Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ajándékutalvány minden alkalomra

Ajándékutalvány minden alkalomra

Szeretné meglepni rokonait, barátait, de nem tudja, minek örülnének igazán? Hasznos és tartós meglepetéssel kedveskedne? Ráadásul fontosnak tartja szerettei egészségét? Ajándékutalvány ajánlataink Önnek szólnak.

Karácsonyra, évfordulóra, ballagásra…
 

Adni jobb, mint kapni! Tartja a mondás. És valóban. Amikor a meglepett személy arcára kiül az elégedett és boldog mosoly… Az érzés leírhatatlan. Ehhez azonban meg kell találnunk a megfelelő ajándékot, ami nem is annyira egyszerű. Minek örülne igazán a célszemély? Mi az, amit szívesen használna nap mint nap? Egyáltalán mire van szüksége? Ha nem csak „letudni” szeretnénk az ajándékozást, de valódi örömet szereznénk, ilyen kérdések sokasága kísér(het)i az ajándékvásárlás folyamatát.

 

Ajándékutalvánnyal nehéz mellé lőni
 

Ha körülbelül meg van, mi az a termékkör, amivel kedveskedni szeretnénk az érintetteknek. De azt nem tudjuk pontosan, hogy a kiszemelt áruházból Ő mit választana? Melyik szín vagy típus tetszene neki? Esetleg korábban már vásárolt egy adott termékből, de azt nem tudjuk, hogy ahhoz milyen kiegészítőkre lenne szüksége. Ajándékutalvány a tuti befutó.

 

Elegáns és rugalmas ajándék
 

10.000 Ft, 20.000 Ft, 50.000Ft, de akár ettől nagyobb összegben kiállított – egyedi névértékű – utalványainkat, a megajándékozott egy éven belül, bármire levásárolhatja webáruházunkban. Így Önnek nem kell dönteni, neki pedig elég ideje lesz kiválasztania – végleges – ajándékát.

 

Ajándékutalvány 10000  Ajándékutalvány 20000  Ajándékutalvány 50000


Fontos!

A Patikatárs Kft. a fenntartható fejlődés jegyében szervezi tevékenységét. Környezetünk megóvása, a fák védelme, a fölösleges papír és festékhasználat elkerülése érdekében, egyedi azonosító kóddal ellátott ajándékutalványaink digitális formában jutnak el vásárlóinkhoz. Így a vásárló tudja eldönteni, szükséges-e egyáltalán a kézzel fogható forma. De! A környezetvédelmi szempontok mellett, a vásárlói igények is fontosak. Tisztában vagyunk vele, hogy egyes helyzetekben – például nászajándék – nem elegendő egy e-mailben elküldött kód. Így lehetőséget biztosítunk az ajándékutalványok minőségi hordozóra kinyomtatott, fóliázott változatának megvásárlására is. Részletek ITT!


Az utalványok készpénzre NEM válthatók. Az utalvány beváltásakor annak teljes értéke felhasználásra kerül. Részleges beváltásra nincs lehetőség!  Amennyiben Ön egy vásárlás alkalmával több utalványt is be szeretne váltani, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Az oldal tetejére