Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mitől más egy hivatalos emmi®-PET képzés?

Mitől más egy hivatalos emmi®-PET képzés?

Rendszeresen visszatérő kérdés, hogy a mások által szervezett általános, ultrahangos készülékekkel végzett kutyafogtisztítási workshopokhoz képest, az emmi®-PET készülékekhez elérhető – gyártó által jóváhagyott – hivatalos képzés miben nyújt többet?

Maradéktalanul nem ismerhetjük az egyes képzők, oktatók szakmai és marketing tudását (hiszen ehhez mindenhová be kéne iratkoznunk oktatásra), ezért inkább Rátok bízzuk az összehasonlítást és leírjuk Nektek, hogy a Patikatárs Kft. szervezésében mit tartalmaz egy képzés:

Az első és legfontosabb, hogy Magyarországon, a gyártó által jóváhagyott képzést, kizárólag a Patikatárs Kft. szervezhet, illetve hagyhat jóvá emmi®-PET készülékek használatára vonatkozóan.


A Patikatárs Kft. által szervezett képzést az alábbiak alapján ismerhetitek fel:

 

emmi-pet MagyarországA workshop mindig kiscsoportos formában, maximum 5-6 fő részére kerül megszervezésre.

Képzésünk szóbeli vizsgát is tartalmaz, amire a workshopot követően, egy előre egyeztetett időpontban kerül sor. (Felkészülési idő után.)

A sikeres vizsgát követően speciális, QR kóddal ellátott tanúsítványt adunk át a képzés elvégzéséről.

A QR kódot beolvasva a https://patikatars.hu/minosegi-fogapolas oldal tölt be. Ezen az oldalon megtalálható mindenki, aki a képzést elvégezte.

Minden tájékoztatónkon szerepel a hivatalos „emmi®-PET Magyarország” embléma és Facebook elérhetőség:
https://www.facebook.com/groups/emmipethungary

A képzések hivatalos felnőttképzési nyilvántartási száma: B/2022/000236.

A képzés kizárólag hivatalosan, a Patikatárs Kft weboldalán vásárolható meg:
https://patikatars.hu/emmi-pet/kepzes-marketing/workshop

Díjmentesen elérhető kézikönyv és vizsgára felkészítő kérdéssor segíti a hatékony tanulást:
https://issuu.com/zsbalint/docs/tamogatoi-kezikonyv-web
https://patikatars.hu/emmi-pet-gyakorlo-vizsgakerdesek

 

emmi-pet workshop - elméleti képzés  emmi-pet workshop - gyakorlati képzés  emmi-pet workshop - gyakorlati képzésMit kapnak a pénzükért a képzésünkre jelentkező kutyakozmetikusok?

 

 • Részt vesznek egy ~ 4 órás elméleti és gyakorlati képzésen, tapasztalt oktatókkal.
 • Díjmentesen vizsgázhatnak, díjmentesen konzultálhatnak az oktatókkal.
 • 6 hónapig díjmentesen, utána pedig 20.000 Ft-os éves díjjal használhatják a Patikatárs Kft. által számukra biztosított weboldalt. (Opcionális lehetőség.)

  Minta oldal: https://patikatars.hu/fifi-kutyakozmetika-prugy
  Oktatóink oldalai: 

  Móni: patikatars.hu/judy-kutyakozmetika
  Viola: patikatars.hu/kutya-fogtunder-ajka
   
 • Tanúsítványt kapnak (QR kóddal) a sikeres vizsgát követően.
 • ~5% törzsvásárlói kedvezményhez jutnak több, mint 400 hazai webáruházban.
 • Egységes gyakorlati és elméleti tudással rendelkeznek a munkájuk nagy biztonsággal történő ellátásához.
 • Franchise jelleggel, egységes marketing tudást és marketing anyagokat kapnak a bevételeik gyors és hatékony növeléséhez. (A szolgáltatások népszerűsítéséhez elengedhetetlen, egységes arculattal bíró, de a kutyakozmetikus és kozmetikája elérhetőségeivel megszemélyesített szóróanyagok, illetve plakátok, roll-upok, tollak…)
 • A Patikatárs Kft által kiadott, hivatalos tanúsítvány birtokában megfelelnek a 2012. évi I. törvény [Mt. (új)] 52. § (1) c) és d) pontjának, mely szerint:


„A munkavállaló köteles…

c) munkáját személyesen, az általában elvárható szakértelemmel és gondossággal, a munkájára vonatkozó szabályok, előírások, utasítások és szokások szerint végezni,
d) a munkakörének ellátásához szükséges bizalomnak megfelelő magatartást tanúsítani.”

 

És megfelelnek a 2013. évi V. törvény a Polgári Törvénykönyvről 6:239. § [A tevékenység megszervezése] című bekezdésének:

„(1) A tevékenység végzésének feltételeit a vállalkozó úgy köteles megszervezni, hogy biztosítsa a tevékenység biztonságos, szakszerű, gazdaságos és határidőre történő befejezését.”

Összefoglalónk írásának pillanatában (2022.11.10.) már 44 kutyakozmetikus rendelkezik az általunk hitelesített tanúsítvánnyal. Közülük 4-en már oktatóként is tevékenykedhetnek. Egy megkérdőjelezhető tartalmú és hatékonyságú képzés helyett válasszátok a hivatalosat!


emmi-pet vizsgázott kutyakozmetikusok  emmi-pet vizsgázott kutyakozmetikusok

 

Az elégedett ügyfél a legjobb reklám. Ezt a nézetet valljuk mi magunk is. Ezért javasoljuk a képzésünk iránt érdeklődő, de bizonytalan kozmetikusoknak, hogy keressenek olyan ismerőst, aki már elvégezte workshopunkat. Kérdezzétek őket bátran a képzésünkön szerzett tapasztalatairól: https://patikatars.hu/minosegi-fogapolas, vagy nézzétek meg a képzéshez írt véleményeket: https://patikatars.hu/emmi-pet/kepzes-marketing/workshop.
 

Olyan képzésre jelentkeztél, ami kutyusok ultrahangos fogápolásához nyújt segítséget emmi®-PET készülékkel? A fenti állítások mindegyike igaz rá? Ha nem, akkor tedd meg a szükséges lépéseket és gyere hozzánk. Mind a képzésünk, mind pedig az emmi®-PET készülék már bizonyított.


Az általunk forgalmazott német emmi® készülékek klinikai tesztjeiről itt is tájékozódhat: https://patikatars.hu/emmi-klinikai-tesztek

Kérünk, oszd meg ezt a bejegyzésünket minél több érintett ismerősöddel! Sajnos több olyan – immár elégedett – kutyakozmetikus Partnerünk is úgy jött át képzésünkre, hogy máshol már súlyos 10.000 forintokat fizettek ki hiába, de csak a mi képzésünk után érezték azt, hogy végre jó helyen vannak és a gyakorlatban használható tudást kaptak. Segítsük egymás munkáját, hogy értő és gondos kezek vigyázzanak kedvenceinkre. Köszönjük, ha megosztással segíted az itt található információk, minél szélesebb körű megismerését.

Az oldal tetejére