Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szónikus fogkefe VS. ultrahangos készülék – melyiket válasszuk?

 Szónikus fogkefe VS. ultrahangos készülék – melyiket válasszuk?

A szónikus fogkefe, bár valóban előnyösebb megoldást nyújt a szájhigiéniai rutinunk kialakításának vonatkozásában, mint a hagyományos fogmosás, közel sem a legoptimálisabb módszer a fogaink épségének megőrzésében.

A témában végzett kutatások ugyanis egyöntetűen bebizonyították, hogy az innovatív ultrahangos készülékek, illetve az azokkal kompatibilis fogkrémek még a szónikus fogkefe „tudását” is lekörözik. Ha a közel tökéletes szájhigiénia kerül terítékre, az ultrahang erejével operáló fogkefe jelentheti az ideális választást számunkra. Az ultrahangos fogkefe nemcsak a tisztításban verhetetlen, de segíthet megelőzni a fogkő kialakulását, emellett pedig a szájüregben fellépő kellemetlen, fájdalmas gyulladások enyhítésében is nagy szerepet játszhat. A szónikus fogkefe, amint az elnevezése is remekül sugallja, szónikus frekvenciával operál.

Legyen azonban bármilyen modern is a készülék kialakítása mögött lévő technika, a fogkefe használata során a dörzsölés, mint a tisztítás releváns része, még mindig kulcsfontosságú. A dörzsölésmentes tisztítást egyedül az ultrahangos készülékek tudják biztosítani. Abban az esetben, ha a szájhigiénia teljesen új dimenzióját szeretnénk megtapasztalni, szavazzunk bizalmat a népszerű emmi®-dent brand termékeinek! A szóban forgó márka kiváló renoméja, töretlen népszerűsége már önmagában megelőlegezheti a bizalmunkat. Amennyiben nem elégszünk meg a középkategóriás megoldásokkal, mindenképpen érdemes megtapasztalni a mikro-tisztítással működő okos berendezések nagyszerűségét.

Az oldal tetejére