Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Premium Diet Regular - KÍVÁNSÁG AKCIÓS CSOMAG

Premium Diet Regular - KÍVÁNSÁG AKCIÓS CSOMAG

Szeretne minél hamarabb, egészséges módszerekkel és koplalás nélkül megszabadulni a fölösleges kilóktól? Erre tudunk nem is egy jó megoldást. Hogy nem szereti az édes (csoki, vanília, karamell…) ízeket? Esetleg pont ezek a kedvencei, és a gyümölcsös (málna, eper, barack…) nem jön be? Mindkét esetben van ötletünk!

A Premium Diet fogyókúra programunk működését, hatékonyságát és alkalmazásának részleteit aligha kell bemutatnunk. (Ha Ön már jól ismeri a programot, nyugodtan ugorja át ezt a bekezdést.) Amennyiben mégis kérdései lennének a programmal kapcsolatban, úgy IDE KATTINTVA talál részletesebb leírást, de telefonon is készséggel áll rendelkezésére Zsoldi Andrea kolléganőnk, aki a Premium diéta program hivatalos szakértőjeként, több mint 2500 sikeres fogyókúrázót látott már el tanácsaival.

 

Bemutatkozik a KÍVÁNSÁG AKCIÓS CSOMAG
 

Bármelyik, a Patikatárs Kft által forgalmazott termékkörről is beszélünk, igyekszünk a meglévő és a leendő ügyfeleink számára olyan optimális megoldásokat kínálni, ami pénztárcájuknak és ízlésüknek is a leginkább megfelel. Célunk, hogy Ön kompromisszumok nélkül kezdhessen bele fogyókúrájába, és a diétaprogram során ne kelljen a szabályok betartása mellett, még az elfogyasztott diétás porok ízével is megbarátkoznia. Igen, sajnos szabályok a Premium programban is vannak. Viszont betartásukkal az eredmény garantált. És mi garantált még a súlyvesztés mellett? A finom ízek.

 

 

Premium Diet Regular

 

A Premium Diet Regular-ok jelenleg 14 ízben érhetők el. Egyesével történő megvásárlásuk esetén sajnos nem áll módunkban olyan mértékű kedvezményt biztosítani, mintha aktuális csomag ajánlataink valamelyikét rendelné meg. Az akciós csomag összeállítások között „induló csomagok” (melyek tartalmazzák az első két napra szükséges GO!-t is) és zsírégető „folytatás csomagok” is megtalálhatók.  És itt értünk el bejegyzésünk leglényegesebb részéhez. HA ugyanis Ön nem találja meg az ízlésének leginkább megfelelő akciós párosítást, választhatja „KÍVÁNSÁG-CSOMAGUNKAT”, ahol Ön BÁRMELYIK Regular termékből 2 db-t párosíthat, és azokat így akciós áron vásárolhatja meg.

Patikatars.hu

Az oldal tetejére