Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
228.600 Ft

Nem elég jól csinálni valamit, azt tudatni kell környezetünkkel is! Így van ez a kutyusok számára hirdetett, szolgáltatásokkal is. Az internetes jelenlét ma már elengedhetetlen egy vállalkozás számára. 

Részleteket lásd a termékleírásban!

A bemutatkozást és online jelenlétet erősítő honlapok kizárólag a franchise Partnereink számára elérhetők. Számukra a franchise díj tartalmazza a bemutatkozó weboldalt díját is.

Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt

Bemutatkozó weboldal kutyakozmetikusoknak

228.600 Ft
Kívánságlistára teszem
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás és Paraméterek

Tájékoztató weboldal kutyakozmetikák számára
 

Nem elég jól csinálni valamit, azt tudatni kell környezetünkkel is! Így van ez a kutyusok számára hirdetett, szolgáltatásokkal is. Az internetes jelenlét ma már elengedhetetlen egy vállalkozás számára. 

A piaci átlagárakat figyelembe véve, egy saját weboldal elkészítésének díja az alábbiak szerint alakulna:

Induló költség:
- Weboldal készítés díja: ~100.000 Ft-

Üzemeltetési költség:
- Domain, reklámmentes tárhely szolgáltatás: ~20.000 Ft-
- Éves kétszeri módosítás és üzemeltetés: ~60.000 Ft- /év.

Az induló költséget az emmi®-pet Kutyafogápolási Franchise programhoz sikeresen csatlakozó kutyakozmetikusoknak átvállaljuk. Sőt! Az elkészítésre kerülőt weboldalak üzemeltetési díját a Franchise díj tartalmazza!

Franchise partnereinknek:
Induló költség: NINCS (0 Ft-)

Üzemeltetési költség: NINCS (0 Ft-)

A bemutatkozást és online jelenlétet erősítő honlapok kizárólag a Franchise programunkhoz sikeresen csatlakozó Partnereink számára elérhetők.

Egy jól összeállított és optimalizált weboldal igazi nagyágyú a marketing eszközök között. Új ügyfélszerzésre és a meglévő partnerek informálására egyaránt alkalmas. 

Gondoljon csak bele! Ha Önnek olyan szolgáltatásra van szüksége, amire nem kap megfelelő ajánlást az ismerősei körében, vagy szeretne megerősítéshez jutni az javasolt szolgáltatással kapcsolatban, mit tesz? Rákeres az interneten. Így vannak ezzel a kedvenceikről gondoskodni vágyó gazdik is. Igen, ott van a Facebook. De egy jól összeállított, szakmai tartalommal megtöltött weblap nem csak információkat tükröz, de szolgáltatása profizmusára is utal. Ha mindez ráadásul egy hivatalos cég weboldalán érhető el, az máris igazolja az Ön szakmai tevékenységének a minőségét.


Mit tartalmaz az ár?
 


Mivel NEM KELL külön számolnod?


Az oldal elkészítése és üzemeltetése során, nem számolunk fel sem:

  • tárhely szolgáltatási díjat,
  • tervezési díjat,
  • létrehozási / feltöltési díjat,
  • sem semmilyen egyéb más díjat.
     

Referencia oldalaink:
 

Természetesen ki-ki maga dönti el, milyen szakmai tartalommal szeretné megtölteni a weboldalát. Ha egy kimondott szolgáltatást szeretne népszerűsíteni (pl fogtisztítás), akkor azt; ha a teljes szolgáltatási palettáját mutatná be, akkor pedig azt jelenítjük meg:

A kutyakozmetikára vonatkozó adatokat, a szolgáltatások bemutatását, minden esetben a Partner fogalmazza meg és küldi meg számunkra. Az e-mailben megküldött információkat kollégáink feldolgozzák, azokat megjelenítik a weboldalon. A megküldött adatok hitelességéért a felelősség minden esetben a Partnert terheli. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére