszerzésekkel végigjárni, amire szükség volt. Ezért a fogkefét átcseréltük egy Philips szónikus készülékre. Ez is jó, egyszerű a fogkefék megvásárlása, bármilyen fogkrémmel használható stb., de valami mégsem volt rendben. Hogy mi volt ez? A fogkő. A Philips nem oldja fel a fogkövet, így sokkal gyakrabban kellett a fogorvoshoz menni, ez az Emmi-dentnél nem így volt.

Mikor véletlenül rátaláltam a Patikatársra, éreztem, hogy van remény, visszatérhetünk az ultrahangos fogmosáshoz. És amikor felhívtam Andreát, tudtam, hogy megtaláltam a tartós partnerünket.
A tájékoztatás türelmes, szakszerű volt, úgy beszélgettünk, mintha ezer éve ismernénk egymást. Pedig még csak nem is vagyunk azonos korosztály. A kiválasztott termékeket (PLATINUM szett carbon, PLATINUM kék, fogkefék, szájvizek, nyelvtisztító stb.) már rögzítette is a rendszerben. Részletes felvilágosítást kaptam, hogyan jutok el a raktárhoz, ahol személyesen átvehetem a megrendelt termékeket. Indulás előtt még megkaptam a számlát, amelyet azonnal átutaltam, így mire megérkeztem Gyömrőre, már összekészítve várt a csomagom.
Bálint szintén nagyon kedves, közvetlen, de nem tolakodó volt, még a csomagomat is lehozta a tetőtérből, mert egy kicsit meredek a lépcső a tetőtérből az utcára.
Összegezve: élmény volt a vásárlás, a PLATINUM meg messzemenőkig beváltotta a reményeinket.

Jó lenne, ha sok-sok ilyen kereskedővel, ilyen kiszolgálással találkozhatna az ember.
2022. 09. 25. -
Igazolt vásárlás
Cukorbeteg vagyok. Súlyos ínysorvadásom van. Amióta használom az emmi-dent Platinum fogkefét sokat javultak a fogaim és az ínyem állapota. Besínezett fogaim fogorvos nélkül tartom karban az ultrahangos fogkefével.
Csak ajánlani tudom mindenkinek!
2022. 01. 12. -
Szuper termék! Első használat után érezhető a különbség. Azóta nem érzékeny az ínyem ami a korábbi sima elektromos fogkefe használat után jellemző volt . Köszönöm !!!!
2021. 11. 28. -
Igazolt vásárlás
Nagyon jó fogkefe. A hozzávaló ultrahangos fogkrémmel használva megmentett egy súlyos fogágybetegségből. Mozgó fogaim stabilizálódtak és a fogínyem is meggyógyult. Elmaradt a fogorvos által felvázolt drága, hosszú és kellemetlen tortúra.
2021. 09. 09. -
A rendelt termékek gyorsan megérkeztek, a használati utasítással együtt.
A fogkefével nagyon elégedett vagyok, azt tudja, amit vártam, a fogkrém is kellemes ízű.
A munkatársak rendkívül kedvesek és segítőkészek, a felmerülő kezdeti problémámra azonnal reagáltak, hatékony segítséget kaptam, ráadásul hétvégén! Ezúton is nagyon köszönöm.
Jó szívvel ajánlom a terméket is és a Patikatársat is.
2021. 06. 01. -
Igazolt vásárlás
Három hete használjuk az Emmi-dent platinum fogkefét és nagyon elégedettek vagyunk vele. Tökéletesen tisztít, soha ilyen fehérek nem voltak a fogaink. Patikatárs munkatársai nagyon udvariasak, és szakértői módon tájékoztatnak. Köszönjük hogy ezt a nagyszerű terméket elhozták Magyarországra.
2021. 05. 15. -
Igazolt vásárlás
Azt tudja, amit a honlap ígért!
2021. 01. 29. -
Három hete használom a fogkefét, nagyon elégedett vagyok vele.
A kiszállítás gyors volt, a csomagban magyar nyelvű használati utasítással.
Az első napon akadt egy kis technikai problémám, de ez is hamar megoldódott.
A megadott telefonszámot felhívtam, amit azonnal felvettek, és a Patikatárs munkatársa nagyon kedvesen és udvariasan meghallgatott, majd elmondta, hogy mit kell csinálnom.
Azóta semmi probléma nincs a készülékkel.
Nem bántam meg, hogy megvásároltam.
Azt kaptam amit vártam tőle!
2021. 01. 13. -
Pozitívak a tapasztalataim, valóban alaposan tisztít és eltávolítja az olyan szennyeződéseket, amelyeket más készülék nem tudott (pl. kávé okozta elszíneződés, íny és fogak vonalában megbújó manuálisan nehezen eltávolítható lepedék, stb.). Érzetre sokat javult a szájhigiéném, nagyon szeretem és örülök, hogy elérhető ilyen technológia is a fogtisztításhoz! Kedves, segítőkész a kiszolgálás, az internetes rendeléseim mindig gyorsan és rendben megérkeznek.
2021. 01. 13. -
Igazolt vásárlás
Minden igaz amit írnak róla a leírásban! Nincs szájszag,sima, tiszta fogak,jó közérzet! Imádom!
2020. 12. 27. -
Igazolt vásárlás
Nagyon szeretem mindenkinek csak ajánlani tudom.
2020. 10. 14. -
Nagyon elégedett vagyok az az Emmi-dent Platinum ultrahangos fogkefével, szerintem az ár/minőség tökéletes összhangban áll. A weboldal is esztétikus, könnyen kezelhető a felülete, ha kiegészítőket keresek. A háttértámogatás (chat-szoba) nagyon barátságos, korrekt és segítőkész munkatársai minden kérdésemre választ adnak, vagy telefonon visszahívnak. Sok sikert kívánok Önöknek!
2020. 10. 06. -
Igazolt vásárlás
Nagyon elégedett vagyok a termékkel, csak azt sajnálom, hogy "nem találtam rá"már hamarabb...
Fogínysorvadásom van, ínytasakok is kialakultak, amit egy éve megműtöttek (pedig nagyon alaposan tisztítottam a fogaimat minden nap, és rendszeresen jártam/járok fogorvoshoz), de sajnos a műtét után is maradt egy "kis dudor" az ínyemen az egyik oldalon, ami eléggé zavart. Nemrégiben rendeltem meg az ultrahangos fogkefét, és nagyon meglepődtem, és megörültem!!!☺ amikor alig 1 hét használat után eltűnt a "dudor", és most teljesen sima a fogínyem..
Azóta a férjemnek is rendeltem, ő is nagyon szereti használni.
2020. 10. 05. -
Az Emmi-dent Platinum ultrahangos fogkefét használom yorkshire terrier tenyészetem fogtisztítására. Apró kedvenceim eddig kialakult fogkövét altatásban távolította el az állatorvos. Nagy megkönnyebbülés, most már nincs altatásra szükség!
A fogkefét csendes üzemmódba állítva, szívesen elviselik az apró négylábúak, hogy rövid ideig a szájukban van a fogkefe. Javaslom a heti többszöri használatot. Amennyiben már van kialakult fogkő, úgy a fogkőkezdemény a pár másodperces kezelés után is eltávolítható, míg a komolyabb, vastagabb fogkő meglazítása egy kicsit több időt vesz igénybe, párszor vissza kell menni a kényes területre, azonban utána könnyen lepattinthatóak a vastagabban lerakódott fogkövek is. A végeredmény: csodás fehér fogak kedvenceinknek!
Előrehaladott fogkőképződéseknél fogínysorvadás is előfordulhat. Ekkor a rendszeres kezelés hatására várható a fogínysorvadás visszafordulása. Örülök, hogy nem kell többet a kutyáimat elaltatni fogkő eltávolítás miatt és hogy rátaláltam az Emmi-dentre.


mindazt biztosítja, ami az elvárásom volt tőle: tökéletesen tisztít, eltűnik a szájszag.
2020. 09. 30. -
Igazolt vásárlás
Már több mint egy hónapja használom, továbbra is tetszik, hosszú időre tisztaságérzetet nyújt súrolás nélkül is: amire figyelni kell, hogy pittyegésig hagyjuk egy területen, és haladjunk végig a teljes fogsoron kívül-belül-rágófelületen, különben nem tudja megfelelően megtisztítani. Nyelvemre is szoktam használni, ott is hasznos :)
2020. 08. 26. -
Egy hete használom, tetszik: fogaim érzékenyek, mégsem irritálja, tisztaság érzetet megadja súrolás nélkül is, és elkezdett fehéredni a fogam. Keletkezett egy gyulladás az egyik fognál, ott tartottam kb. fél percet,másnapra eltűnt :)
2020. 07. 30. -
Igazolt vásárlás
Az ultrahangos tisztítás tökéletes.
Ha akarom nem rezeg mert kikapcsolhatom.
Valóban megszüntette az ínygyulladást csak figyelmesen el kell olvasni a használati útmutatót.
2020. 07. 29. -
Igazolt vásárlás
Két hete használom a terméket eddig nagyon elégedett vagyok ,a szájhigéniám sokat javult tőle . A hosszab használat után tudok majd nyílatkozni hogy az ínygyuladásomra milyen hatással van.
Az oldal tetejére