Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fogyókúra sikertörténetek - Megyeri Krisztina

Fogyókúra sikertörténetek - Megyeri Krisztina
"...aztán rátaláltam az interneten a Premium Diet módszerre. Bejelentkeztem egy konzultációra. Ekkor 73,5kg voltam. A testzsírszázalékom 33%volt, ami nagyon megijesztett, elgondolkodtatott. Kissé szkeptikusan, de mégis elszántan belevágtam a diétába, hisz a súlyom mellett már az is motivált, hogy nehezebben lépcsőztem, nehezemre esett már dombnak felfelé mennem." -  Megyeri Krisztina (fogyókúra) sikertörténete.

Nagyon sok mindenen keresztülmentem az életben, melynek következtében nálam ez az utóbbi időben már nem fogyásban nyilvánult meg, hanem hízásban. Hiába próbálkoztam bármivel nem sikerült lefogynom, mindig nyúltam az édesség után, ami már - már függőséggé vált nálam. Volt, hogy csak édesség volt a napi étkezéseim fő alkotója. Napi szinten mértem minden reggel, minden este a súlyomat. Mindig elszántam magam, hogy fogyni fogok, próbáltam átállni egészségesebb ételekre, mégsem jött a várva várt eredmény.

 

Aztán rátaláltam az interneten a Premium Diet módszerre. Bejelentkeztem egy konzultációra. Ekkor 73,5 kg voltam. A testzsírszázalékom 33%volt, ami nagyon megijesztett, elgondolkodtatott. Kissé szkeptikusan, de mégis elszántan belevágtam a diétába, hisz a súlyom mellett már az is motivált, hogy nehezebben lépcsőztem, nehezemre esett már dombnak felfelé mennem.

 

Az első 2 napon Premium Diet Go használata nekem abszolút nem okozott gondot, olyannyira, hogy a 3. napon a kiadagolt ebédem felével már teljesen jól laktam, csak azért ettem meg, hogy meglegyen a napi kalória bevitelem. Szigorúan, ugyanakkor könnyedén betartottam a diéta által előírt szabályokat, ami abból állt, hogy reggel és este a diétás porokból a shaket, ebédre pedig normál ebédet ettem. Étkezések között pedig szigorúan betartottam, az 5-6 órás szüneteket. Abszolút nem voltam éhes, nem kívántam az ételt. Egy percre sem inogtam meg, megszűnt az édesség utáni vágyam, függőségem, már az első naptól kezdve, holott az étkezéseim fő részét szinte az tette ki a diéta előtt.

Válassza kedvenc ízeit!

A Premium Diet-tel sikerült 3 hónap alatt 16,5 kg-ot fogynom. Ezután már csak este fogyasztottam a shaket de így is további 3 kg-tól szabadultam meg. Jelenleg 54,3 kg környékén mozog a súlyom. Már ebéd után fogyasztok néha édességet is, de az étkezés közötti szüneteket továbbra is betartom. Igazándiból nem is érzem azt, hogy szükségem lenne több étkezésre. Örömmel veszem a környezetem elismerő szavait, az irigykedő tekinteteket, végre jól érzem magam a bőrömben! Fogyásom inspirálta a családomat, barátaimat is. Lányom is elkezdte a diétát. 64-65 kg-mal kezdte el, 1 hónap alatt sikerült leadnia 8 kg-ot. Már visszaállt ő is a normális Premium Diet nélküli étkezésekre, továbbra is betartva az étkezések közötti szüneteket, a súlya még így is csökken, jelenleg 53,3 kg, 2 hónappal a diéta elkezdése után.

 

Férjem szintén 2 hónapja használja a Premium Diet-et. ő 105,5 kg-mal kezdte a diétát. Az első hónapban 11 kg-ot sikerült leadnia. Most 2 hónap elteltével 85,3 kg-ot mutat a mérleg, sokkal jobb a közérzete, könnyebben mozog.

 

Több ismerősünket is inspirált a fogyásom, Így ők is elkezdték a férjemmel és lányommal kb. egy időben a diétát. A barátnőm férje 2 hónap alatt 18,8 kg-ot, fia 13 kg-ot fogyott.

Ajánlani tudom mindenkinek a Premium Diet programot. Bátran szánják rá magukat, hisz kis áldozatokkal nagy eredmények érhetők el a jobb közérzetünk és egészségünk érdekében. A diéta teljesen átállította a családom és az én gondolkodásomat is. Már nem is kívánunk úgy táplálkozni, ahogyan a diéta előtt tettük. Lányommal már átálltunk a normál étkezésre, de néha esténként visszatérünk a Premium Diet fogyasztásához.

Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a módszerre, segítségével gyorsan és éhezés mentesen sikerült lefogynunk. Ami szintén fantasztikus, hogy a fiúk a fogyásukkal együtt elhagyták a horkolást is! :)

Mindemellett szeretném megköszönni Zsoldi Andrea-nak a sok sok segítséget, amit a diétával kapcsolatban adott. Az időt és energiát, amit arra fordított, hogy érdeklődjön felőlünk, segítse a fogyókúránkat. Köszönöm, hogy bármikor hívhattam, ő széleskörű tájékoztatást adott, a rendeléseim mindig gyorsan, korrektül megérkeztek! Mindazoknak, akik eddig nem mertek belevágni a diétába, mert féltek a kudarctól, bátran ajánlom, mert ezzel a programmal könnyedén sikerülni fog! Igaz, kell mellé elszántság, akarat, következetesség! De mihez nem?

Megyeri Krisztina - elégedett fogyókúrázó

Ezúton is köszönjük Megyeri Krisztina beszámolóját, és további sok sikert kívánunk a diétájához! Önöket pedig arra buzdítjuk, hogy ha Premium Diet vagy Premium Hepashake készítményekkel folytatott, sikeres fogyókúra programon vannak túl, osszák meg velünk tapasztalataikat, eredményeiket, hogy ezzel is bátoríthassuk a diéta előtt álló, bizonytalankodó sorstársainkat! Köszönjük!   Emoji

Az oldal tetejére