Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Néhány szóban a fogszabályzós fogkefefej előnyeiről

Néhány szóban a fogszabályzós fogkefefej előnyeiről

Fogszabályzós fogkefe, ami ráadásul az ultrahang erejével tisztít? Igen, az Emmi-dent Platinum és Metallic készülékekhez vásárolható ilyen pótfej! Abban az esetben, ha fogszabályozót viselsz és sokat jelent számodra a maximálisan eredményes szájhigiénia, ráadásul kipróbálnád, hogy mivel tudnak többet az ultrahanggal működő készülékek, a lehető legjobb helyen jársz!

A jövő kétségtelenül a mikro-tisztításé

Az ultrahang erejével üzemelő fogszabályzós fogkefefej kíméletesen tisztít, miközben a fogaid szépségét is visszaállítja. A fogszabályzó viselése, különösen a gyógyászati kellék felhelyezését követő első hetek után roppant kellemetlen, sőt, fájdalmas is lehet. Ezekben a nehéz napokban kívánni sem tudnál kényelmesebb segítséget a fogmosáshoz, mint az Emmi-dent termékek. A szóban forgó fogkefék ugyanis a kényelmetlen súrolás, fájdalmas dörzsölés nélkül varázsolják közel tökéletes tisztaságúra a fogaidat, behatolva a legkisebb helyekre is.

Célkeresztben a kitűnő szájhigiénia

Az innovatív fogtechnikai eljárás az olyan súlyos rendellenességek kezelésében is élen jár, mint a fogínysorvadás vagy az afta. Az ultrahang nemcsak a fogak felületén, de a fogínyben is elpusztítja a gyulladást okozó baktériumokat.

A fogszabályzós fogkefe a megelőzésben is remekel

Az ultragangos elven működő egységek a megelőzésben is nagy szereppel bírnak. Bizonyított tény, hogy segíthetnek a fogkő és a lehetséges gyulladások kialakulásának megakadályozásában.

Nem álom az otthoni fogfehérítés

A fogszabályzós fogkefefej nemcsak értékes gyógyászati eszköz, de a fogaid egykori fehérségét is visszaadja, mindezt szakorvos beavatkozása nélkül.

Az oldal tetejére