Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Karácsonyi ajándék ötletek

Karácsonyi ajándék ötletek

Kevesebb, mint egy hónapunk maradt a karácsonyi meglepetések beszerzésére. Ha valódi örömet akarunk szerezni, nem mindig egyszerű a vásárlás. Kinek mi legyen az ajándék? Minek örülne igazán? Jó ha szép, de még jobb ha hasznos is! Ajándék ötletek az egészséges mosoly szerelmeseinek.

Jobb adni, mint kapni
 

A karácsonyi forgatagban ajándék után kutatva nem mindig egyszerű a helyzetünk. Nyilván mindenki olyan meglepetéssel szeretne kedveskedni, aminek az ajándékozott valóban tud örülni. A kor előrehaladtával szempont lehet az is, hogy az ajándék ne csak szép, finom, vicces… de hasznos is legyen. Nagyszerű dolog egy karácsonyi rénszarvasos pulcsi és a Grincs papucs is poén, de az ünnep után ezek bekerülnek a szekrény aljába (jobb esetben), és sem az ajándékozott, sem az ajándékot adó személy nem látja viszont a következő ünnepi szezon kezdetéig. (Ha akkor egyáltalán...)

Ha a fenti szempontokat figyelembe vesszük, gondolataink a tartós fogyasztási cikkeken belül a műszaki berendezésekre, azon belül is a háztartási eszközökre, szórakoztató elektronikai termékekre terelődnek. Persze, melyik gyerek ne örülne egy új játékkonzolnak vagy mobilnak? És igen, Kevin sikító arca is biztosan jobban mutatna egy új QLED TV-n. De! Mi van akkor, ha az ajándékunkkal nem csak örömet, de egészséget is ajándékozunk szeretteinknek?

 

Karácsonyi ajándékötletek  Karácsonyi ajándékötletek  Karácsonyi ajándékötletek

 

Mi kerüljön szerintünk a fa alá?
 

A „hasznos és szép” kategória mellett tesszük le voksunkat. Ilyen lehet például egy ultrahangos fogkefe. Igen, fogkefe. De nem akármilyen. Az emmi®-dent ultrahangos fogkefék nem pusztán az elektromos fogkefék egy csoportját jelentik. Megjelenésben és funkcióban egyaránt a német precizitást képviselik, tisztítási technológiájuk és eredményességük pedig egyedülálló. (Ultrahangos fogkeféinket bemutató részletes leírásért kattintson IDE)
 

Lemaradt a Black Friday-ről?
 

Ráadásul nálunk Fehér Péntek is volt. De annyi baj legyen! Akciós csomagjaink a Black Friday után is elérhetők. Sőt! „Karácsonyi ajánlataink” olyan extra kiegészítőket is tartalmaznak, mint a „Háztól-házig garancia”, vagy az akkumulátorokra vonatkozó +18 hónap "Garancia kiterjesztés”.
 

Ne legyen bosszúság az ünnepi hangulatból!
 

Szerencsére csak igen ritkán, de azért mégiscsak előfordulhat, hogy a legnagyobb gondossággal kiválasztott és csomagolt ajándék – főleg, ha műszaki berendezésről van szó – összeszerelés vagy kiszállítás során megsérül, elromlik. Bizonyára a legtöbben hallottunk már pixelhibás monitorról és TV-ről, vagy csomagolássérült „bármiről”. A futár is hibázhat, és a webáruház mögött is emberek dolgoznak. De! Az egyáltalán nem mindegy, hogy az esetleges problémát milyen gyorsan és kényelmesen tudja orvosolni a forgalmazó, és Önt mennyi utánajárástól, bosszúságtól kíméli meg. Éppen ezért, a „Karácsonyi ajánlat” megjelölésű fogkefe csomagjaink mindegyike tartalmazza (az egyébként külön is megvásárolható) „Háztól-házig garancia” és az akkumulátorokra vonatkozó + 18 hónap „extra garancia” szolgáltatásainkat. Mindezek azt jelentik az Ön számára, hogy amennyiben a garanciaidőn belül történik meghibásodás (készülék vagy akkumulátor probléma), mi díjmentesen elszállítjuk az eszközt a szervizünkbe (nagyobb probléma esetén a gyártó németországi szervizébe), majd a javított vagy cserélt készüléket szintén díjmentesen juttatjuk vissza Önhöz. Nincs utánajárás, nincs bosszúság.

Szép is, jó is. De melyik tetszene Neki?
 

Ilyen esetben egy igazán elegáns megoldás az ajándékutalvány, amit aztán az ajándékozott kedvére levásárolhat a kibocsátó webáruházban, így nálunk is. Ajándékutalványainkat ITT tekintheti meg!

Az oldal tetejére