Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

21. századi megoldás az otthoni fogápolásra

21. századi megoldás az otthoni fogápolásra

Otthoni ultrahangos fogápolás, ismerje meg Ön is!

Elcsépelt szlogen? Lehet, de ez a készülék tényleg 21. századi megoldás az otthoni fogápolásra!
Az Emmi-dent Platinum ultrahangos fogkefe, kiváló minőségű, eredeti német termék (Made in Germany)!

Ha Ön inkább vizuális típus, esetleg kevés ideje van, akkor szánjon fél percet Önmagára és fogaira és nézze meg a videót!


Emmi-dent (Felirat és magyar nyelvű szinkron is!
) - Youtube videó

Fogorvosok és tudósok évi legalább egyszeri professzionális fogtisztítást javasolnak, amit fogorvosi rendelőkben asszisztensek vagy dentálhigiénikusok végeznek el.

Korszakváltó megoldás, ami egy teljesen más, szinte érintés nélküli technológiára épít, amelynek – a hagyományos dörzsöléses fogmosással szemben – hatalmas előnye, hogy a szájüregben olyan helyeket is tud tisztítani, amelyre a jelenleg ismert - otthon használatos - eszközök képtelenek.


Az Emmi-dent ultrahangos fogkefe rendszeres használatának előnyei:

 • Tartós hatással és kíméletesen tisztítja a fogak felületét, a fogközöket, a fogínytasakokat és repedéseket.
   
 • Megelőző hatású, mivel az ultrahang antibakteriális hatása eltávolítja a lepedéket, megelőzi a fogkő kialakulását, így nem alakulhat ki gyulladás.
   
 • Gyógyászati hatású is, hiszen a már meglévő gyulladások (mint pl. a parodontózis, az afta)  néhány napos használat után elmúlhatnak, mivel a gyulladást okozó baktériumokat eltávolítja. Az ultrahang a fogínyben is hat, ahol 12mm mélységig elpusztítja a baktériumokat.
   
 • Szájhigiéniára gyakorolt hatása már az első használat után érezhető.
   

Emmi-dent Platinum

Az Emmi-dent ultrahangos fogkefe hatékonyan távolítja el a baktériumokat és a lerakódásokat a fogakról és a koronákról, hidakról, protézisekről is.

 

 • az ultrahang percenkénti 96 milliós rezgésszáma elpusztítja a csírákat és baktériumokat az implantátumok és hidak közötti szabad térben is, kívül és belül.
   
 • a „lágy-ultrahang” energiája ugyan csak 0,2 W, de a magas rezgésszámmal mégis elegendő ahhoz, hogy a baktériumokat elpusztítsa, anélkül, hogy kikezdené a protézis anyagát.
   
 • az ultrahangos fogtisztítás nem károsítja a koronákat és a hidakat. Az Emmi-dent lágy ultrahangja nem okoz károkat a javított helyeken sem.

 • a fogpótlás általában remek élettér a baktériumok számára. A legnagyobb alapossággal végzett hagyományos szájhigiénia mellett is ez gyakran vezethet kellemetlen szagokhoz. Az Emmi-dent, a speciálisan ehhez fejlesztett „mikrobuborékos” fogkrémmel együtt azonnal elpusztítja a baktériumokat – a rossz szag eltűnik. 

Az Emmi-dent ultrahangos fogkefével a fogak felülete ragyogó és új marad! Élvezze az önfeledt mosoly örömét!

Amennyiben cikkünket hasznosnak találta, akkor kérjük kedvelje (like) oldalunkat a Facebookon: 
Patikatárs Kft.

Az oldal tetejére